јас не реков дека не може да остане трудна,тоа се случува ама ретко значи како сто реков све значи до хормоните, и нормално тоа ако више го правите во последните денови со заштита.
сакам да знам дали можи и е океј да се има секс за време на менструација ? ако знајте и имате пробано ве молам кажете ми како е ..
Сум имала секс за време на менструација ама само последните денови кога ми тече по малку.Не е нешто посебно.Не сум била доволно опуштена да не ја извалкаме постелината и затоа не ми било многу убаво.Инаку од медицински причини не е препорачливо да се има секс за време на менструација поради бактерии т.е. може многу лесно да заболиш од одредени бактерии и инфекции поради тоа што одбранбениот систем на телото е многу слаб.Барем така сум информирана
Najdobar e poso koga imame dobieno, sme mnogu poise napaleni i poise mislime na sex. Iskreno ne e tolku loso kako so go praite vie horo filmovi, bljak, vi se gadi i ne znam sto.
Истото прашање што јас го имам поставено на гиниколог знаци тој ми одговори нема математика во медицината и дека неплодните денови кај некој може да се најплодни а за време на мечниот циклус не е препорачливо да се има односи поради бактерии и ми има кажано дека се зависи од хормоните значи ништо не е сигурно може да се забремени и за време на месечниот циклус.позз
Srckaa.. od medicinski aspekt e dokazhano deka nema shansi da se zabremeni za vreme na menstruacija.. Malku e nehigenski inache..soncka nemoj da se plashish..
Немој да бидеш толку сигурна...зошто ни медицината не.е.Убаво образложи девојката во постот погоре. Со тие работи нема играње.Да не биде после играчка-плачка
Никако не применувам секс за време на менстуација. Одвратно ми е! А познавам случај, кој кога имаат секс а партнерката има менструација под нив си ставаат црвена маица демек да не се познава крвта. Ами на машкиот полов орган шо му прает?? Црвена маска му стават? незнам то...
Оооо од старото кино сум си јас, немам пробано , а сакам ама чисто од неопуштеност демек валкано ќе се чувствувам.
Имам пробано неколку пати и нема никаква разлика барем кај мене, ( инаку немам обилни и болни менструции, кога би имала можеби би било поинаку) на дечко ми не му смета воопшто, дури може и поубаво да му е, повлажно е
Може јас тоа го практикувам две години само што пожелно е пред и по сексот да се истушираш народски кажано да се подзамиеш
никогаш..мн ми е гадна самата помисла додека ми тече крв да имам секс и ми е многу нехигиенски..иако имам огромна желба за секс во тие денови сепак се воздржуваме..како што рече една од феминките не сум со дечко ми само за секс,не ми се брза никаде ехех можи е убаво али јас не би пробала никогаш.
Сеуште не сум имала за време на менструација,тогаш најмногу ми се сака ама си викам стрпи се 5дена се во прашање,најмногу од исти причини како и вие не би се чувствувала убаво,бидејќи кај од кога добивам се чувствуам валкано и неможам да имам секс
Сум имала не затоа што сум сакала туку се случило да мислам дека ми има завршено менструацијата т.е стварно да немам ништо веке на улошката (а и редно време е после 6 дена малтретирање да го снема)а кога веке сме у акција пак да почне да тече крв и така сеа попалени да не прекинуваме па до крај идеме а после крв на тоа чаршавот што да ти кажуем ко да ме заклал повеќе има тогаш крв него 1виот ден кога ке добијам
мислам дека секоаш има ризик од бременост. Имам читано негде дека може да се остане бремена и за време на менструација. Сеа колку е точно ова незнам стварно
Луѓе да ве прашам .. имав незаштитен секс и поминаа два месеци од тогаш, но пред три недели кај вагиналниот отвор ми се појавија некои габички, бели и ме чешаат и ме пецка за време на мокрење.. Но најголемиот проблем ми е што и многу почна да ме боли стомакот и се мислам дали е возможно да сум останала бремена иако веќе два пати ми дојде менструација.. Ептен сум збунета и исплашена .. дали е можно да сум бремена