Извини малку грубо ќе звучам ама тебе тебе дечково те гледа само како предмет за секс. И ти сакаш да му признаеш чувства. Немој.
Порано бев баш отворена кон секс за една ноќ. Сега, откако бев во врска со многу чувства, не можам да замислам само за една ноќ. Сакам конекција, гушкање и љубов после односот.
Сум имал. Пред да се случи беше многу возбудливо. Додека траеше беше возбудливо, ама чудно. Наредниот ден беше уште почудно. Како во сон да се случи се.
Ednas, i mi bese poprilicno glupo. Ne so nepoznat, so poranesen decko....Ne go sakav poveke, ama se vidovme uste ednas - posle ne go pobarav. Inaku posle toa - ne. Na nekoj mu e ubo, ete mene ne. Sakam kolku tolku emocija da se ima.
Побарај му извештај од доктор дека не носи некоја зараза и после искапи го и дезинфицирај го пред 'употреба'. И се разбира: Кондом!
Zoshto da ne, zashtiten. Retkost e nekoj da me privleche tolku, pa greota bi bilo da ne se iskoristi prilika.
Никако, ниту таа знае колку жени и дали сум бил претходно, ниту јас знам за неа. Не доаѓа во предвид.