Секс за една ноќ

Discussion in 'Секс' started by Ani-Honey, Sep 9, 2010.

?

Сте имале ли секс за една ноќ?

1. Да

371 vote(s)
    34.7%
  2. Не, но би имала

287 vote(s)
    26.8%
  3. Не, никогаш нема да имам

411 vote(s)
    38.4%
  1. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Само некоја ппб |( не го оправдувам сексот за една ноќ од една едноставна причина . Болестите :x кондомот не е никаква заштита, бактериите ги има и на деловите кои што не се покриени со кондом, за ХПВ па да не правам муабет, кондомот скоро никаква заштита не нуди :| Значи Не, Не и Не . Не си играм со здравјето :!:

2. paulina2

paulina2 Истакнат член

па бактерии и ХПВ можеш да фатиш и ако си само со еден постојан партнер.......така да најдобро е воопшто никогаш да немате сексуални односи.

3. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

не ако предходно го провериш :D а со повеќе партнери и поголеми шанси за заразување ;) јас не го оправдувам од таа причина само , а не од некоја друга дека девојката е лесна , ваква или таква :)

4. Irena-iki

Irena-iki Нов член

Па ништо нема да постигнам Наташа, туку едноставно мислам дека животот треба максимално да се искористи. А, и чувството е посебно можеш комплетно да се опуштиш, знаејки дека тој човек повторно нема да го видиш, т.е нема да те препознае и да те сретне. Секако ако е дечкото од некој друг град или ако добро се камуфлираш, со перика и ред други работи.

5. priti

priti Истакнат член

Со перика? :^) И со кои ред други работи? Не е ваљда до толку дека сакаш да се скриеш?

6. Irena-iki

Irena-iki Нов член

Па не но кога си со сокриен идентитет е поинаков филингот.

7. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Добро размислуваш :clap: :clap: Животот треба да се искориси ама не на тај начин! Не те осудувам ама не те ни оправдувам сепак тоа си е твој живот! А дали си размислувала дека некогаш ке фатиш сериозен дечко и баш тој ке познава еден од тие што ти си била? И секако можеби ке рече ееее брат бе како ја најде ова? Ама како што реков твој живот твои правила!
    Толку :)

8. paulina2

paulina2 Истакнат член

никој нема да рече еее брат како ја најде оваа освен дечишта од 17 год и некои тешки примитивци....нормален и културен дечко нема да го направи тоа

Aleksandar1212 likes this.
  9. priti

priti Истакнат член

Пак сите зборуваат дури и оние шо никогаш не ни помислуваш дека зборуваат,а било културно или некултурно

10. eutixismena

eutixismena Истакнат член

Признавам сум имала :) ама кога сме веќе кај озборувањето типов испадна дека му е најдобар другар на тој со кој по некое време сакав да имам врска. И што се случи остана само на шема затоа што неможеше да се помири со тоа дека сум била со другар му. Тоа е јбг...

Aleksandar1212 likes this.
  11. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

:wasntme: !

Attached Files:

• 1.jpg
      1.jpg
      File size:
      42.4 KB
      Views:
      393
    sea-star and thelittle17 like this.
  12. Fashion.n.a.d.e.44

Fashion.n.a.d.e.44 Истакнат член

Pa zar ne svati deka te iskoristil kolku da mu go napravis cejfot i gotovo !! :D :/

13. Unica

Unica Популарен член

Ах жени жени, македонски жени :)
    Ако мене ми се сака , оган ми гори , овулирам кога ке видам добар маж нормално дека ке си имам секс, ама ептен hard sex за една ноќ. Нема да ме искористи затоа што задоволството ке е обострано .
    Добри партија, две и чао пријатно.
    Со другар не би го направила тоа баш затоа што ми е другар. :^)
    Да не случајно мислите оти ако си ги цувате дундите орден ке ви дадат ...свашта :D

14. Unica

Unica Популарен член

Ауууу е не мозев а да не искоментирам. Ти дусицке треба директ у манастир да одис. Многу си ангелеста :angel: :rofl:
    Ај со велис болести имало а ?? Се пренесувале? Херпес постои ?? Е ја вака, да не ми те мислиме многу имам поарна идеја и од манастир, стаклено ѕвоно. И да си седис таму и да ни дрзис проповеди на нас развратницките, залните и ефтините зенски.
    Немој слуцајно да бацис маско, а Бозе ме саклони од други работи.
    Па белким ке ни влези несто во тоа главите наси празни.
    Јос један пут :clap: :clap: за тебе :inlove:

15. Antonija123

Antonija123 Истакнат член

^ :D А тебе као орден ќе ти дадат западните сили ако не си ја чуваш кокицата, така? :D секоја што НЕ СЕ ПАЛИ на секс за една ноќ е за во манастир,според тебе, или така нешто,хм? :x Ех бре со ваков начин на размислување, затуцаност, нетолеранција и предрасуди никаде не одат таквите како тебе јас ти кажувам.. :D :x

16. Unica

Unica Популарен член

Е стом ти ми казувас така е , дефинитивно :D
    Златна моја, ако било која девојка после подолга апстинација од секс си ја задоволи потребата со секс за една нок, треба во пеколот да гори ?? Или е ефтина и зална ?
    Оцигледно ти си таа со предрасудите и затуцана , ама ако ке си одис во рајот барем :D :D :D
    Цувај си ја ти коката и за нас развратниците.

17. Antonija123

Јас моето мислење на темава си го кажав, ама кога ќе прочитам некој да зборува против предрасудите а воедно и самиот да ги шири :puke: и немој мене со муабети за пекол и рај, атеист сум, а затуцаноста тебе ти се познава по начинот на размислување и на пишување до душе
    си слушнала за ќ, ѓ, ш, ж, њ, ч или затуцано ти е да ја користиш македонската кирилица :rofl:
    |( И ајде :hai:

18. srcka55

srcka55 Истакнат член

абе тоа ти е ....менталитет глуп македонски......
    да одиш во друга земја па да видиш како е....таму не гледаат ни дали дечко,женска имаш...гледаат да си се задоволат бе брат.....овде к*урва,расипана,ненаситна не знам каква ќе те напраат,а таму ич не им е гајле дали ти со некој се е*еш или гувееш дома.....ама тоа е...така било овде така и ќе остане...јбг :)

19. Unica

Unica Популарен член

Да си ми зива и здрава :)
    Јас зивеам во странство и овде е бас така, секој си прави меракот и никому нисто . Ама ај да ненавредиме пак некоја госпога :rofl:

srcka55 likes this.
  20. Antonija123

^ ^Аха менталитет глуп македонски. А да те прашам нешто, си била ти во странство? Јас сум била, и не сум видела таму дека е како што велиш
    И таму сум го слушала тоа ку*ва, расипана и ненаситна. И таму луѓе секакви ги има, а пак конзервативци? Бетер од овде. Луѓе со предрасуди? Па врие и од такви. Ама не ние не разбираме, ние мислиме на запад некоја утопија е, ама македонци глупи бе, од носот подалеку не гледаме, ментални сме ние. |( Значи морав да реагирам, македонки ако немате секс за една ноќ и ако не ви се допаѓа тоа, глупави сте и затуцани. |( редактирам уника кај живееш ти ако не е тајна не за друго, туку никаде луѓето не се еднолични и не се сите секаде либерални или пак сите секаде конзервативни, убаво би било тоа да се сфати и да престанат веќе караници и омаловажувања на вакви теми.