Па, може да се случи. На една моја роднина една колешка имала One Night Stand со некој странец, кондомот пукнал и ете сега син им скоро 18 години ќе полни. И уште се во контактМногу ми е мило што тоа не им ги расипал односите. Затоа, никогаш не вели никогаш
Најубаво А ако на двајцата ни се допаднало може да продолжиме и друга вечер Се разбира без обврски Најдобро
Еднаш се деси, од пуст инат и лош период од мојот живот кога бев рамнодушна на се. Неубаво "погрешно" чувство. Еднаш и никад више после тоа. Важно дознав како е и сватив дека можам само ако сум емоционално поврзана за човекот.
Никогаш. Пред да влезам во врска пошто одев на забави често, со колешка бевме излезени и другар ми џо да му ја местам, таа викнала некоја другарка нејзина, то па чупето се поднапи и нападно, зеде ме фаќа во гужвата долу, и ми велеше уз муабет ние нешто мора да напрајме, ама си заминав порано некако дома.
Хм, можебие до годините, но сепак не би можел да се сложам и замислам секс за една ноќ, Дефинитивно сексот треба да биде круна на нешто длабоко помеѓу двајца; а не некоја рутинска работа кој сама по себе не значи ништо посебно ако е иницирана само како физичка потреба . Можеби сум премногу конзервативен, но кратко кажано за мене е тоа неприфатливо.
Не би можела , сепак не велам дека не би имала . Ај ова звучи комплицирано , па да објаснам . За да имам секс , мора да почувствувам пред се емотивна поврзаност . До сега , до мои 30 години , не ми се случило да имам секс за една ноќ , искрено имало понуди , ама биле одбиени баш поради тааа поврзаност . За мене сексот е нешто поинтимно и подлабоко , не можам да имам секс со странец и чао . Меѓутоа , никогаш не велам НИКОГАШ не би имала . Можеби , некогаш во иднина ќе сакам да пробам и тоа , кој знае . Затоа мојот одговор е - На сум имала до сега , но можеби ќе имам во иднина .
Најглупавото нешто што сум доживеала е секс за една ноќ. Кога бев помлада ми се деси ама сега многу тешко
Да, баш интересно. Си бев на одмор со другарка ми, се запознав со еден дечко, симпатичен, интересен и си поминав многу убаво на плажа со него, секс за една ноќ и не се видов повеќе со него. Си отиде наредниот ден и толку бидна. Не жалам, сега сум мажена, а да не бев пак би направила исто.