Да зошто да не таквиот секс е повозбудлив, но сепак јас кога би го направила тоа би било во друг град со некој на кој, очи нема да му видам повеке а не со некој што ке се курчи дека ме еб*л.
Го прочитав следново, па ми текна на темава: Nikad olos, nikad drolja, nikad devojka za jednu noc. Uvek dama, pa makar sama.
секс за една ноќ :geek: Па толку де... не ќе се сексаш 5 дена без прекин Озбилно, не ми е некако паметно... само ќе трчаш да се докажеш пред „типка“ што не ти значи и нема да добиеш ништо повеќе од неколкучасовно внимание... џабе... Озбилна врска си е озбилна врска
Се согласувам со Geronimo. Секс за една ноќ... Прашање е на карактер и убедувања. Јас лично, не гледам забава, а уште помалку ЦЕЛ во ваквата ситуација. Едноставно ми е бесцелно да се трудам околу некого и тоа за само една ноќ... Едноставно нема смисла... А забавата која вие ја гледате.. епа реков! Прашање е на карактер и убедувања... секој со своите
Jas licno ne sum imala takov seks,a nitu nekogas ke imam.Toj seks bi bil beden,nizok udar za svesta na sekoj normalen covek.Toa mi doaga isto kako sekogas koga ke se iznerviram da ispokrsam se okolku sebe ili da se istepam so nekoj,pa pobogu mozam i da se kontroliram neli?Za djabe ne sum stvorena so cuvsta ama i so razum. Ne sakam nikoj da navredam no toa spored mene e tragicno i bolno ,a da imam takov partner koj toa go praktival sum imala i imav mnogu problemi sekogas se izmacuvav dali ke odi nekogas so nekoja za edna nok-a zgora i dobiv ,,komplimenti,,deka ne sum megu najdobrite vo krevet,i toa zosto?Zatoa sto ne sum pacavra sto uzivaat vo kurvinski pozi i imav seks so nego od ljubov. A barem maskite odat so takvi zenski no so nekoja koja odela za edna nok,ne sakaat ozbilno nesto kamoli brak a nie devojkite prifakame se i sesto posle sfakame kolku sme iskoristeni i glupavi koga so izvinenie za kur gazime i sopstvena gordost!!!
hermosa, го почитувам и го разбирам твојот став во врска со ова, ама зошто толку тешки зборови? Не секој човек во секој период од животот е спремен за долга и озбилна врска, па зошто тоа да значи дека треба да апстинира од секс? И за какво искористување зборуваме ако двајцата партнери го сакале тоа, т.е. никој не присилил никого?
Хермоса, разбирам да не сакаш секс за една ноќ, ама зарем и одредени пози си ускратуваш само зашто мислиш дека се курвински?! Имам впечаток дека на сексот гледаш само како на негово задоволство кое он треба да се утепа трудејќи се да го заслужи, за ти како да не осеќаш ништо убаво.
мислам дека за секс за една вечер треба човек кој го познавате долго време за да не може при сексуалниот чин да ви пренесе некоја инфекција(доколку спиел со повеќе девојки) и са да неможе понатака да ве уценува...
Ти може дечкото да го знаеш и 10 години а поим да немаш дали има некоја инфекција или не! Може да спиел со само една девојка па таа да му пренела нешто. За тоа ќе бидеш сигурна само ако го фатиш за рака и однесеш на лекар да му земат брисеви
e богами не е исто на некој што му го знаеш карактерот и знаеш дека нема да те излаже кога ќе го прашаш т.е дека веќе имаш стекнато доверба во него или на некој кој не му го знаеш ни името а одма во кревет те довлечкал!
Срце, некогаш цел живот не е доволен за да запознаеш некого... така што ова твоето не држи вода. Не си свесна колку може да те изненади некој што мислиш дека добро го познаваш. Инаку, многу ме изненади hermosa на претходната страна... толку ли немаш самодоверба и не уживаш во сексот штом дозволуваш да те повредат зборови од човек кој очигледно не те заслужува? Да расчистиме, јас немам ништо против сексот за една ноќ, и сум го практикувала кога бев подолг период сама (а и зошто да не), исто како што сум уживала ( и уживам) и во редовен секс кога сум била во врска. Макар што, редовен секс во долга врска е нешто прекрасно, и не се споредува со сексот за една ноќ кој служи чисто за моментално задоволување на нагонот.
