1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс за време на менструација

Дискусија во 'Секс' започната од vrgo87, 30 ноември 2009.

1. Anouk

Anouk Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    806
    Допаѓања:
    1.380
    Може а и не мора да потече крв (кога ќе се скинеш). Исто така не мора одма да потече,како што си напишала ти. Некои ја исфрлаат таа крв со менструацијата. Штом те пече,не си веќе невина. Ај честито :clap:

На Toksichnata му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Toksichnata

Toksichnata Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    3
    Ве молам кажете ми што може да биде ..добиено или скината ://

3. Toksichnata

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    3
    Незнаеш колку сум среќнааааааааааааааааа ...... ааа не може ова да се опише иначче фала .. иначе вистина ли е тоа што викаат дека треба 7 см да ти влезе за да се скинеш ?

4. Anouk

Anouk Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    806
    Допаѓања:
    1.380
    Не :!:
    Кај секоја девојка е различно. Кај некои со еластичен химен, после 3,4 однос се кине истиот. Кај некои е доволно да влезе само малку. Така да нема правило.

5. Toksichnata

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    3
    Аха .. фала мн девојкии ..

6. b.u.n.n.y

b.u.n.n.y Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2010
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    3
    Знам дека е сто пати поставено прашањево ама па и мене ме фаќа паника :)) Мене ми трае 3-4 дена и 5тиот ден посабајлечки имав некој две капки да се рече, вечерта имав одоси со дечкото и кога дојдов дома истата вечер пак капки крв и еве ден потоа (6ти) ден јас пак морам да се замарам со менуструација. Освен инфекции доколку било без кондом(а не беше без :D ) што може да смени сексот за време на менуструацијата ?

7. pinklady

pinklady Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2010
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    25
    Епа вака сеА драги феминки, имам едно мало проблемче :) Со дечково се гледавме неколку пати и имавме 2 пати односи , ама сеа за 2 дена треба да иде во странство таму живее, и којзнае кога ке се врати. Утре треба да идам кај него као за последна вечер, а јас имам добиено 3 ден... И двајцата сакаме многу да го направиме тоа... само незнам... јас сум имала така порано со бившиот ама многу долго сме се знаеле, со овој не сум блиска многу плус никад немал со девојка на добиено, и ми е страв да не му се згади... Имате некој совет што да направам, има ли некој апчиња што се пијат да се намали крварењето или нешто сл,? :(

8. paulina2

paulina2 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    122
    има таблети за да ја одложиш менструацијата ама тие треба да се пијат една недела пред да добиеш сега мислам дека ти е касно
    како и да е ...прашај го ако сака и ако не му се гади зошто да не

9. StefanSk

StefanSk Истакнат член

Се зачлени на:
    25 септември 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Ми пукна кондомот за време на циклус дали има некоја опасност и дали може да забремени девојчето?

10. Meggy

Meggy Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    387
    Ептен минимални шанси, ако има редовна менструација на 28 дена плодни денови и се 2 недели после менструацијата. :)

На StefanSk му/ѝ се допаѓа ова.
  11. StefanSk

StefanSk Истакнат член

Се зачлени на:
    25 септември 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Еххх сега не знам дали и е редовна или не .... не сум до толку баксус сигурно..

12. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Нека купи Норлево апче за ден потоа, барем ќе ви е мирна душата. Шансите се мали но сепак постојат. И друг пат повнимателно ставање кондомот. ;)

На StefanSk му/ѝ се допаѓа ова.
  13. StefanSk

StefanSk Истакнат член

Се зачлени на:
    25 септември 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Тоа мора да се испие уште денес или?

14. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Кога ви пукна кондомот? Ако не се поминати 72 часа оттогаш, нека се напие што побргу.

15. lovely-girl

lovely-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    617
    Допаѓања:
    653
    Друг пат не ни помислувај на секс за време на циклусот :fubar: , дали знаеш какви се не инфекции се добиваат !? Мислиш ли на вас двајцата и на вашата љубов? Се знае кога може да се има сексуални односи, или нека поминел циклусот па потоа ако сакате не станувајте од кревет !

Мислете на вас и на вашата иднина, живееме у 21век читајте и едуцирајте се |( !

На nenuska му/ѝ се допаѓа ова.
  16. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.408
    [/quote]

Абе ако не свршил, нека не пие џабе апче... Или сврши внатре па после виде дека пукнал?

17. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Абе ако не свршил, нека не пие џабе апче... Или сврши внатре па после виде дека пукнал?[/quote]

Јас така разбрав, дека свршил внатре. Иначе зашо да паничи? :?:

18. StefanSk

StefanSk Истакнат член

Се зачлени на:
    25 септември 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Кога го извадив јас видов дека е пукнат ... и ми капна од спермата на постелина малку тоа беше втора партија не сум свршил кој знае колку него да се осигурам за секога случајност...

19. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.408
    Како иде тоа, не сум свршил којзнае колку??? :D :D
    Или си свршил внатре или не! А пола внатре пола надвор, се рачуна ко да си свршил внатре!

20. Miss-Sinner

Miss-Sinner Истакнат член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    14
    Секс за време на менструација.

Здраво девојки.. имам еден проблем.. не сум многу упатена во тоа што се случува кога се има секс за време на менструација.. Мене ми се случи тоа, имав секс со дечко ми за време на менструација и тој сврши во мене.. Колкави се можностите да забременам? Ве молам за помош. Ви благодарам однапред! :*