1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс за една ноќ

Дискусија во 'Секс' започната од Ani-Honey, 9 септември 2010.

?

Сте имале ли секс за една ноќ?

1. Да

371 глас(а)
    34,7%
  2. Не, но би имала

287 глас(а)
    26,9%
  3. Не, никогаш нема да имам

410 глас(а)
    38,4%
  1. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.498
    Допаѓања:
    173.431
    Значи ако некој ми се нуди за една ноќ-па макар и најдобриот другар-завршува моето почитување кон него.А доколку тој некој другар си има такви ситуации за една ноќ-со некои други-значи јас не сум во игра-си останува мојата почит кон него.Ме сфаќаш сега?
    Ајде и на тебе да ти дообјаснам.
    Со кого ќе седнеш да пиеш кафе -со соседот кој си има цури за една вечер ,а кон тебе е коректен(тебе не те интересира неговата интима или пак со соседот кој отворено ти се нуди за една вечер?
    Кого ќе го почитуваш повеќе ?

2. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    ^Ете се разбравме, јас другачие те сфатив.
    И сега рандом муабет, секс за една ноќ најчесто се практикува со непознат партнер бар така ми кажувале :lol: , зашто со веќе познат другар многу лесно може да премине во fuck buddies што пак е многу поризичен однос.

На stetoskop му/ѝ се допаѓа ова.
  3. bubamara12345

bubamara12345 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2014
    Пораки:
    413
    Допаѓања:
    610
    никогашшшшшшшшш нема да се случи такво нешто.

4. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.498
    Допаѓања:
    173.431
    Таман работа да не се разбереме :) .
    Поздрав и гушка :hug:

На najubava2010 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    ок јас не реков дека жените не би направиле и дека се светици луѓе но кај мажите тој број е поголем и полесно се впуштаат во таква авантура тоа ми е муабетот,а не е точно дека тој што е несреќен во врска или брак само изневерува,напротив имам читано еден куп статии каде што луѓе кој се среќни во врска и брак и тие изневеруваат така да тоа е индивудуално,и аман луѓе не значи дека некогаш некој ако имал секс за една ноќ дека легнува со секој што ќе му налета на пат зборуваме за еднаш вакво искуство или авантура(ова генерално за сите го кажувам што дискутираме на темата да не бидам погрешно сватена) :!:

6. CrnceSK

CrnceSK Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2013
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    59
    Ха ха ха сега што кажа сто посто со другарчињата си прајте муабети како сакаш онаја да ја работиш , па таа плавата си ја лапал,па друг ке се пофали дека се омрсил вечерта и сите ги прашуваат што се случи кажи бе педер ја еб!еше и сл.,ти како машко за ова не можеш да глумиш 'дева марија' и затоа машките (поточно да речеме твои другари) не можеш да мразиш, а за женските не можеш ни да знаш нема некоја да се шета и да помине крај тебе да рече еј имав секс за една вечер, само изнакажа глупости со твојов пост

7. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Тоа што сум го кажал стојам за тоа.Без разлика ти дали се согласуваш или не.

8. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.021
    Допаѓања:
    36.060
    Секој има право на свој избор и одлука.
    Лично,ниту сум имала ваква ноќ,ниту пак планирам да имам.Во врска сум.А и кога не сум била не сум помислила да бидам со некој само да се испукам.Мене ми се битни обострани емоции и задоволство.
    Не можам да замислам интимно да бидам блиска со некој што не ми значи ништо.Едноставно тоа ми е под ниво.

На Daydream, stetoskop и vitomir им се допаѓа ова.
  9. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
    Многу врски започнати со сех (непланиран и за една ноќ ) се успешни врски потоа ....Мора да постоела некаква привлечност и хемија да дојде до сех ...

10. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Црнче извини ама многу ми се селски такви муабет кој што и како правел со девојки, јас на пример и со другари и со партнери сум зборела на оваа тема и повеќето се со ставот дека не споделуваат детали или воопшто не ни зборат за секс освен кога им треба совет или имаат некаков проблем. Ти вака како се истрча, т.е. можда и вистината си ја кажуваш, човек да го фати страв секс да има, после цело друштво ќе те дознае што си праел. А од човек на човек ете ти градски трач.

Слажем се у потпуности. :D

Аиии ама и се навртев денес на темава :x .

11. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Се сложувам со ова и јас бидејќи знам за такви врски кои сеуште траат,а и за врски кои се распаднале токму поради немање на таа отребна хемија еее шта чеш :D така да нема правила бе луѓе...

12. Tikvice

Tikvice Популарен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    250
    за да бидес интимен со некој веројатно треба да осеќас несто барем јас така си го замислувам тоа,никогас не би била со некој само за една вечер

13. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.619
    Допаѓања:
    9.011
    мислам дека сум се изјаснила за темата не би секс за една ноќ ,ама сепак да си кажам.
    Tуку,она што сакав да кажам не се сложувам со ова мислење,машко може да ти предложи секс и без да си била со некого за една ноќ,фрчат пораки по фејсбук во живо исто така понудуваат,тоа си нема врска со моралот на девојката,мое лично мислење.A машките се тешки што сакат за една ноќ,а?

