1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс за една ноќ

Дискусија во 'Секс' започната од Ani-Honey, 9 септември 2010.

?

Сте имале ли секс за една ноќ?

1. Да

371 глас(а)
    34,7%
  2. Не, но би имала

287 глас(а)
    26,9%
  3. Не, никогаш нема да имам

410 глас(а)
    38,4%
  1. adrijana.81

adrijana.81 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    11
    Овде ќе добиеш најразлични мислења затоа е подобро да не ги бараш, врати се неколку страни поназад и ќе ти биде јасно што ти велам. И јас сега ги читам :o Подобро оди на тема совети мислам дека има и такви теми

2. paulina2

paulina2 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    122
    каде виде дека ти кажав како да размислуваш...??? само напоменав ,ако некој дечко некогаш те нарече лесна или курва,тогаш сети се дека и ти си таа која ги дели девојките на лесни и тешки :x а ако некј сака ќе те нарече лесна без разлика дали или не си ;)

3. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536

Ахахах да да , може и ќе имам без чувства , тоа не е некоја филозофија , срце , ја само кажав дека јас не би имала секс за една вечер и точка. Може ќе имам долга врска од 5 год, љубовта ќе ми испари , веќе нема да го сакам , но ние ќе сме заедно и ќе имаме односи . Битно , сигурна сум во него . Тоа беше поентата .Ќе го знам доволно , ќе делиме секојдневие , не само кревет . Не сум авантурист .

И напоменав , не само да ме сака , и ја да го сакам . А не по еден муабет од 10 минути .

4. adrijana.81

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    11

Епа знаеш јас уште од пубертетот и од тинејџерските години велев никогаш и навистина за овие 30 години тоа што не сакав да се случи не се случи, тоа е доказ дека кога си цврсто убедена во нешто, кога имаш карактер и став за нешто ништо не може да те поколеба. Сум имала и понуди за тоа |( но никогаш не ми паднало на памет да прифатам, се покајале што ме прашале, значи секоја индивидуа си е приказна за себе

На LICEN-LONDON и MonnaSi им се допаѓа ова.
  5. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.067
    Допаѓања:
    1.060
    По логикава треба лесни, дрољи, поминати и слични погрдни изрази воопшто и да не постојат, па зашто онда се нарекуваме така меѓу себе? :)

Не можам да осудувам ниту оправдувам, само би додала нешто. Вистински либерална личност, прави што прави, но кога се декларира како таква, после треба сериозно уво да ја боли за коментари од другите. А кога и да се прави муабет на темава, општо, во која било прилика, има еден куп оправдувања и изговори и ишкање на мувата, почнувајќи од најглупото "21 век е". Терајте си меракот и не полагајте рачун никому, не е работа за на разглас дерење, уште помалку оправдување. Чим на некој му држи желудникот за уан најт стенд, нека му држи до крај, без "не е ова турско, не сакав да пропуштам прилика, балкан вака онака". Чуму правдање.

На mysterious, LivingGlam, mims-89 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. paulina2

paulina2 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    122
    љубовта ќе испари нема да го сакаш ...ама ке имате односи :?: значи ќе го лажеш дека го сакаш ,и дека ти е убаво со него а всушност е далеку од тоа
    епа тоа за мене е недолично однесување,многу полошо отколку девојките кои имаат секс за една вечер ама искрен ;)

На eutixismena му/ѝ се допаѓа ова.
  7. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Убаво за вас, само никогаш неможеш да знаеш што ќе ти донесе животот.
    Јас оставам на тоа, не велам никогаш нема ниту пак со сигурност дека би го направила тоа.
    Се додека го праиме тоа што не прави среќни ништо друго не е битно :)
    Водете љубов, а не војни :lol:

П.С. Сметам дека не вреди да пропуштите можност да легнете со тип кој што со самата појава ќе ве привлече ненормално и ќе ви го затресе тлото по кое чекорите, ќе го посакувате и ќе копнеете по него, хормони пукаат, хемија вришти, но ќе го пропуштите само заради некои глупави принципи, гордост, чесност и остали ... овај.. работи ;) а не ме убедувајте дека никогаш нема да налетате на таков тип.
    Никад се незна :)
    (доколку сме синг мислев)

На TeddyGrey му/ѝ се допаѓа ова.
  8. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    Нормално дека ги делам . Имам oldfashioned мислење , и верувај , не само што јас ги делам на лесни и тешки , туку и машките делат со причина , иако напоменувам има случаеви кога од чиста мира нарекуваат. Ако знаеш дека не си лесна нема зашто тоа толку да те повреди . ( зборам општо)

И уште нешто да напоменам очигледно не сфативте. Јас зборев лично за мене . Дека ја не сакам да имам односи за една вечер . Не осудувам никој што прави , но ако тоа се прави секоја ноќ и со различен , нормално е да се има коментари и етикети на грбот .