Da vi odgovoram vaka,sekako deka ke mi e niska samodoverbata i pocitta koga deckoto mi bese prv,i premnogu go sakam seuste iako mu raskinav . Se izvinuvam ako nekoj se navredil koga spomnav kurvinski pozi toa ne se odnesuva na pozite vo seksot,tuku licniot vkus na decko mi ispadna deka toj bara nekoja pacavra so prost izgled prosto najvulgarno oblecena ete toa za nego bilo dobra roba vo krevet. A i takva slika slika si stavil na profil na fejsbuk so takva zenska rasireni noze i baknuva avtomobil,a evtin look tipkata poevtin i po kurvinski zdravje Kako da ne se nerviram luge,kazete mi . Samo so nego sum imala odnosi ,gi imavme probano site pozi a toj ne me zasaka zasto ne sum nekoja si da ne recam kako prostituka . Vi blagodaram na poddrskata
Хермоса животот си оди понатаму, можеби ти си згрешила што си дозволила тој некој твој дечко кој незнаел да те цени доволно да те искористи на некој погрден начин. но дали некој знае што ти правиш во спалната соба со дечкоти, и што си облечена ?!?!?!?! Сексот кога е од љубов е забава, и твојот дечко можеби сакал некогаш да бидеш поразлична од тоа што си, и една слика на неговиот фб профил не докажува ништо, туку само дека едноставно вие двајцата не сте се запознале доволно, и затоа се ви паднало во вода. Сите знаеме дека мажите паѓаат на убави жени, и секако на голи тела, но ако сега не уживаш во животот КОГА ?!!??! Ти бил прв, па што ?!?! Сте раскинале .... значи не бил тој правиот, продолжи си понатаму со животот, не вреди за некое машко да не сакаш да имаш друг, или да не легнеш повеќе со некој друг .... ако те сакал ... ке те задржал, и со оглед дека ти бил прв , немало потреба да те осудува за тоа каква си во кревет, со текот на времето се се учи , никој не се родил научен. поздрав
Lovely girl i Ludoto 19 vi blagodaram,znam deka e toa tocno ,toj ne me zasluzuva.Odevme tri godini da ne recam za brak da stapime,no toa e druga tema,zborot mi bese mi prefrli pri krajot na vrskata deka imal podobri od mene vo krevet,jas sum bila dobra zasto toj taka me naucil ,pa mu rekov fala Bogu toa e fakt . Mi se srusi svetot zasto premnogu mu ugoduvav i uzivav vo sekoja poza so nego,se probavme se luge i analen seks,no ocigledno tipot kako ludoto sto rece si e takov seljak vo dusa. Plus toa go ucese eden drugar negov da se pravi fraer najdobar vo krevet pa zade da me ponizuva. Aj da recam da ne me naucil ,ne,probav se i vo se gledav da mu ugodam ,no ne ,toj mi vrati so vakvi teski navredi i mu raskinav,iako so tesko srce . Mi treba vreme da se oporavam,sega sum raneta neznam dali mozam da veruvam na masko voopsto veke. A plus toa,pred da mu raskinam ,rece deka zabelezal ranicki na moite bradavici a toj mi gi pravese ,no ne ne mi veruvase me obvini deka sum otisla so drug e tuka najmnogu me zabole . I stalno mi pravese slivki za nekoj drug da videl deka sum zafatena da ne mi barale seks,nemal doverba zasto ucev vo drug grad. Kako i da e fala devojki
Хермоса јас дури и незнам како си издржала со таков глупак да бидес у врска 3 години ?!?!?!? Просто се чудам, дали си мислела воопшто ти на себе, и на тоа што ти го сакасш !? Па жени сме, и ние заслужуваме нежност , љубов, ...... како прво незнам што си гледала во тој „добар дечко у кревет „ ? И се чудам, зошто си се трудела некому да угодуваш? Зоашто самата не се запрашаш дали тебе некој ти угодувал, и дали суштината на една врска е угодувањето еден на друг !? Според мене суштината на врската е љубовта, разбирањето, сфакањето на тешките ситуации кои ни доаѓаат во животот ... никогаш не сум се трудела никому да угодувам , по што кога би била во ситуација да се трудам некому да му угодам, тоа ке биде знак дека јас сум таа што залудно се труди да задржа нешто до себе... И дојде време кога никому за никому не му е грижа ( освен за своите најсакани, и блиски ) , така да се придржувам да го возвракам тоа што мене ми го даваат, поздравче Хермоса