Bas sinoka imav I ni bese super sakavme dvajcata zs do vcera eden mesec kako imam ali toa po malku znaci bev na lekar se ispitav se e dobro nema nisto strasno hirmoni dobro no krvarenje ne sopira pijam sega kapki pa ke vidime pozz I ubav den
Јас ко пукната цевка за водовод сум за време на циклусот , така да тешко изводливо е да се има вагинален секс додека имам менструација . Само орален со анален и онака сум скарана
Колкави се шансите за бременост ако имаш секс на 5 ден од менструација и тоа незаштитен однос и со прекината ејакулација 4-5 секунди пред да сврши го извади? Можно ли е да прснало нешо унатре а он да не е се сетил?Како што кажа не сигурен сум дека свршив надвор осетив кога ми идеше и се тргнав и по 5 секунди сврши.? Ве молам за одговор.
Шанси за бременост има секогаш кога не се користи заштита, безразлика дали е за време, пред или после менструација.
А може да прсни нешто без да осети пред да сврши? мислам дека сега сум во тотална забуна оти порано го вадеше па по 5 7 минути свршуваше, а сега секунди .