Tie nekolku denovi hormonite se dignati do beskraj i ni se saka najmnogu. Jas tie denovi gi korism za predigra..galenje, dosta e interesno i vatreno poso znaes deka ne smee...i goris, goris......i koga ke zavrsat tie denovi ide gasenjeto, seks za pametenje. :mrgreen: :mrgreen:
никогаш ....мене лично ми е гадно а можам да замислам како би му било нему ...па не сме заедно само за секс ...неколку дена се тоа ..па тие неколку дена ги посветуваме на нежни прегратки долги разговори и бакнување ...
Сношти сакавме да пробаме со дечко ми, но не успеавме, некако многу крв имаше Инаку читав дека сексот за време на менструација е најсигурен и дека може да ги намали менструалните болки. Но желбата за секс е најголема кога си со менструација, па ако не можеш да издржиш, може да имаш :up:
mene ne mi tece mnogu krv,decko mi ne se gadi i sekogas imame sex koga imam dobieno..togas hormonite poveke mi rabotat najubavo mi e
Имам пробано, но во 4ти ден (а мене ми трае 6 дена) и тогаш не ми течеше крв, но не би го практикувала во првите 3 дена, нехигиенски е и лесно мо0же да се нафати некоја инфекција.
Имам пробано и тоа кога ми беше нај јака ден кога ми течеше нај многу крв, многу е убаво затоа што постојано е лизгаво само недај боже да погледнеш доле ке ти се згади животот. А ризикот доколку сврши внатре секогаш постои затоа што секоја ден кај жената е плодна ден. позззз
iako mnogu retko ama se desilo da imam sex so decko mi i za vreme na menzis ako ni se sakalo mnogu..vo wc vo kada za da ne valkame kreveti i carsavi prvo ke se istusiram ubavo pa posle seksce,i seksanje i tusiranje moze u isto vreme onaka da e pointeresno i pocisto
Има мала веројатност да се забремени,би било подобро да не се ризикува машкото да ејакулира во натре,а ми е гадно и не убаво да имам секс за време на мензис
smetam deka ne e nisto strasno,bas togas mene i voopsto ne mi tecelo ili nesto minimalno,mozebi ne e kaj sekogo taka
dokolku pred sexot se istusiras so mlaz topla voda vo toj slucaj za moment ke se prekine malku krvarenjeto,ali se zavisi od organizmot na covekot i do intenzitetot na krvarenje... inaku ja sum imala odnos za vreme na menzis i potoa bas proverivme dali partnerot se napravil so krv na organot,nemase nisto.... a sto se odnesuva do bremenost,zavisi i toa od nekoi faktori ,zasto ima nekoi zeni i devojki se plodni bas za vreme na menzis... a isto taka e i nehigienski,bidejki togas e najvise otvorena matkata i moze sekakvi infekcii da se prenesat... pozdravce
i kaj mene e isto nekogas sum primetila ako mi se sluci da imam seks za vreme na menstracija, menstruacijata mi trae pomalku od vobicaeno neznam zaso taka