1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс за една ноќ

Дискусија во 'Секс' започната од Ani-Honey, 9 септември 2010.

?

Сте имале ли секс за една ноќ?

1. Да

371 глас(а)
    34,7%
  2. Не, но би имала

287 глас(а)
    26,9%
  3. Не, никогаш нема да имам

410 глас(а)
    38,4%
  1. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    Луѓе вие незнаете што е дебата .
    Прво заш навредувате , ограничена , глупава , ретардирана :^) Бог да чува .
    И после вие еманципирани жени а вреѓате туѓо рамислување и однесување.
    Како што кажав , нема потреба да вреѓате или да ги правите постовите смешни само за некои испрани мозоци да се воодушевуваат . Кажете мислење и тоа е тоа . Ако не се согласувате со некој , кажете на мирен начин со факти .

Моето мислње си го кажав да не се повторувам . Поздрав :hai:

На simoncelicius и softqueen им се допаѓа ова.
  2. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.634
    Допаѓања:
    8.447
    ^ типично македонска работа. јас сум паметна и јас го мислам ова вака ако ти не мислиш како мене тогаш следиш некои глупи приципи си неизживеана си ограничена со мозокот и си нееманципирана но тоа што јас не го почитувам твоето мислење и те навредувам затоа што не мислиш како мене, тоа не значи ништо.

Доброооо, но заборавате една мала но многу важна ситница. ние сме луѓе а не животни имаме чувства а не одиме да се исфукаме со некој само за да си ги задоволиме своите потреби како што тоа го прават животните. и после ке има триста прашања во љубовни проблеми дечко ми ме изневери со некоја дроља се исфукал ама не ми значи ништо дали да му простам.

И да темава отиде сосема во друг правец но невозможно е да не искоментираш кога те напаѓаат само затоа што имаш поинакво мислење од нивното. и како што кажаа предходно ова е мое мислење ако сакате истепајте ме запалете ме на клада на сред плоштад избришете ме и нез што др ама јас не се враќам на темава веке кажав што имам. поздрав и пријатен ден :*

На oktavija и softqueen им се допаѓа ова.
  3. Sun.shine

Sun.shine Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    116
    Има едно старо добро правило... Никогаш не вели никогаш... 8)
    Кој пробал-знае, а кој не пробал не знае што пропуштил :D Такви работи се случуваат спонтано, не верувам дека некоја девојка искача во град со цел да има секс за една вечер :^)
    Иако сепак препорачувам вакви екскурзиички да се прават надвор од државата или барем во друг град затоа што сме тешка затуцана балканштина! Респект за исклучоците :D

На WildCherry, eutixismena и TeddyGrey им се допаѓа ова.
  4. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Не сум имала секс за една ноќ.

Воопшто не ги осудувам тие што имале, претпоставувам дека е интересно искуство - да си направиш кеф со некој што не знаеш како се вика ама важно се создала хемија :lol:
    Важно е и двете страни да го сфатат како таков (за 1 ноќ, не 2, 3 или повеќе) за да не се родат чувства.
    Сексот е потреба, не само за мажите туку и за жените. Тоа изгледа ретко кој го разбира. Повеќето мислат дека жената е предмет кој служи да го задоволи мажот а при тоа не сфаќаат дека и жената сака да биде задоволена. Често се случува и жени така да размислуваат.

Мене единствено не ми е јасно зошто мажите немаат убаво мислење за девојката со која имале секс за 1 ноќ затоа што од нив не се ни очекува нешто да мислат за неа а и на девојките не би требало да им е битно :!:
    А што се однесува до СПБ некој паметен измислил кондоми.