14. anaantonia

anaantonia Истакнат член

Се зачлени на:
    22 септември 2012
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    123
    сум имала
    убаво искуство,си бркаш работа и секој по свој пат,нит заљубување нит емоции

На Festim му/ѝ се допаѓа ова.
  15. eticka

eticka Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    85
    Не ми е јасно како без емоции? Па ручекот што го јадам треба да ми е пријатен и да ми предизвика убави емоции. Дури и кога не би имала што да јадам, би се радувала и на било каква храна, за да преживеам. Ама не ми е познато која работа се брка со секс за една ноќ без емоции. Може да се добие сида, сифилис итн. итн. Ова го зборам не без врска туку баш од многу примери. Па пред едно 7-8 години имаше случај кога славна личност кажа дека сидата ја добила од секс за една ноќ на плажа. Моја другарка се разведе затоа што доби сифилис од мажот и , кој имал врска за една ноќ. Немам повеќе коментари, за оваа тема има многу што да се каже, но доста е.Што би станало со сите нас кога масовно секој со секого и секаде би се задоволувал без емоции, за да си заврши работа?Мене ми се повраќа и да се бакнам со некого без да чувствувам за него нешто.

На Daydream, Abeja, anggell и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.000
    Oдвратна ми е помислава за оваа тема, а не пак самиот чин. Nе осудувам, немам против никого ништо, секој си знае најдобро за себе. Jас мислам дека таа една луда, дива ноќ може да доведе до промена на вашиот живот и одредени компликации од една страна, од друга пак може да е само едно обично и никакво-безчуствително искуство од кое би се чуствувале искористени и фрлени како обична крпа.

На anggell и eticka им се допаѓа ова.
  17. anaantonia

anaantonia Истакнат член

Се зачлени на:
    22 септември 2012
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    123
    еден од основните нагони кај човекот е потребата за храна ,исто како и сексот,така да јас ти кажувам од мое искуство дека и тоа како може да имаш секс без емоции но секако со заштита :) и онака не можеш да развиеш емоции према некого ос прв поглед така?! Знаши за емоциите потребно е време но за нагонот за секс не

18. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.462
    Допаѓања:
    54.948
    Не сум имала секс од ваков тип( иако понекогаш сум посакале де) но никогаш не сум се осмелила јес возбудливо ќе е и сето тоа но секоја возбуда носи ризик со себе ;)

19. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    Девојки малку ги мешате работите.. :!: секс за една вечер не значи секс со некој наркоман од улица кој врие од болести и при тоа тој свршува во вас, а вие не користите заштита. Тоа може да биде културен секс со некој со кој ви се присакало тогаш и на тоа останува. Не гледам како таквото искуство при што секој внимава на своето здравје би било погрешно од тој аспект. Па може некој ќе си мислете дечко ви е да ќе ви остаи цел куфер болести.
    И зашто мислете дека сексот мажите го гледаат како искористување? Ова никако не можам да го разберам :x ! Взаемно задоволство е тоа. Никој не ве принудува па за да биде искористување, вие самите правите да изгледа така и не се правете невини зашо ако веќе сте скокнале со некој во кревет значи сте сакале да бидете интимни со него и тоа не може да се класифицира како искористување од негова страна кога и вие имате корист со тоа што си ја исполнувате желбата. А тоа што имате различни очекувања од контактот со особата дека ќе ве жени, е тоа е друга работа.. грешката е што целта на сексот била инаква, а не едноставно уживање .
    И дај олабавете со тоа лесна/тешка девојка... има девојка која знае што сака и го добива тоа и девојка која сака нешто но се устручава па останува со празни раце.
    Па ако сакаме да имаме секс со некој не мора да значи дека треба да го носиме да го упознаеме со нашите или па да го шетаме за рака низ град. Не` привлекува за секс и тоа е тоа што сакаме од него. Па и би го барале за само тоа ако така сакаме. Тоа него го прави лесен дечко?!
    |(

На crazylady, confused и natemila им се допаѓа ова.
  20. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    723
    Вие женските си сакате секс за една ноќ и признајте си веќе, длабоко во себе копнеете за такво нешто макар и еднаш за искуство. :lol: Нема потреба од преголемо морализирање, никој не е вечен за 50-100 години нема никому да му е важно кој што правел сега, живејте си го животот како што сакате, а сакате некој непознат кој ве привлекува или некој кој го знаете а не сте заедно да ве милува, да ве гали и плеска по газето и да реализирате одредени секс перверзии кои вака со дечкото немате храброст од стравот да не помисли дека можеби сте го научиле тоа со некого. :lol:

Овдешните сфаќања, менталитет и оговарањата прават таа желба да се потиснува, што сметам дека не важи на запад во мултимилионски градови каде што имаш млади машки и женски кои излегуваат, се журкаат, ако си фрлат око и удрат мерак јако се сексаат и после си се враќаат дома весели и насмеани. :) Тоа е едноставно животот, не се дотерувајте и шминкајте само за да бидете видени, туку и пипнати. :lol:

Солидна е елаборацијата на Madam-A. :) Не е потребна никаква генерализација, осуда или било што. Крај краева секој со својот живот како сака ама знајте не сме вечни, за жал само дијамантите се вечни. 8)