Ne gledam turski serii.Sum imala prilika da ziveam vo Arapska zemja I go spodeliv toa iskustvo. Vsushnost mozebi ne treba da e chovek otvoren I da spodeluva, zasto ja narushuva svojata anonimnost. Sum chula za mormoni ama nemam iskustvo so niv.
Разговарајте.... Во една брачна заедница освен сродна душа многу битен фактор е и сексуалната хемија меѓу партнерите. Ако не оди,подобро решение е да размислите на развод(крајна опција)колку и да звучи страшно,отколку да блудствувате двајцата и да глумите среќно вљубен пар,само за да се запазат општествените норми. ПА НЕЛИ БРАКОТ Е ВО ДОБРО И ЗЛО.
си ја најдов темава од пред 3 години... да не се секирате, добар ми е бракот... за тие што можеби ги мачи сличен проблем, би ви дал совет дека малку љубомора прави чуда во врската.
Каква љубомора? Па нели жена ти беше спремна да ти дозволи сексуалниот апетит да си го задоволуваш со друга
Па да, пробав со швалерај и сватив дека не е за мене, премногу емотивно се внесувам... а жена ми одеднаш доби интерес за секс кога почнав да искачам секој втор ден. Мислам дека претходно бев многу затворен дома, ме зимаше здраво за готово. Искрено мислам дека швалерајот ми го спаси бракот.
За какво спасување збориш, си ја изневери жената , а и таа ако те сакала немаше да ти дозволи да швалерисуваш. Сте се нашле.