На TeddyGrey му/ѝ се допаѓа ова.
  5. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.408
    А зашто да не ги задоволиме?
    Барем јас лично неќев да навредам ничив став! Само ме нервира, што девојка што имала секс за една вечер е неморална, ваква, онаква. Тие ставови ме иритираат. Секој си го живее својот живот. Ни таа да ги осудува „домаќинките“, ни тие неа! Нели така треба?
    Башка, како што рекоа некои девојки, не го прави таа секој викенд тоа. Се десило еднаш - два пати. Имало само физичка привлечност со типот, си го направила меракот. И?
    Тоа е тоа! Секој со своето! Без љутиш и без палење на темава!
    Јас ги прифаќам и двата става и не осудувам ни едни ни други!
    Зашто не можете сите така?

На Sun.shine и eutixismena им се допаѓа ова.
  6. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    ^
    Затоа што ние рековме дека лесна девојка е која го практикува тоа цело време , секој викнед , не 2 пати во животот . Затоа не размислуваат така сите , затоа што не читаат и одма пишуваат глупости и навреди :)

и прочитај го моето мислење 3 4 над ова

На oktavija му/ѝ се допаѓа ова.
  7. oktavija

oktavija Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    232
    Допаѓања:
    100
    А јас мислам дека темава треба да се заклучи трајно. И онака напнале по сто пати со филозофирање, солење памет, наметнување на своето мислење и непочитување на туѓото. И многу извртувања на поентата има, од она јас што го прочитав

8. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Кои што можат да пукнат и не се 100% заштита. Кога би знаел дека девојката има полна болест ни со 100 кондома не би пробал.

Не мислам да се умешувам у дискусија каде женски се веќе во конфликт (да не настрадам и јас :D ) ама морав да забележам за кондомите. Има и херпеси и други чуда кои не се гледаат секогаш на прв поглед.

Но пак ќе кажам не ги осудувам тие кои пробале, јас не би од погоре наведните причини :).

На mims-89, simoncelicius и anastasijaki им се допаѓа ова.
  9. Sun.shine

Sun.shine Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    116
    XMan ако така размислуваме тогаш треба да си седиме во стаклено ѕвоно. Некогаш едноставно те понесува моментот и не размислуваш толку на последиците. Верувам дека постои можност да се зезнеш ама постои уште поголема веројатност да пропуштиш мноооогу убави работи во животот :$

10. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.973
    Од толку морал, и од толку цвеќиња за мисирање, ќе процветаме, ви викам јас. :D Затоа нацијава ни е најпаметна, најнапредна, најцивилизирана - НОТ! :wasntme:

Мое мислење е дека никогаш не треба да се вели никогаш. Не знаеш животот кај ќе те однесе, ни па со кој ќе се сретнеш, некогаш и некаде. Што, вие да не играте домино кога се мувате со некој еднаш во дискотека ?! Ау, да, пардон, табла можда играте, или шах. Кој е со белите, кој е со црните фигури ?Приказни за мали деца. |( Нема ни нешто срамно, ни па чудно во тоа возрасна, оформена ЛИЧНОСТ, без разлика дали е машко или женско, да има секс за една ноќ.

Да не ги мешаме тука тие што вака живеат, секој ден. Дали моралот им е на високо ниво, или не, не ми чуе. Нивни живот бе, ако сака секој саат нека си наоѓа различен. А и да бидеме искрени, можда генерацииве се напредни и се тоа, ама ви тврдам дека баш и не ги интересира нешто посебно за ова прашање на 13-4 години. Тогаш друго е актуелно. :D

И одма коментар ќе следува, за некои кои имале секс за една вечер - глупави се, вакви се, накви се... Абе, ни на некој му штети девојката, ни па дечкото сосила тера некој. Двајцата сакале, двајцата се во тоа. Забораваат луѓево дека дошло време кога сме исто со мажите. Или па повеќе ви одговара вие да лежите со раширени нозе и мажот да рипа на вас како вол врз крава ?? :fubar: Пардон на израз, ама Бог да чува од такви мислења.

