Да си знаеш за другпат, од вода се измиваа се, па и лубрикантите од кондомот, затоа ви пукнал. Мали се шансите за бременост, ама постојат. Норлево никако, и ума во глава за следен пат, внимателно со кондомите.
Помагал сексот за ублажување на болките за време на менструација, и кај мене се потврди ова... Ептен ептен лизгаво, крвта делува како лубрикант, а најубаво од се е што ваквиот секс и ги намалува болките за време на циклусот... Give it a try girls
Здраво девојки ми треба ваш совет.. Вчера вечер околу 7 часот добив менструација а кај 1:30 имавме незаштитен секс со дечко ми и СВРШИ ВНАТРЕ.. Нема ни 1 ден од менструација и како што читам од еден до два дена шансите да останеш бремена се минимални.. како што поминува времето се зголемуваат.. Па може некое ваше мислење.. Благодарам
Не би требало да забремениш. Само ме интересира, зошто сте имале незаштитен секс, па уште и свршил внатре? Забавно ти е да се нервираш?
Нема ама баш никакви шанси за бременост. Ако веќе сакаш да практикуваш свршување внатре на мензис, гледај да е тоа на втор ден. Ни ден покасно
Imam probano seks za vreme na ciklus i bas e dobro isto e i koga nemas I pomaga za bolkata mozebi krv ke ima malce ama vozbudlivo e
Како ми тече, невозможна мисија би било тоа. Плус ми е гадно и нехигиенско, тоа така што не би имала тие денови никогаш.
Здраво девојки сакам да ви побарам совет.Денес пред секс добив имаше многу малку крв.Ама "мажево"мое фрли внатре.Сега има ли шанси за бременост ако е да трчам во аптека по апче.Незнам за ваква работа после толку години брак првпат ми се случува.Ако можам да останам ве молам кажете да спречам.Фала
А да отидеш на гинеколог да ти каже за по сигурна да бидеш ,објасни ја работата и не пиј непотребно хормонски апчиња на своја рака
Искрено ништо не се напив,на крај краева што биде нека биде,ако е од господ речено Добре дошло.Здрави живи тоа е не ми се верува дека ке биде ама ако е тоа е господова работа.
Мене и гинекологот ми кажа можно е да сум имала овулација 3 ден од циклус, а кога бев кај Трајковски на 4Д ехо ми кажа сум имала овулација, а јас тогаш требаше циклус да имам.
Во ред ако биде сега што се вика и божја волја ако е.Ама да си мирна и да не пиеш туку така такви апчиња затоа го кажав .Ќе добиеш јас мислам иако имам читано дека жената е плодна и во денови кога има менструација,секогаш постои шанса минимална
Ние со мм искрено до сега за овие 16 години немаме згрешено.Така да ми се случило и другпат на добиено да имаме секс и завршувал во мене и немало ништо.Овој пат малку ме фати паника поради тоа што незнам дали пред или за време на секс добив и видовме оддеднаш крв и така испадна се.Ама со консултација со мм заклучивме дека нема потреба да пијам апче и дека ако веке има нешто тоа е тоа неше си е.Знам дека се мали шансите ама ете во афект на возбуда побарав совет од вас.Ако има нешто ке бидете известени хаха тоа е тоа