Нема зошто да има препукувања, јас си кажав (во ептен кратки црти) како ми било. Кој не сака, не мора да проба
И мене ми се има случено,само неколку пати се имавме видено и секако ништо озбилно,само што секој пат се повеќе почнуваше да ме вреѓа без причина ,ваљда од љубомора,и ќе пробав да му направам муабет и да му објаснам дека не мора да ме сака ама мора да ме почитува ако сака да биде во моја близина ама мислеше дека јас се зафркавам,и последниот пат кога се видовме заврши тоа што среде расправија ми се издра "ТИ СИ САМО СЕКС И НИШТО ДРУГО",само му реков дека комплексите од бившите девојки нема да ги истура врз мене и си заминав.Едноставно кога е болен човекот не можеш ти да го исправаш допрва,а со таков памет и понашање нема далеку да стаса.На чест нека им е на таквите.
Господин држете се точно до насловот. Значи за станува збор за една ноќ а не за еден ден! Ако е денски не се важи пу пу.
Еве јас сум заинтересиран за сех за една ноќ али да биде само за една ноќ повејке не и под неколку услови да биде загарантирана дискретност интима вкрај да несе озборува послем овај чин да остани ова само меѓу нас до колку има некоја женска заинтересирано со исто размислување и сваќање како мене слободно нека ми пиши...
Абе ако се УгодЕ нема да биди само за една ноќ хахаха јас ова секс за една ноќ малку и ко неуспех го сваќам па како сакате
Зошто мислиш како неуспех едноставно чиста авантура нетитреба некој си успех да очекуваш зато јас убо се искажав само една ноќ и ништо појќе едноставно авантура
Ако ти се бендиса сексот со некоја нема да ја побараш пак? нема логика. што е убо ќе се случи пак. то само сакав да го речам
Јас си имам мој став значи тип сум кајшо плукам нелижам и колку да мисе бендиса коке одам со замисла за една вечер и то ќе биде така нема шанси уште еднаш да ја побарам јас сум тој зато и напишав само авантура за една вечер со загарантирана дискретност али сакам од двете страни и ништо повеќе мислам ме разбра поздрав
Seks za edna nokj .. jes da sum avanturist i ponekogas prgava po priroda , ama seks za edna nokj ne sum si dozvolila do sega . Ne zaradi gordost , vo tie " ludi godini " ne se najde nekoj hrabar decko da mi predlozi takvo nesto , a mene pa ni na kraj pamet ne mi padnalo a i da mi padnelo , poznavajki se sebe si , nikogas na nikoj ne bimu predlozila
Не. Јас едвај се смував со еден еднаш така, а не па секс. Многу без везе, лол колку и да си треба таа работа, подобро ќе си чекам со некој што ќе го засакам, отколку само за задоволство. -.-