За мене поглупави се тие што останале цел живот со еден, од страв дека друг нема да ги сака затоа што еден ги ,,скинал,,. Поглупави се тие што се и тепани и малтретирани од дечкото, ама неее... морална е она, само со еден била досега. А, бе кој морал кои бакрачи, гледајте вас да ви е убаво. Многу им е гајле на луѓето, секогаш за некој и за нешто ќе се зборува. Не затоа што им е гајле, туку затоа што нема што друго да прават. Тоа е, луѓе сме, треба устата со сапун да ни се мие еднаш дневно па да си ја држиме затворена. :D

На Anouk, Meggy, mysterious и 9 други им се допаѓа ова.
  11. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    XMaN имал прилика да има секс со две девојки истовремено од кој едната ја меркав неколку месеци. И XMaN сосема случајно дозна во неофицијален муабет дека една од девојките има Уреа Плазма :).

На XMaN му се свиѓаше и уште една друга девојка пред години, капка у фаца тело супер, идеална за секс за една или неколку вечери и XMaN дознава дека девојката има кламидија и ја лечи веќе 2 години.

Заради тоа мене никогаш не ме понесува моментот и секогаш размислувам за последиците затоа што целата моја кариера зависи од моето здравје а контактите со жени ми се битен дел од мојот социјален и бизнис живот и јас не можам да си дозволам луксуз на мои години да се зезнам и нешто да закачам :) .

Таа со која ќе имам секс ќе биде многу добро проверена која е и каква е, тоа ми е принцип од кој никогаш не сум отстапил и никогаш нема да отстапам.

Ама тоа јас, пак ќе речам сексајте се луѓе ако ви е убаво и уживајте, јас си уживам со девојки кои ги познавам и ми се проверени :).

На mims-89, Iva-Mici и simoncelicius им се допаѓа ова.
  12. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.099
    Како ги проверуваш? :^)

13. paulina2

paulina2 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    122
    сексајте се и користете заштита

14. Invisible

Invisible Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    33
    Мислам дека сите отидовте малце во крајности :) . Коментарот на срцекршачка мислам дека најмногу се однесуваше на тоа што девојката си кажа дека спиела и со женети мажи, a во други теми и вие се изјаснивте како не го подрзувате тоа.Јас лично се држам до тоа никогаш не вели никогаш и не осудувам никого,секој има право да прави што сака во животот, можам само некои работи да подржувам,некои не.Не подржувам девојка секој втор ден што спие со различен, ниту пак дечко кој го прави истото.Еманципираноста, интелигенцијата, модерноста се докажуваат на друг начин и мислам дека е лошо зборот "домаќинка" да се поврзува, со неукост, потчинетост и не знам што друго.

15. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    486
  16. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Ги дружам подолго време, значи ги познавам подобро, каков стил на живот имаат, дали се бават со спорт, им гледам општо здравје итн. У принцип дека се бавам со спорт а понатаму и професионално имам добар осет каде има шанси да се зезнам а каде ми е девојката ок.

Непозната не и е гајле и да има нешто нема да ти каже додека девојка што ја познаваш е малку друга приказна :).

Афери веќе не ме интересираат така да не одам у кревет со непознати и досега не сум се зезнал :).

17. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Ако е така, ни тогаш не можеш да си сигурен дека нема некоја болест. Можеби девојката не кажала никому и нема шанса да дознаеш од нејзиниот стил на живот или од општото здравје дали е се во ред со неа или не.
    Сигурен ќе си само ако ја фатиш за рака и ја однесеш на преглед :D
    Поздрав ;)

На mia9184 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Ај сеа не биди буквалист зашто ни прегледот не ти е 100% сигурен :).

100% сигурност нема ама со женска што ми се свиѓа и сакам да имам нешто повеќе барем имам оправдан ризик ама како ти кажав досега не сум се зезнал.

Инаку ако веќе ви е за озбилно па и не е лошо да се прегледате :D.

И не ме сфаќај толку буквално, се нервирам :D.

19. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Не се нервирај, шала беше :D
    Не мислев сериозно да ги носиш на преглед пред секс ;)

На XMaN му/ѝ се допаѓа ова.
  20. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Знам дека беше шала туку да не им го одмилиме сексот на девојките со болештини така да јас сега се повлекувам од дискусија, и онака кажав што имав :D .