хермоса извини вака што ќе ти речам ама тој само за у кревет те сметал ништо друго зошто ако те сакал и да бил мизерен и не мизерен сексот на него исто ќе му било зошто тоа е со љубов и немало до толку да се замара каков ќе биде сексуалниот живот ,типот очигледно бара некоја со тапија што ќе му биде само за забава а и тој изгледа идел со тебе само за забава за жал убаво што си му раскинала не ти треба таков дечко очигледно ти треба да си бараш некој со твои стандарди а тој некоја со која ќе може да ја ремети 24 часа и ништо да не и биде
дечко ти е психолошки случај . Tој ако ебел некое дунде пред тебе, ја лудо да не се викам. Mаж што ебел бре човек, не се фали наоколу, само неизнаживеани идиоти, ко овој твојов, може да си прават бајрам на мозокот дека ебеле,па да си ги раскажуваат своите длабоки фантазии наоколу да си става на фб, слики од голи жени Kоја морончина треба да си тоа да го правиш... Kај го најде човеков не ми е јасно, да те навредува, да ти збори дека си лоша у кревет... ? A гледам и сте раскинале, епа поарно сестро драга, што ќе ти е вакво гомно. и имам две прашања до тебе- зашто уште се замараш со него, и дали дебилов барем еднаш те довел до оргазам? Bоа второво ако не се случило, тогаш дечкоти е неискусниот и лошиот во кревет Eдит- и сега гледам за тоа со раните на брадавиците Mа дали е нормален тој бре, жено јас ти давам орден на издржливост, со ваков HEмаж, јас не би можела да издржам ни 2 минути
Ви благодарам на сите за мислењата .Вака,јас се фатив со него кога имав 19год.а тој 26 и знам дека беше прерано но му се предадов за еден месец ,и почнав силно да се вљубувам во него.На почетокот беше многу мил со мене,нежен ,ми посветуваше внимание а јас бев ранлива му верував ,имав сериозна врска пред него во која типот ме замени со друга и долго време бев осамена без некоја посериозна врска. Се беше како бајка,тој дури и брак ми понуди,рече дека многу му значело што ми бил прв сакал да биде со мене засекогаш ме сакал како никоја друга. Нон стоп бевме заедно,иако јас студирав во друг град,тој идеше на викенд само за да биде со мене ,не одеше по други и тоа многу го ценев.И на телефон висевме стално ,јавувања пораки ,абре љубов од соништата. Кога помина година дена почна да оладува,да се плаши од неверство сакав да ставам крај но бев слаба и вљубена и попуштав.Веќе во втората година почна да ме навредува да ми раскажува како тој имал бурен сексуален живот пред мене,правел растур посебно кога имал 23 години.Во третата година почна да си го покажува вистинското лице,да ми коментира како тој бил добар во кревет а јас не,имал подобри од мене па згора на тоа и ме обвини за неверство . Тоа е долга и широка приказна,како и да е да ви одговорам дека секако сум доживеала оргазам,искусен е тој ме научи на се во сексот,не е дека немал друга пред мене,мислам тоа на дело се познава.Пред мене бил слободен три месеци. Тој има комлекси со семејството,но тоа е друга тема. Не е дека се замарам со него,туку се прашувам каде ли згрешив јас ,сакав да чујам туѓо мислење зашто не ми беше јасно дали му фали кај мене нешто, а испаѓа дека тој е дебил кој си бара некоја за забава само .И да,ме иритира на тој фејсбук става секакви разголени девојки како позират на коли и други гадотии и јавно пишува дека вакви му требале,сака да ме понижи пред сите ,но јас убаво таму му ги опнувам клоците.Колку ли трауми поминав од летото лани навака до февруари,само јас си знам . Го најдов во мојот роден град-Струмица ,мој совет ако налетате на моите сограѓанини пазете се ,повеќето се уфилмани јаки ебачи и сл. Поздрав и многу ви благодарам
Муабетов не е за тука, ама ке средат аднимите .. Си згрешила у тоа што премногу си му попуштала ко шо те читав претходно. Не си покажала доволен цврст став, си се плашела еднотсавно да не го изгубиш и затоа си и му попуштала веројатно. Тоа ти е најголема грешка, сеа у иднина очи широко отворени
Хермоса, многу добро те разбирам, и јас сум од Струмица и знам какви се машките во нашиот град, нажалост... кој од кој полоши се, во секоја смисла, затоа јас се омажив со момче од друг град... Знам дека си повредена, можам да ти дадам совет (како повозрасна) како да престанеш да мислиш на него, или барем тој тоа да го мисли... ке ти пишам лична порака, бидејќи муабетот нее за овде...
