Шо си играте играчки? Свршил у нејзе..а бебе глеам не планирате по емоџито Сеа ако се напиеш на добиено од апчето, има уште 6 дена ко ништо да ти тече крв не се заебавајте со тие апчиња. Тоа ти е секогаш ЏОКЕР карта која се користи ПАМЕТНО! Не би требало дур имаш добиено да затрудниш затоа што матката се прочистува тогаш па нема на што да се ,,закачи” освен ако не се ушуња некој сперматозоид и не чека овулација.
Ubavo e prasanjeto ali jas kolku sto znam mn se mali sansite da zabremenis od koa ke zavrsi toogas si najplodna oti znam edna moja drugarka stalno imala za vreme na sex i vika nikogas ne ostanav bremena. Posle toa da se zacna bebence
Samo sakam da ve izvestam deka se napiv od apceto i menstruacijata mi zavrsi normalno mi traese samo 5 dena i nemav nikakvi problemi nitu pak bolki. Sepak fala vi za sovetite
zdravo devojki ve molam nekoj da mi odg. znaci ne sum skinata yste sum devojce so decko mi imame seks mbogu pati no ovoj pat na vreme na mestoracijata 5 den ot mestoracija mibese nemav mnogy malce imas seks mi svrsi nadvor ot vaginata ama malku vleze vnatre mose li nekoj sovet ve molan dali mose da imam problem.za da ostanam bremena mene cudno mie neveruvam.ama.sepak da prasam ve molam
Ot kaj znass deka nesum.devojce vidi dobro deka vaginalen seks nikogas nesym imala i kako odma nesi devojce tuku taka citaj sto napisav d.druga tema
Vedete devojki jas nese majtam i.rabotata mie da mi pomognete bas ubavo kasav sto.mie rabotata site me.razbirat ti ne znam.sto ne svakas stom.ne razbiras sto napisav ne odg. Poz Seks nemav vaginalen Seks nemav vaginalen analen seks imav mi svrsi samo nadvor vo vagina malku ot svrsuvajetu mi vleze vnatre mislam.seaaa me razbiravtee
Секс си е секс, па каков и да е, дали вагинален, анален или орален. Не се правете светици со тоа што немате вагинален, а орален/анален имате. Не сум против секс, нормална човечка потреба е. Ама да глумиш невина, имајќи само анален ми е мизерно. Имај си и вагинален, не се секирај никој нема да те осудува. Но, пред сè биди едуцирана и користи заштита.