1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс за време на менструација

Дискусија во 'Секс' започната од vrgo87, 30 ноември 2009.

1. emi-src

emi-src Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    2
    :!: јас не реков дека не може да остане трудна,тоа се случува ама ретко значи како сто реков све значи до хормоните, и нормално тоа ако више го правите во последните денови со заштита. :)

2. babiieh

babiieh Активен член

Се зачлени на:
    16 декември 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    сакам да знам дали можи и е океј да се има секс за време на менструација ? ако знајте и имате пробано ве молам кажете ми како е .. :)

3. tocka

tocka Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2010
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    5
    Сум имала секс за време на менструација ама само последните денови кога ми тече по малку.Не е нешто посебно.Не сум била доволно опуштена да не ја извалкаме постелината и затоа не ми било многу убаво.Инаку од медицински причини не е препорачливо да се има секс за време на менструација поради бактерии т.е. може многу лесно да заболиш од одредени бактерии и инфекции поради тоа што одбранбениот систем на телото е многу слаб.Барем така сум информирана

На Danyy му/ѝ се допаѓа ова.
  4. sunshinesparke

sunshinesparke Истакнат член

Се зачлени на:
    3 октомври 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    3

Najdobar e poso koga imame dobieno, sme mnogu poise napaleni i poise mislime na sex. Iskreno ne e tolku loso kako so go praite vie horo filmovi, bljak, vi se gadi i ne znam sto.

5. mamas

mamas Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    43

Драга моја јас сум направена со кондом. Па сега ти види :)

6. xenna

xenna Активен член

Се зачлени на:
    17 ноември 2011
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    6
    Истото прашање што јас го имам поставено на гиниколог знаци тој ми одговори нема математика во медицината и дека неплодните денови кај некој може да се најплодни а за време на мечниот циклус не е препорачливо да се има односи поради бактерии и ми има кажано дека се зависи од хормоните значи ништо не е сигурно може да се забремени и за време на месечниот циклус.позз

7. srcuffcee

srcuffcee Активен член

Се зачлени на:
    19 декември 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    3

Srckaa.. ;) od medicinski aspekt e dokazhano deka nema shansi da se zabremeni za vreme na menstruacija.. :)
    Malku e nehigenski inache..soncka nemoj da se plashish.. :P :P

8. Lola-M

Lola-M Популарен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2011
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    536
    Немој да бидеш толку сигурна...зошто ни медицината не.е.Убаво образложи девојката во постот погоре.
    Со тие работи нема играње.Да не биде после играчка-плачка :!:

9. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.097
    Никако не применувам секс за време на менстуација. Одвратно ми е! :rofl:
    А познавам случај, кој кога имаат секс а партнерката има менструација под нив си ставаат црвена маица демек да не се познава крвта. Ами на машкиот полов орган шо му прает?? :?: Црвена маска му стават? :?: незнам то... :rofl: :rofl:

На angel92 и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  10. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Ќе се закачат ако ти имаш инфекција и обратно, инаку што би се закачило :)

11. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Оооо од старото кино сум си јас, немам пробано , а сакам ама чисто од неопуштеност демек валкано ќе се чувствувам.

12. didisi

didisi Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    1.969
    Допаѓања:
    3.683
    Имам пробано неколку пати и нема никаква разлика барем кај мене, ( инаку немам обилни и болни менструции, кога би имала можеби би било поинаку) на дечко ми не му смета воопшто, дури може и поубаво да му е, повлажно е :D

На sanjalica му/ѝ се допаѓа ова.
  13. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    Оххх никад ... Мене ми е грозно ова не би можела ни да помислам ... :puke:

14. ivani

ivani Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2009
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    7

Може јас тоа го практикувам две години само што пожелно е пред и по сексот да се истушираш народски кажано да се подзамиеш

15. N.Kety

N.Kety Популарен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    1.219
    Допаѓања:
    1.763
    никогаш..мн ми е гадна самата помисла додека ми тече крв да имам секс и ми е многу нехигиенски..иако имам огромна желба за секс во тие денови сепак се воздржуваме..како што рече една од феминките не сум со дечко ми само за секс,не ми се брза никаде ехех :) можи е убаво али јас не би пробала никогаш.

16. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Сеуште не сум имала за време на менструација,тогаш најмногу ми се сака ама си викам стрпи се 5дена се во прашање,најмногу од исти причини како и вие не би се чувствувала убаво,бидејќи кај од кога добивам се чувствуам валкано и неможам да имам секс

17. liliput22

liliput22 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    277
    Допаѓања:
    499
    Сум имала не затоа што сум сакала туку се случило да мислам дека ми има завршено менструацијата т.е стварно да немам ништо веке на улошката (а и редно време е после 6 дена малтретирање да го снема)а кога веке сме у акција пак да почне да тече крв и така сеа попалени да не прекинуваме па до крај идеме а после крв на тоа чаршавот што да ти кажуем ко да ме заклал :rofl: :rofl: повеќе има тогаш крв него 1виот ден кога ке добијам :D

18. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.647
    Допаѓања:
    4.548
  19. princessofthedark

princessofthedark Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2010
    Пораки:
    1.018
    Допаѓања:
    150
    мислам дека секоаш има ризик од бременост. Имам читано негде дека може да се остане бремена и за време на менструација. Сеа колку е точно ова незнам стварно

20. Miss-Sinner

Miss-Sinner Истакнат член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    14
    Луѓе да ве прашам .. имав незаштитен секс и поминаа два месеци од тогаш, но пред три недели кај вагиналниот отвор ми се појавија некои габички, бели и ме чешаат и ме пецка за време на мокрење.. Но најголемиот проблем ми е што и многу почна да ме боли стомакот и се мислам дали е возможно да сум останала бремена иако веќе два пати ми дојде менструација.. Ептен сум збунета и исплашена .. дали е можно да сум бремена :worried::worried::worried: