Само некоја ппб не го оправдувам сексот за една ноќ од една едноставна причина . Болестите кондомот не е никаква заштита, бактериите ги има и на деловите кои што не се покриени со кондом, за ХПВ па да не правам муабет, кондомот скоро никаква заштита не нуди Значи Не, Не и Не . Не си играм со здравјето
па бактерии и ХПВ можеш да фатиш и ако си само со еден постојан партнер.......така да најдобро е воопшто никогаш да немате сексуални односи.
не ако предходно го провериш а со повеќе партнери и поголеми шанси за заразување јас не го оправдувам од таа причина само , а не од некоја друга дека девојката е лесна , ваква или таква
Па ништо нема да постигнам Наташа, туку едноставно мислам дека животот треба максимално да се искористи. А, и чувството е посебно можеш комплетно да се опуштиш, знаејки дека тој човек повторно нема да го видиш, т.е нема да те препознае и да те сретне. Секако ако е дечкото од некој друг град или ако добро се камуфлираш, со перика и ред други работи.
Добро размислуваш Животот треба да се искориси ама не на тај начин! Не те осудувам ама не те ни оправдувам сепак тоа си е твој живот! А дали си размислувала дека некогаш ке фатиш сериозен дечко и баш тој ке познава еден од тие што ти си била? И секако можеби ке рече ееее брат бе како ја најде ова? Ама како што реков твој живот твои правила! Толку
никој нема да рече еее брат како ја најде оваа освен дечишта од 17 год и некои тешки примитивци....нормален и културен дечко нема да го направи тоа
Пак сите зборуваат дури и оние шо никогаш не ни помислуваш дека зборуваат,а било културно или некултурно
Признавам сум имала ама кога сме веќе кај озборувањето типов испадна дека му е најдобар другар на тој со кој по некое време сакав да имам врска. И што се случи остана само на шема затоа што неможеше да се помири со тоа дека сум била со другар му. Тоа е јбг...
Ах жени жени, македонски жени Ако мене ми се сака , оган ми гори , овулирам кога ке видам добар маж нормално дека ке си имам секс, ама ептен hard sex за една ноќ. Нема да ме искористи затоа што задоволството ке е обострано . Добри партија, две и чао пријатно. Со другар не би го направила тоа баш затоа што ми е другар. Да не случајно мислите оти ако си ги цувате дундите орден ке ви дадат ...свашта
Ауууу е не мозев а да не искоментирам. Ти дусицке треба директ у манастир да одис. Многу си ангелеста Ај со велис болести имало а ?? Се пренесувале? Херпес постои ?? Е ја вака, да не ми те мислиме многу имам поарна идеја и од манастир, стаклено ѕвоно. И да си седис таму и да ни дрзис проповеди на нас развратницките, залните и ефтините зенски. Немој слуцајно да бацис маско, а Бозе ме саклони од други работи. Па белким ке ни влези несто во тоа главите наси празни. Јос један пут за тебе
^ А тебе као орден ќе ти дадат западните сили ако не си ја чуваш кокицата, така? секоја што НЕ СЕ ПАЛИ на секс за една ноќ е за во манастир,според тебе, или така нешто,хм? Ех бре со ваков начин на размислување, затуцаност, нетолеранција и предрасуди никаде не одат таквите како тебе јас ти кажувам..
Е стом ти ми казувас така е , дефинитивно Златна моја, ако било која девојка после подолга апстинација од секс си ја задоволи потребата со секс за една нок, треба во пеколот да гори ?? Или е ефтина и зална ? Оцигледно ти си таа со предрасудите и затуцана , ама ако ке си одис во рајот барем Цувај си ја ти коката и за нас развратниците.
Јас моето мислење на темава си го кажав, ама кога ќе прочитам некој да зборува против предрасудите а воедно и самиот да ги шири и немој мене со муабети за пекол и рај, атеист сум, а затуцаноста тебе ти се познава по начинот на размислување и на пишување до душе Спојлер си слушнала за ќ, ѓ, ш, ж, њ, ч или затуцано ти е да ја користиш македонската кирилица И ајде
абе тоа ти е ....менталитет глуп македонски...... да одиш во друга земја па да видиш како е....таму не гледаат ни дали дечко,женска имаш...гледаат да си се задоволат бе брат.....овде к*урва,расипана,ненаситна не знам каква ќе те напраат,а таму ич не им е гајле дали ти со некој се е*еш или гувееш дома.....ама тоа е...така било овде така и ќе остане...јбг
Да си ми зива и здрава Јас зивеам во странство и овде е бас така, секој си прави меракот и никому нисто . Ама ај да ненавредиме пак некоја госпога
^ ^Аха менталитет глуп македонски. А да те прашам нешто, си била ти во странство? Јас сум била, и не сум видела таму дека е како што велиш И таму сум го слушала тоа ку*ва, расипана и ненаситна. И таму луѓе секакви ги има, а пак конзервативци? Бетер од овде. Луѓе со предрасуди? Па врие и од такви. Ама не ние не разбираме, ние мислиме на запад некоја утопија е, ама македонци глупи бе, од носот подалеку не гледаме, ментални сме ние. Значи морав да реагирам, македонки ако немате секс за една ноќ и ако не ви се допаѓа тоа, глупави сте и затуцани. редактирам уника кај живееш ти ако не е тајна не за друго, туку никаде луѓето не се еднолични и не се сите секаде либерални или пак сите секаде конзервативни, убаво би било тоа да се сфати и да престанат веќе караници и омаловажувања на вакви теми.