Па нема друг избор за ризичен однос ако не користеле заштита и ако не се спремни за родители. Инаку да штетно е често да се пие ко бомбона ама нема друг начин освен ако не сака да си роди.
Има шанси иако не толку големи ако си немала менструација. Се дешава некогаш бременост и во случаеви како твојата. Ретко, ама може.
Затоа и кажав, ако нема пиено нека се напие, подобро е тоа него абортус отпосле, ние на форум не сме видовити дали она ќе остане трудна или не..
Зашо женскиве (и во живо знам многу) константно пијат норлево? Мислат дека е ради реда, спас, ама не знам дали се свесни дека штети? Имав другарка, дечко и ја убедуваше да сврши у неа намерно, па да се напие она, и јас и објаснував дека норлево не се пие ко бомбонче, па на крај испаднав јас крива и рече дека сум досадна..
Tие дефинитивно не знаат кај тераат. Коса ми се ежи кога ќе читам какви самопонижувања трпат девојките. Ако сами не се ценат и почитуваат, кој да ги цени? Јас имав еден бивши и еднаш ми спомна дека ако користел презерватив, тоа било како да лиже следолед преку стакло, и според него најдобро било јас да пијам контрацептивни таблети, така било сигурно. Која себичност? Веднаш му реков не може така, оти се штетни, плус не треба на своја рака да се купуваат, мора испитувања, да се види кои одговараат, па реметат хормони, па не се 99% сигурни и така. Дечкото си заќуте. Дали мислеше „ај оваа ќе се премисли, ќе ја убедам на крај“. И бидејќи тој не рече ништо, си молчев и јас вешто си обегнував секс и на крај раскинавме. Сакаше да си проба, ако се може така ок, да ужива, па девојката нека му ја мисли. Сакаше така, ама и јас жеден преку вода го преведов и ништо од секс. Ако се доволно возрасни да имаат секс, треба да му ја мислат и да се заштитат. Не сум пиела контрацептиви инаку, не ни сакам да пијам.
Koristete lubrikant ili ne cekajte da svrsi za da smenite kondom ako se isusi smenete go. Vo tebe svrsi ili nadvor od tebe?
Da svrsi vo nea namerno? Ocigledno e kolku e naivna drugarkata sto ispolnuva zelbi bez da si misli na sebe i na posledicite. Nego posle K ke go boli ama taja ke si brka muvi nema da znaj kaj da odi...
Во мене кога го извади беше скинат, не ни осетивме ние... Не пиев НорЛево бидејки знам дека е многу штетно и имам пиено пред 1ипол месец, од кога го испив тогаш цела недела имав мачнини во стомакот и јајниците, си мислам за 1/2 недели тест за бременост да направам па ќе видиме...