Abe narode so vi e vam da imate odnosi za vreme za menstruacija ne ste svesni kakvi infekciii moze da fanete i jas so mojot bivsi decko imav mn problemi okolu toa ama koa se sovetuvav so strucno medicinsko lice se uveri vo toa togas zenskoto telo se procistuva od necista krv od svojot organizam a so toa kepridonesete nekoa infekcija
prethodniot mesec imav zashtiten seks vo vtor den od menstruacijata.. obicno mi trae 7dena no posle to mi zavrsi za dva dena, okej prilichno chudnoo za mene.. sledno trebashe da mi dojdi avgust 26ti ama mi kasni. neobicno mi e oti sekogash mi e redovna sho mislite od sho mozi da bidi??
Zoshto da ne, nema nekoe golemo vlijanie. Inache ne, za vreme na mensturacijata teloto ne se chisti od nechistata krv haha nekoj pogore shto imashe napisheno, ova od struchno medicinsko lice.
Секс за време не, ама ако те напали не сум можел да чекам да и заврши и сме имале последните денови што и се ден два. За време на периодот усно или анално повремено.
Мене сексот на добиено најубав ми е.. Се се ебеме и никако да пресушам и плус болките во стомакот и половината ми ги снемува и секако секогаш користиме кондом..
Хахахаха па кога не се видуваме по недела, две и кога баш ќе дојде кога имам добиено што да правам, неможам да се контролирам го напаѓам..
Preeska imav seks so partnerot a mene mi e vtor den od menstruacija, ne mi tecese mnogu i resivme da imame seks, no toj svrsi vo mene, dali postojat moznosti da ostanam bremena i dali mi preporacuvate da se napijam od apcinjata za den potoa. Pomos