А што се однесува за секс за една вечер не сум го имала, иако сум се смувала за една вечер, знаејки дека тоа ке биде само таа вечер... Момчето многу ми се допагаше, јас бев сама, немав дечко, и тој тоа го дозна, дека ми се допага, и беше стварно како нацртан за мене... и ме покани да си одиме заедно после излегување, поточно да одиме кај него дома. Размислив малку, ми рече дека не сме мали деца... и прифатив, некако потсвесно знаев дека тоа ке биде само таа вечер, иако јас сакав повеќе И отидовме кај него, се смувавме, немаше секс,јас не сакав, си отидов дома... и наредниот ден тој отиде за Скопје, таму студираше. Му се јавив 2-3 пати, приметив дека ме одбегнува, и сватив дека тоа беше тоа... Наредниот пат кога се сретнавме бевме на здраво.. И не ми е мака што отидов кај него, ми беше убаво, и се уште мислам дека е многу убав Мислам дека ке ми беше криво ако не отидов
Јас само едно ќе речам, за болдираново - кој си ја има мувата на капата, другиот му е крив. Поарно што сте раскинале, ќе си најдеш далеку подобар од него, некој што навистина те заслужува
Ви благодарам девојки за советите ,за поддршката и што ме ислушавте,во иднина ќе внимавам многу повеќе,знам дека грешка ми е што се запоставив и другите ги ставав пред себе.Ви благодарам од се срце,нема потреба повеќе да се коментира ,ми ги расчистивте сомнежите и на вас ви посакувам многу љубов и се најубаво
So мажите само лошо бре, барем со тие од Струмица... Колку сте полоши толку повеќе ќе трчаат по вас...Оди си со него, смувајте се, (без секс) натерај го да мисли дека ти се допага.. и потоа исчезни 2-3 дена.. не му се јавувај, кога ке те повика за кафе кажи неможам сега, зафатена сум, или имам гости...Иако со душа чекаш да го видиш... Да видиш како ке трча по тебе.. Еден ден во неделата оддели време за другарките, кажи му имаме женски собир, не му дозволувај да знае дека ти е се на светот, Покажи му некој дечко што ти се допага, да види дека не е единствен и незаменлив, Имај машки пријатели, застанувај со нив дури и кога си со него, кажи му дека ти се другари. Нека знае дека имаш свое јас, повеќе ќе тецени сигурно
Volshebna e vo pravo,i mene taka mi pravi edna devojka,sega trcam po nea kako kuce,prosto nemozam bez nea.
Сигурно. Ако девојката САМО му се допаѓа и ништо повеќе, биди сигурна дека нема да се влечка со неа да се замара толку време да го матка таа него. Тоа може да опали на тинејџери или тешки сељандури, секој нормален и разбран човек ќе се повлече кога ќе виде дека го одбегнува и никому ништо, ќе дојде нова. Овој твојов пример повеќе личи на ако момчето е заљубено во девојката и сака да биде со неа, а за мување, никој толку не се замара.
Не знам како се ставаат два цитати во едно, па средите кој знаете. ХАХАХАХАХАХАХ! Кои пози се според тебе курвински ти се молам? Тебе девојко ти фали еден убав секс и да те растури некој , ама онака убаво и да го памтиш цел живот, па да те видам после. Сигурно имаш секс само во мисионерска поза, пошто нели другите се курвински и правиш грев.
Da, нема да се замара точно, ако ја сака само за 1 вечер, и ако ја добие лесно, а ако е барем малку заинтересиран за неа тоа ке упали, верувај... Зошто машките на денешно време се навикнати женските да трчат по нив и после да ги заебаваат... Да одат со девојка една вечер и наредниот ден таа да ги бара... а тие да не дигаат и да се прават фраери... Е па ако некоја девојка биде со некој, макар и една вечер, наредниот ден не го бара, а кога тој ке ја побара да види зошто ја нема, таа му каже „а зошто да те барам, ние одиме? Јас мислев тоа е за една вечер..“ДА видиш колку понижено ќе се почувствува машкото, тоа ќе се почувствува искористено, а не девојката, Зошто на крак краишта и задоволството е обострано, нели
не сакам да е онака 'како се викаш ова она е ај да имаме секс' тоа не прво да се запознаам со него па после све друго.и мора да е од љубов а не од мерак.
Ххахахахаха , дарлинг , ме изнасмеа ..... А стварно и јас не ја разбрав - кои пози се курвински? Има и некурвински пози? Просветли не , да не се понашаме курвински у кревет ... И да одговорам во контектст на темава : да сум имала секс за една ноќ , ама тоа еве го трае со ноки и ноки , веке 8-9 месеци.
ХАХХАХАХАХХА вака не сум се смеела долго време - ти девојко ми звучиш толку напатена шо цацко ти е крив. ама добро поштена си, не си курва со курвински пози па само лежиш на грб како труп...абе ајдееее земи малце уживај во ЉУБОВТА направи го да се чувствува ко бог и никад да не сака да те пушти ....уствари шо зборам терај си така па нека бара курва да го задоволи
Денес, да се најде причина за живот, а притоа истата причина да не биде туѓиот живот, е уметност. Доколку сметате дека сексот за една ноќ е аморал, не го практикувајте. Велите секс за една ноќ е како и секс во тројка - разврат. Тогаш зошто сами се мешате во туѓа постела?
Јас не знам што паничите толку. Ете јас кај што бев на одмор секоја вечер луѓето си го практикуваа тоа, па дури и прашуваа дали сакаш секс за таа ноќ. Ако сакаш сакаш, ако не не и готово. Не се суди човек ако имал секс за една вечер или па ако има редовен. Сексот за една ноќ повеќе го практикуваат во Америка или во Англија, некаде каде што популацијата не е како кај нас. Си прават растур младите реално и не не им е криво што било за еднаш