И да , извини ти во брак 30 годнини , може нема да го сакаш маж ти , ќе се разведеш и е растуриш златно семејство ? Епа ја не сум таква , и примерот беше насочен кон тоа . Истото е по долга врска , се двоумиш дали го сакаш , дали ти е навика . Но сигурно нема првата секунда да раскинеш,, ќе видиш како ќе продолжите , ако бива ок , ако не чао пријатно . А за брак и онака после 30 години брак се губи љубовта и се продолжува со разбирање и се гледа да направиѓш луѓе од децата , да имате хармонија...

9. adrijana.81

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    11
    Само што не се палиме сите на можноста да легнеме со тип само за еднаш, не ни пукаат хормоните на тоа што некој се напалил на нас само за еднаш да не опне и после да не се ни сеќева на нас и не е за нас хемија тоа, принципите не се глупава работа, гордоста уште помалку а чесноста никој не ја ни спомна овде

На Anouk и WildCherry им се допаѓа ова.
  10. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.408
    Кај нас како тргнало, како што гледам јас од примери и без некаква посебна причина им лепат етикети лесна или тешка!!!
    А и ако еден дечко те нарече лесна, друг нема! Се е до размислувањата! Секогаш има различни мислења, сфаќања и гледишта на работите!

На srcekrsacka и MonnaSi им се допаѓа ова.
  11. adrijana.81

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    11
    Eпа сега кога ги рачунате за живи оние "мажи" кои вадат муабети само затоа што биле одбиени или изрецкани

На MonnaSi му/ѝ се допаѓа ова.
  12. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.408
    Не, не. не мислев за вадење муабети. Едноставно за некого некои работи се прифатиливи за некого не се... И според тоа секој различно суди!

На MonnaSi му/ѝ се допаѓа ова.
  13. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    Малку забегавме

Ајде вака , кажете си мислење и не се замарајте мн со што останатите што мислат . И онака никој не ви води рачун дали имате односи и со кого .
    НИкој не се замара со други освен оние кои немаат свој живот .
    Ја си кажав свое мислење и не планирам да се распаравам со некој . И онака тоа е ваш живот.

А тука има многу либерални , независни , и open minded девојки , така што неможете така да живеете во заостаната држава. АМа пробајте :hai:

14. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Андријана искрено се плашам за тебе, да не не си го живееш животот како што сакаш заради тие принципи, гордости и од страв од етикети :^)
    Сите мислења ти се тука, па дури и ме тера на помисла дека имаш некој комплекс :?: и дека се плашиш од неморлани жени :)

На mysterious и TeddyGrey им се допаѓа ова.
  15. adrijana.81

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    11
    Нема потреба да се плашиш за мене немам јас никаков комплекс, јас пак си помислив ти да не имаш некаков комплекс штом толку се плашиш од поинаквио мислења и од жени кои немаат секс за една вечер, но јас не се плашам за тебе, твој живот, твои болести

На softqueen му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004
    Ај да го смирите тонот и страстите и двете страни, дискусијава се носи во погрешна насока, а од тоа произлегува клуч.

На mysterious, WildCherry и MonnaSi им се допаѓа ова.
  17. adrijana.81

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    11
    Е вака јас не мислев само на одбиените мажи туку и на љубоморните тетки кои мислат дека си лесна само затоа што носиш кратко и што имаш облини без разлика дали зборуваат или не зборуваат за тоа

18. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.937
    Допаѓања:
    11.452
    Не можеш да кажеш дека некој те опнал ако ти своеволно си отишла во кревет со него. Ондак вие двајца СТЕ СЕ ОПНАЛЕ.
    Како и да е, го делам мислењето со Мимс. Неможеш да кажеш дека никогаш не би. Лично јас имам долга врска и во моментов не ми ни паѓа на памет. Ама па од каде да знам што носи утре.

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Воопшто не, погрешно си ме разбрала. Јас само кажав дека никогаш не се знае.
    Денес можеби не би го направила тоа, но којзнае утре што ќе донесе :)
    Во ниеден пост не го омаловажив твоето мислење, и го почитувам. Само ти го пренагласуваш тоа НИКОГАШ од таму произлезе оваа моја претпоставка.

20. adrijana.81

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    11
    Слушај не е битно тоа ни малку и јас не сакам него да го опнам? Вака може? И има една разлика, на секој маж му се полни егото од тоа опнување, а на секоја жена не и се полни да ја опнуваат ниту пак таа да опнува |( како што милувате и ајде чао сега доста наметнувате мислења од секој пост караници создавате реков дека никогаш не би го направила тоа и други рекоа и не знам што толку ви смета тоа ако немате комплекси

На oktavija, softqueen и simoncelicius им се допаѓа ова.