Ете, не зедов во предвид дека можеби си гимнастичар со јак удар А змиите, можеш секогаш да ги употребиш како вибратор. Само не од страната на главата.
ne sam imala jas licno ama eve sto imam slusnato od maskiot pol: Da da i posle vidi ja cumata ili bilo kako vikate znam mnogu maski (moj drugari-bliski) sto taka imaat vikano za devojki....sakate dodeka da dobiete poslee ustata vie golema samo....
HAhaha ne sam toj tip a i ne sam imala taka so nikoj pa taka da nema na koj da kazam sigorno nema na decko mi
EVE GO PRENESUVAM....a ako treba da prenesam podobro bi prenesela da nemaat seks za edno nok za da ne placat posle ama neli sekoj si znae taka da ne se mesam
MOderno vreme e sekakvi infekcii i bolesti imaa...a nedaj boze nesto poveke bremenost i slicno da se desi ne se ima tuku taka poverenie na sekoj moe mislenje ipak e ova
Можеби девојката нема да забремени, ама со тек на време ќе си ја чука главата (а и тој со неа) кога ќе добие кламидија, гонореа, сифилис, и др. Во никој не треба да се има доверба.