1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс за една ноќ

Дискусија во 'Секс' започната од Ani-Honey, 9 септември 2010.

?

Сте имале ли секс за една ноќ?

1. Да

371 глас(а)
    34,7%
  2. Не, но би имала

287 глас(а)
    26,9%
  3. Не, никогаш нема да имам

410 глас(а)
    38,4%
  1. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.099
    Што може да биде-секс како секс е.ате беља, чиниш кој знае што пропушта... :angel:

На Li0ness му/ѝ се допаѓа ова.
  2. MELISSA-69

MELISSA-69 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    9
    За мене тие кои практикуваат секс за една ноќ се ку*ви. И никој не може да ме разубеди во спротивното. Какво мислење може да имам за некоја која уште првата вечер пред некој си ги соблака гаштите?
    А, башка што лесно може да се закачи некоја болештија. :!:

На adrijana.81 и L0ve им се допаѓа ова.
  3. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Точно :clap: , само да те надополнам заборави да кажеш дека ќе горат во пеколот тие кучки развратнички :devil: .

А за заштита од болештините има лек, многу одамна уште од пред 2 века, се вика презеватив, или народски кажано кондом.
    И изгледаат вака некако [​IMG]

На Unica, Kristinna92, Marilyn-Monroe и 3 други им се допаѓа ова.
  4. MELISSA-69

MELISSA-69 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    9
    Што ми е гајле мене дали ќе горат и дали ќе горат некаде? Јас зборувам за овде на земјава.
    А, за кондоми, фала што ми кажа, не знаев што е тоа ;) ,
    Пс. ако не си знаела и преку еден единствен бакнеж може да се пренесат болести, како што е херпесот.
    Пс. ете самата ги нарече кучки развратнички, од мене таков збор не излезе :!:, за мене се ефтини женски кои се за жалење.

На Antonija123 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    А кога веќе збориме за болести Мелиса кој ти гарантира дека од пратнерот нема да закачаиш нешто? Којзнае зад грб што ти прави, со вакви размислувања ко тебе можам да замислам колку мизерен сексуален живот има :lol:

На Marilyn-Monroe и paulina2 им се допаѓа ова.
  6. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    сепак во темава треба секој кој сака да си го каже своето мислење, а не да се напаѓаме една со друга заради туѓиот начин на размислување.
    сите имаме различни идеали, различно воспитување, раличен карактер, па и мислењата не можат да ни бидат исти. ;)

7. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Мелиса, што ќе кажеш за бебе кое има ХИВ кој го добило бидејќи мајката дошла на пример без сексуален однос во допир со некоја телесна течност од заболен (пр.допрела шприц на наркоман преносител на смртоносниот вирус пред зграда) и не била свесна за тоа дека и самата е носител на болеста во текот на бременоста? Тоа е невино, а веќе заболено од најопасната болест. Болестите не ги бираат луѓето по морал, ни сталеж, ни било која друга определба. Тргни од една обична кандида дали чесните девојчиња со по еден или ниеден партнер изостануваат од неа поради нивната морална чистота? Секако, дека не, дури кај нив може да дојде и до влошување ако поради срам не преземаат ништо околу инфекциите и не одат на преглед кај гинеколог да не некој не дај Боже ја стави знак под прашалник нивната чедност, чесност вотевр.

И друго мене ме интересира, пример одите со дечко со години држејќи се за раце и допирајќи се само преку облека и доаѓа денот Д - големиот настан и откриваш дека дечково има дисфункција на прерана ејакулација која е непроменлива ( имате неколку партии и резултатот е д сејм и тој признава дека тоа му е постојано така) и дали ќе се жртвувате да останете со него до крајот на животот покрај неможноста да имате нормален сексуален живот, бидејќи и покрај 5 год. врска сексов бил за една ноќ само? Знам дека ќе има контра-аргументи од типот како тоа не важи ама технички не е нагласено дали сексот за една ноќ е во или вон врска, туку само неговото времетраење од една ноќ, бидејќи и во една единствена ноќ се гледа сексуалната некомпатибилност на двајца понекогаш и мое мислење е дека во таков случај за неколку минутно телесно општење не му го должам целиот живот, баш ова е поголемо вреднување на себеси отколку да продолжиш да тонеш во сексуална агонија во име на некаква си етика и чистота во име на народот, бидејќи фрустрациите и болестите од психо-соматска природа кои одат во пакет ќе ги сноси самата жена, а не народот кој ќе ја велича како морално пречиста, иако овој епитет според мене и припаѓа на само една жена, мајката на Спасителот. И за крај сечиј живот е само еден и жално е да се троши поради залудни принципи.

На Marilyn-Monroe, unique123, Trendafilka и 4 други им се допаѓа ова.
  8. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Очигледно е колку само не си ја почитала ни темава, туку си ја отворила и веднаш да се приклучиш кон дискусијата, зошто ако ја прочиташе, неколку поста пред тебе, на претходната страна, добро се имам изјаснето кое е моето мислење на оваа тема и ќе сфатиш дека она погоре напишаното е со иронија и сарказам.

9. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.669
    ОФ, зарем сега и тие се курви? па ништо чудно чим девојка што има црвен кармин е курва да не правиме муабет за ова, апла ороспија |(
    менталитет сведен на 0! :x :x
    Безвредно е да даваме реплики..

На Kristinna92 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.053
    Допаѓања:
    66.729
    Мене едно не ми е јасно. Зошто одма реплицирате на некоја со мислење како на Мелиса? Вас лично ве нарекла курви? Или можеби ќе и го смените мислењето? Наназад се истото, ќе каже некоја дека не го оправдува итн, итн, и сите мора да и реплицираат како она е заостаната, да стават еден тон иронија и цинизам во своите постови. Дајте мислење на темава, ако некој има поинакво мислење барем почитувајте го и пак искажете го вашиот став. Затоа темава е полна со навреди, а не со квалитетна дискусија.

На Aleksandar1212, Anouk и girl.23 им се допаѓа ова.
  11. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Секој си одлучува за својата репутација во ова наше НИКАКВО општество.
    Не е ова Америка, па да имаш луд секс со некоја непозната или позната личност цела вечер, па другиот ден да те обдени чувство дека се е во ред.
    Кај нас, додека да успееш да ги видиш зраците на сонцето уште рано од сабајле сите ќе знаат каде си завршила синоќа. Па затоа секс за една ноќ кај нас е табу тема, божем сите се против тоа а голем дел од нив го практикуваат.
    Јас лично, (не дека сум против девојките што практикуваат секс за една вечер),но не би дозволила да си го повредам егото и самодовербата и да му се предадам на некој само една вечер и да бидам уште еден нечиј "трофеј", што не мора да значи дека ако некоја девојка сака да си помине забавно една вечер мора да е курва. Лично јас имам другарки што имале секс за една вечер па не ги сметам за курви.
    Секоја чест за храброста на оние што би го направиле тоа. :clap:
    Јас, можеби поради мојата врска со дечко ми (2 и пол години) не сум наклонета кон тоа.

И нека е премногу старомодно, но за мене сексот е премногу нежна, чувствителна ствар. :!:

На ikica1, thelittle17, Diamond и 4 други им се допаѓа ова.
  12. unique123

unique123 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    373
    Ај да продискутирам и јас на темава ... :D

Се до сега немав некое оформено мислење по ова прашање. Никогаш не го оправдував-мислејќи си дека жените дозволуваат да бидат нечија марионета-се предаваат себеси на некој кој утре ниту името ќе им го памти и ќе бидат искористени како крпи ......

Меѓутоа, ниту еднаш не ми текна дека за таа една ноќ и тој маж и се предава на таа жена-дека многу лесно тој може од искористувач да се претвори во искористен. Па Боже мој-кој денес нема сексуална потреба?! :?:

Да сексот е света работа, да сексот го поврзувам со љубов, но кој е бе тој на кој некад не му се присакало секс само ради секс.

