Pa imam probano decata ni bea kaj majkami i trebase mojte da gji donesat vikaat za 5 minuti sme kaj vas otvarajte vrataa i nie nabrzinka abee iako vishee bi rekla deka ostarevmee sepak sakam vakvi raboti hahaha
Мислам дека мажите повеќе уживаат во ваков секс, затоа што жените ретко свршуваат за време на ваков секс. Ова најчесто се случува некаде каде може да сте видени а жените се по плашливи... Мое мислење
Сексот на брзина некогаш е преубав, возбудлив. Имаме пректикувано со партнерката. Убаво и за двајцата, но може да биде и ризично
Dosta vozbudlivo... Najcesto seksot na brzina e najsladok t. S zavisi za koj kako Ali za. Mene. E dosta vozbudlivo.
Sto podrazbiras na brzinka, negde na mesto kaj sto moze nekoj da nadojde, ili doma ni predigra ni nisto, soblakaj se i odma.
da bidam iskren, poslednive nekolku partii koi gi imavme so soprugata se slucija nabrzina na terasa, i onaka do docna sedime i nesakajki ili namerno, se slucuva seks nabrzina bas na toa mesto.
Набрзина само ако е на место каде може да сме фатени на дело,така е баш ммм...И адреналинот е пуштен на најјако
Сакам да е полека ама ако се има можност за набрзинка на никој не му штети еуфорија. Треба да се проба.