Vie ne svatete dobro svati malku ti podobro dusoo Sepak fala vi za onie koi.mi dadoa dobri soveti sekoj mose sve da kase sekakvi gluposti jas si znam.samata dali sum.nevina ili ne poz devojki fala.za.tie dobri lige sto.mi odg ❤
Штом од свршувањето ти влегло малку внатре, честито..може да си бремена Како ли ќе објасни твојата маленкост...невина а бремена
Devojki edno prasanje. Ciklusot mi trae 30 dena, a menstruacijata 4/5 dena. Imav seks na vtor den od menstruacija. Ne svrsi vo mene no ima sansi da imase tri/cetiri kapki vnatre zosto izvadi stavi pravime celo vreme. Sto mislite ima sansi za bremenost?
Fala zenskii.. i uste edno prasanje. Vi kazav mi trae 4/5 dena ama posle odnosot ic nemam poveke a vtor den bese. Mozni se komplikacii ili normalno e?
Никој не може да ти каже од што точно може да биде, некогаш циклусот трае подолго, а некогаш подолго. Најдобро е да одиш на гинеколог.
Не спречуваме на време и после се тресеме како листови предизвикувајки стрес на организмот. И тоа се зошто? За некој тип да може да испоужива една секунда плус.
Има периоди кога за време на циклус сум уште понапалена а и тој сака па сексот како и секогаш ни е одличен
Нема секс за време на менструација. Посебно првите 4 дена, ако се возбудам ме убива од болење стомакот. Па уште да ме пенетрира некој...
Јас сум во третиот ден од менструалниот циклус и обично ми трае 4 дена, имавме незаштитен секс со дечко ми под туш, дали е можно да останам бремена!? Јас мислам не бидејки јајце клетката веќе е исфрлена од телото и треба подолг период да се ослободи друга од јајниците, и како што знам сперматозоидите можат да опстанат 3-5дена,но сепак повторно сакам да си прашам, имам малку страв....
Зависи од многу фактори, ако свршил внатре, ако воопшто свршил, ако пред тоа сте имале секс а не се измочал, може да останеш бремена и за време на менструација, напиј се апче Норлево ако немаш пиено во последните 6 месеци.