Реално сите фантазираме, мечтаеме-оние похрабрите ги реализираат своите фантазии и тоа во ниту еден момент не ги прави курви. Уште кога ќе слушнам дека женско за женско има вакво мислење-ми се крева косата на главата. Како бе така си даваме за право, ние етичните, чесните, моралните ..... ние кои за една ноќ бездруго би го подале своето тело на некој кој ќе ги разбуди во нас скриените страсти. Али не сме се нашле во таква ситуација, незнаеме како би било кога би било и затоа најпаметно ни е да си типкаме по тастатурата во домашни услови како тоа ние никогаш не би го направиле, ама баш :!: НИКОГАШ

Е сега ... се прашувам ќе ми падне ли мене репутацијата ако си дозволам една вечер да ја поминам во друштво на непознат маж-кој ќе ги направи најромантичните и најлудите нешта само за да ме легне- а јас безсрамнички ќе му го дозволам тоа-само затоа што и во мене ќе се разбуди желбата да го легнам?? Епа не!

Секој има свои слаби моменти-можеби понекогаш едноставно треба да се препуштиме на чувствата, да бидеме понесени од нив. А што ќе речат другите? :wasntme: Па сега ... тие и вака и онака секогаш зборуваат.

На sea-star, wings, Kristinna92 и 4 други им се допаѓа ова.
  13. MELISSA-69

MELISSA-69 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    9
    Охо, вие лом сте ме напраиле мене :tmi: :o
    Ја да ве прашам нешто: дали сум навредила некоја од вас која го оправдува сексот за една ноќ, сум рекла ли еј ти си ку*ва, како си можела така? Никоја не су ја навредила, ја само си го кажав мислењето за темата. А, вие одма ме навредивте дека сум заостаната, старомодна, као не знам што е кондом и што ли уште не!? Е, се виде кој си ја најде мувата на капата, кому му се повреди егото.
    Ја пак ќе си повторам: Моето дупенце не го соблакам на прва вечер пред некој. Имам ја поштовање спрема себе си и спрема своето тело, не е за давање било кому, па на крај Цацко е крив.

На adrijana.81 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Овде е крв до колена :o :D

Море што морална нација сме биле :wasntme: :wasntme: :wasntme: . Вакви женски низ цел свет да бараш нема да најдеш ваквите примероци на женски род се опасно загрозен вид . Да не речам во изумирање :!: :?: .

Женишта...
    Еден живот е бре мајку му стара ... Правете си го ќејфот , јас кажав дека сум за ... АМА да се знае границата . Мислењето за тие што редовно си го практикуваат ќе го задржам за себе . (мислам е веќе јасно )
    Според мене секс за една вечер не те прави курва .
    Курва те прави ако имаш дечко и врска ко што треба , а настрана шириш нозе .
    Курва те прави ако легнуваш со секој што ќе ти понуди пијачка и ќе ти купи крпче .
    Курва те прави ако легнуваш за пари ...

Која како сака нека си прави ... Само памет во глава , со усул што викаат старине .
    Ајт поздрав .

На marija-88, MacenceEna, Kristinna92 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. sarah1

sarah1 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    Мислењето е редактирано од модератор! Не толерираме агресивно однесување и навреди.

16. NEA

NEA Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    530
    Искрено, сега за сега не би имала секс за една ноќ, некако ми се чини неодговорно, барем за моите години, а подоцна можеби и ќе го сменам мислењето.

17. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.899
    Допаѓања:
    123.120
    Не сум имала., кога ете би била слободна,без дечко,зашто да не.Замислувам како одам на патување,пример на одмор,запознавам некој ,се привлекуваме иииии.... :lol: Секако со заштита ;) Тоа не те прави к*рва.Би ме нарекле така ако насекаде го изневерувам дечкото,ако одам за пари, итн....
    Но си го сакам љубовчето и не би го сторила тоа :!: Ова само во фантазија,ако не би постоела мојата љубов кон него :)

На Ivana2018 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    696
    Допаѓања:
    1.287
    Да, исклучиво со некој што никогаш нема да го видам повторно во животот. Не би сакала една таква авантура да ми биде темел за посериозна иднина.

На IvannaT му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Irena-iki

Irena-iki Нов член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    2
    Да сум имала и чувството е неповторливо, и секако дека би го повторила тоа но не во моето место на живеење можеби во друг град.

20. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    486
    И што ке постигнеш со тоа!