1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс за една ноќ

Дискусија во 'Секс' започната од Ani-Honey, 9 септември 2010.

?

Сте имале ли секс за една ноќ?

1. Да

371 глас(а)
    34,7%
  2. Не, но би имала

287 глас(а)
    26,9%
  3. Не, никогаш нема да имам

410 глас(а)
    38,4%
  1. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    16.947
    Допаѓања:
    111.596
    А бе ко воли нек изволи. што би рекле северните соседи ни наши. Немам предрасуди, не ми се десило до сега таква шема ама никад не реци никад зашто не знам ни наредниот саат што ми носи а на па на подолг рок. А и не гледам ништо лошо во тие шеми за една вечер, се додека се иде со ум (контрацепција), а не да се игра руски рулет со животот.

2. pinklady

pinklady Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2010
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    25
    Sex za edna vecer ( so decko od drug grad i pritoa ke odi da studira nadvor od drazavata), a voedno imash decko mnogu dolgo vreme(ti stanalo monotono) :^) , ali ova e samo da si go napraish kejfot i nisto poveke, sekoj po svoj pat.. sto mislite?

3. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.028
    Допаѓања:
    4.534
    A бе убаво ти е испланирано само пази да не те фатат иначе јас сум ЗА

4. JenniferLove

JenniferLove Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    71
    а грижа на совест нема ли да имате? мене не ми е важно што ќе кажат/мислат другите за мене, туку како ќе се чувствувам откога ќе направам такво нешто. океј тоа е ваш живот- ваше право :)

На LyckliG му/ѝ се допаѓа ова.
  5. LyckliG

LyckliG Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2010
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    34
    Кој секој по својот пат? Мене ми делува дека само дечкото ќе си оди по својот пат, а ти ќе останеш на истиот монотон пат со твојот дечко. А и дечко ти бидејќи не знае за твојов план (многу нормално!), не можеш да кажеш- СЕКОЈ по својот пат.. или него не го рачунаш?

Расчисти со него прво, па после нека си иде секој по свој пат. Твојот план нема да те спаси од долгата врска во која ти станало монотоно, а кејфот дефинитивно ќе се направи, ама на дечкото што заминува.

На anastasijaki и sesilija им се допаѓа ова.
  6. pinklady

pinklady Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2010
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    25
    Pa i za toa razmisluvav ... posle da ne imam griza na sovest odkoga ke si otide... ali mi dosla nekako ideava vo glava, ne mi dava ni da spiam, samo za toa razmisluvam, znam deka vo momentot ke se osekam super , ama posle toa.. se si ostanuva na istoto.. AMA MLADOST LUDOST sto da praish:)

7. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.669
    епа раскини му на дечко ти па после не со 1 имај со 20 души секс за една ноќ, тоа е твој живот никој неможе да те осудува или да ти забранува, но пред се размисли на дечко ти и како би ти било на тебе некој да ти направи така.. размисли добро, сепак одлуката е твоја, но секој кој избрзува секогаш донесува погрешна одлука!

8. pinklady

pinklady Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2010
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    25
    Pa dobro razmisluvam i od taa strana ali sepak eden zivot e.. treba da si napravis da ti bide na tebe ubavo , ne sekogash pridrzuvajki se do granicite na ona "normalnoto" ... ako sea ne pravam takvi gluposti .. ponataka pa ic.. sekoj si ima pravo da si go zivee zivotot na svoj nacin , samo pobarav vase mislenje , sepak fala na sovetite :)

9. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.723
    Допаѓања:
    145.092
    Никогаш ми се нема случено досега.. Но не велам и дека никогаш нема да се случи.. Познавајќи се себеси не би практикувала вакви ствари, но никад не реци никад.
    Инаку немам против, ако на некој вака му одговара- океј- негов живот.

10. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.669
    епа ако не ти е убаво со дечко ти зашто воопшто си со него ? остави го и нека ти биде поубав животот .. :x

11. paulina2

paulina2 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    122
    ja velam ako sega ne napravis takva glupost posle vo brak pa ic nema da napravis zasto toa e veke nesto za osuda....sekako ova ne treba da znaci..ajsea ke si go varam deckoto so koj ke stignam i vo sekoja prilika..

12. kikikikirika

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.028
    Допаѓања:
    4.534
    Jaс после тоа би се чувствувала убаво многу. А гледам па на тие верна што им бев фала ми кажаа. Сепак е индивидуално и зависи од многу работи, од врската каква е, од дечко ти каков е итн итн

13. LyckliG

LyckliG Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2010
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    34
    Па ако врската и дечкото не вредат за да си верен, не ги ни викај врска и дечко.
    А верен не си за да ти рече некој ФАЛА.. :lol:

На girl.23 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. kikikikirika

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.028
    Допаѓања:
    4.534
    Да во право си дека не вреди да ризикуваш врска за една вечер. Ама кога ќе се изгориш од еден поинаку ке размислуваш. А ке немам грижа на совест сигурно па за кој и да е дечко, ама ке внимавам да не ме фатат. Знам дека не сум 100% во право ама ме возбудуваат понекогаш таквите авантури. Ги осудувам тие што се во брак а не се верни а за девојка или дечко што имаат по 20 години па можат да си дозволат секс за една вечер само да не им стане навика.

15. LyckliG

LyckliG Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2010
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    34
    Познато ми е се што кажуваш ама една многу битна работа научив.. не ме изварал никој за да речам дека сум се изгорела па ми било гајле после тоа, туку...
    сватив дека кога си со правиот дечко, еве дури ќе речам и вистинскиот, веќе ништо нема да те возбудува повеќе од тоа да си со него, нема ни да помислиш на друг, не па да ти стане навика друг..

И затоа реков и погоре, кога веќе ти доаѓаат такви мисли за друг и секс со друг, доволен знак е дека не си со правата личност. Затоа и напишав не ти треба таква врска и подобро искочи од неа па прај што ќе правиш потоа. Барем од грижа на совест ќе се спасиш.. :)

На LICEN-LONDON му/ѝ се допаѓа ова.
  16. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Абе не прајте филмови it`s not a big deal.
    Што толку трагично го сфаќате тоа неверство...
    Нека ве носат чувствата.
    Искрено да го сакаше дечкоти немаше ни да ти текне на друг, ама штом ти текнува значи дека сепак не го сакаш толку многу, тогаш не се измачувај. ;)

17. sanjchi

sanjchi Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    6
    Никогаш не би имала секс само за една ноќ... Некој што ќе има секс со тебе само за една ноќ сака само да те искористи...и потоа ќе зборува на секого ова она .... знаете како оди тоа со машките :)

18. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Искористување во секс без обврски? :^)
    Нека се мислат оние што се користени во врска, а во секс без обврски двете (или повеќе) страни користат максимум од настанот.
    Оние што мислат дека машкото користи за една ноќ, а женското е искористено, а притоа не ги земаат предвид благодетите на сексот кој е предвиден за обострано задоволство, најдобро ќе било да си седеле невини. :|

На donna.17, najubava2010, paulina2 и 3 други им се допаѓа ова.
  19. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Уууу не да ме искористи. Ама да знаете како добро ме искористи.

Два пати.

^_^

На najubava2010, mims-89 и Srekicka им се допаѓа ова.
  20. mamita

mamita Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    176
    Кога веќе ова ти дошло на мисла направи го,и после заклучи си го во тајната кутија на спомени што си ја има секоја жена.
    А,ова околу искористувањето,и јас мислам како Мерлинка. :)