1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс за една ноќ

Дискусија во 'Секс' започната од Ani-Honey, 9 септември 2010.

?

Сте имале ли секс за една ноќ?

1. Да

371 глас(а)
    34,7%
  2. Не, но би имала

287 глас(а)
    26,9%
  3. Не, никогаш нема да имам

410 глас(а)
    38,4%
  1. dzvezdicka12

dzvezdicka12 Активен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2012
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    12
    Еднаш и никад више! :angel: :D Ама кога имаш тужен ден фино е кога ќе се сетиш на дешавката :lol:

2. Luka24

Luka24 Активен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2012
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    17
    Ова значи дека не си била задоволна од таа ноќ. :angel:

3. ikica1

ikica1 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Јас имав секс со странец, арно ама не беше странец...дечкото ми се претстави како србин и некако завршиме заедно,малку фазла имав јас пиено а и тој очигледно, како и да е топ се си беше, се додека не си замина брзински мислам ок си е, само шо кога си отиде ми текна кој е.. :D а тој цела вечер ми зборуваше српски :lol: му пишав на фб дека го знам,ама нема врска, :P :rofl: а сега ако налетам на него пак? :rofl:

4. Dreem.Girl

Dreem.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2012
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    118
    според мене мислам дека сексот за една ноќ е типична грешка пошо мажите те гледаат после како лесна девојка и после тоа или ќе бараат од тебе само секс и тоа краток период или никогаш више нема да ги видиш |( хех и никогаш не сум направила такво нешто :)

На xoxo.Martina и SimonaTino им се допаѓа ова.
  5. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Ние дискутираме за секс ZA EDNA VECER да не партнер само за секс во тоа има голема разлика :!: ако некогаш јас сум сакала со некој мачо да бидам и премногу ме привлеквал не сум можела да одолеам зошто да не бидам т.е со некој странец кој повеќе никогаш нема да го видам ни да ме види но според мене еднаш го бидува тоа...

На ivanagoki му/ѝ се допаѓа ова.
  6. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    До mime87
    Дреем.гирл Пишува:според мене мислам дека сексот за една ноќ ...
    Значи убаво разбрала немора да и објаснуваш и јас ја разбрав.
    Mислам дека сакаше да ти каже дека ќе се открие дека си девојка за една вечер па машките нема да те гледаат како девојка туку поинаку,ќе те бараат за "таа "намена ме свати сега мене?

7. nikola-p

nikola-p Нов член

Се зачлени на:
    20 јануари 2013
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    1
    Ако било супер, нема да е за една ноќ. Деликатна тема е....,znaci nemozes da znaes deka e za 1 nok

8. Angel-Adriana

Angel-Adriana Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    1.085
    Допаѓања:
    555
    Не сум имала, а не ни сакам да имам! :)

9. sladok-bitola

sladok-bitola Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    46
    оти да не ;)

10. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    235
    Мислев дека тоа е долно и дека никогаш не би. И тогаш го сретнав нај убавиот гз на светот, прикачен на една мошне одвратна личност, и се премислив. :rofl:

11. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145
    до сега не сум помислила да имам а верувам дека нема да дојдам ни до ситуација да мислам...

12. sladok-bitola

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    46
    зависи со која девојка :^)

13. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Едно големо НЕ!!! Искрена да бидам јас до сега во животов мој не сум се ни бакнала со машко без пред тоа да го знам, а не па секс да имам со некој што прв пат го гледам. Едноставно ми е гадно и некако чувствувам некоја одбивност од интимност со непозната личност, не мора да биде само за секс еве и за бакнување. Како некоја фобија да имам, страв ми е од болести, од инфекции... Од каде да знам што правел тој некој пред ја да се бакнам со него, ич да не зборам за секс. :puke: Не, не и не. Кој што сака нека си прави ама јас не би.

