Може а и не мора да потече крв (кога ќе се скинеш). Исто така не мора одма да потече,како што си напишала ти. Некои ја исфрлаат таа крв со менструацијата. Штом те пече,не си веќе невина. Ај честито
Незнаеш колку сум среќнааааааааааааааааа ...... ааа не може ова да се опише иначче фала .. иначе вистина ли е тоа што викаат дека треба 7 см да ти влезе за да се скинеш ?
Не Кај секоја девојка е различно. Кај некои со еластичен химен, после 3,4 однос се кине истиот. Кај некои е доволно да влезе само малку. Така да нема правило.
Знам дека е сто пати поставено прашањево ама па и мене ме фаќа паника ) Мене ми трае 3-4 дена и 5тиот ден посабајлечки имав некој две капки да се рече, вечерта имав одоси со дечкото и кога дојдов дома истата вечер пак капки крв и еве ден потоа (6ти) ден јас пак морам да се замарам со менуструација. Освен инфекции доколку било без кондом(а не беше без ) што може да смени сексот за време на менуструацијата ?
Епа вака сеА драги феминки, имам едно мало проблемче Со дечково се гледавме неколку пати и имавме 2 пати односи , ама сеа за 2 дена треба да иде во странство таму живее, и којзнае кога ке се врати. Утре треба да идам кај него као за последна вечер, а јас имам добиено 3 ден... И двајцата сакаме многу да го направиме тоа... само незнам... јас сум имала така порано со бившиот ама многу долго сме се знаеле, со овој не сум блиска многу плус никад немал со девојка на добиено, и ми е страв да не му се згади... Имате некој совет што да направам, има ли некој апчиња што се пијат да се намали крварењето или нешто сл,?
има таблети за да ја одложиш менструацијата ама тие треба да се пијат една недела пред да добиеш сега мислам дека ти е касно како и да е ...прашај го ако сака и ако не му се гади зошто да не
Ептен минимални шанси, ако има редовна менструација на 28 дена плодни денови и се 2 недели после менструацијата.
Нека купи Норлево апче за ден потоа, барем ќе ви е мирна душата. Шансите се мали но сепак постојат. И друг пат повнимателно ставање кондомот.
Друг пат не ни помислувај на секс за време на циклусот , дали знаеш какви се не инфекции се добиваат !? Мислиш ли на вас двајцата и на вашата љубов? Се знае кога може да се има сексуални односи, или нека поминел циклусот па потоа ако сакате не станувајте од кревет ! Мислете на вас и на вашата иднина, живееме у 21век читајте и едуцирајте се !
Абе ако не свршил, нека не пие џабе апче... Или сврши внатре па после виде дека пукнал?[/quote] Јас така разбрав, дека свршил внатре. Иначе зашо да паничи?
Кога го извадив јас видов дека е пукнат ... и ми капна од спермата на постелина малку тоа беше втора партија не сум свршил кој знае колку него да се осигурам за секога случајност...
Како иде тоа, не сум свршил којзнае колку??? Или си свршил внатре или не! А пола внатре пола надвор, се рачуна ко да си свршил внатре!
Секс за време на менструација. Здраво девојки.. имам еден проблем.. не сум многу упатена во тоа што се случува кога се има секс за време на менструација.. Мене ми се случи тоа, имав секс со дечко ми за време на менструација и тој сврши во мене.. Колкави се можностите да забременам? Ве молам за помош. Ви благодарам однапред!