Да се разбереме нешто, не зборам за тие што си се friends with benefits. Тоа веќе не е секс за една вечер, тоа е веќе со личност што ја знаеш и си се гледате постојано само за тоа.
    Ма да јас и тоа не би го правела ама кој како си сака.
    Секс за една вечер според мене, пример идеш во дискотека запознаваш некој истата вечер и после 1 саат имате секс. Ни го знаеш ни го познаваш, а ни тој тебе. Од утре исто така не се знаете кога ќе се сретнете.

14. violetblue

violetblue Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2010
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    5.542
    Само едно сакам да прашам во врска со ова болестите, спб, инфекции итн., значи не навлегувам во друг психолошки аспект пошто си е индивидуално, ама велите не би со некој што не го знам кој знае што како е бил дали има спб. А како можете да знаете еве на пример потенцијален дечко дали има спб, на пример ве кани на состанок два, па врска не ми е јасно како во тој период ќе дознаете дали има инфекции или спб, ке го прашате, ќе го водите на доктор пред секс? Затоа постои заштита не само со партнер за една ноќ туку и со постојан партнер, можеби ниту тој не знае дека е потенцијален пренесувач, како би знаеле вие?

15. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Вака, јас ќе ти одговорам за мене. :) Затоа што дечко ми ми е прв, ние уште пред да имаме односи си разговаравме на таа тема (сметам дека тука нема ништо за криење). Знаев дека он имал претходно многу сексуални партнерки, па јас фило лепо си го прашав. Дали некогаш имал незаштитен однос, дали секогаш користел кондом, дали некогаш имал некоја инфекција, дали има потреба да отидеме на преглед итн. да не пишувам се сега. Он ми одговори на сите прашања па си бев сигурна дека се е ок. Плус познавајќи го кој хипохондрик е не би ме чудело и да одел секоја недела на тестови и прегледи. :lol:

Како и да е, држи вода и ти тоа што го напиша, не викам дека не е точно. Ама затоа и во другиот пост напишав дека и тоа friends with benefits не би го практикувала. Зошто? Затоа што никој не гарантира дека тој дечко со кој што јас се гледам само за секс е само и само со мене. Може во тој еден месец додека на пример се гледа со мене, се гледа уште со 3 други девојки. А јас неможам да го прашувам освен со мене со уште колку девојки се гледа и дали има заштитен однос. Додека со дечко со кој си подолго заедно и си во врска можеш да го прашаш што ти душа сака, и не само да го прашаш можеш да го натераш и на преглед да отиде, затоа што нормално сте во врска, си разговарате отворено за се. Со тој што си само за секс сигурно не разглабате теории кога ќе се видите. Гледате да си завршите работа и готово. Впрочем за тоа и се гледате, не ќе си читате поезии. Тоа е разликата според мене. :)

16. violetblue

violetblue Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2010
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    5.542
    Нормално секој си е приказна за себе. Али јас сум секогаш за заштита, во било кој случај, ретко кој би признал дека можеби има спб или е имал ризичен однос, не велам дека никој не би, ама сметам дека сепак ретко кој би кажал отворено, пошто обично сите сакат работите да бидат поедноставно, секоја чест на исклучоците што би кажале отворено.

17. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.520
    Допаѓања:
    5.885
    па и не би и не верувам дека ќе се случи тоа

затоа што јас не сум таква личност...
    тој ќе оди со други-Можеби.
    Можеби има болести па нема да сака заштита божем е многу искусен и да е па што....
    Можеби контактот засекогаш ќе се прекине доколку е постоел некаков контакт...
    Можеби и ќе ви се допадне па ќе си продолжите да си се гледате

:)

На Daydream му/ѝ се допаѓа ова.
  18. sladok-bitola

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    46
    секогаш е убаво доколку скаш секс, али нормално само со заштита . ;)

19. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Искрено, би имала. Ама сега сум во среќна врска, така да не знам кога ќе се случи тоа и дали ќе се случи некогаш :D

На Festim му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Festim

Festim Нов член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    34
    звучи примамливо сексот за една ноќ баш ми се допаѓа ама кога би нашол сродна душа за тоа
    да си напраиш секс и секој на своја страна утре не се познаваме тоа е ок ама додворувањето не чини