Би сакала да споделиме дали сте имале секс на плажа, како е чуството, емоциите и се останато во врска со тоа
Да, сум пробала. И искрено, не дека самиот чин беше нешто посебно. Филингот беше тоа што сме на плажа, под sвездено небо, звукот на брановите, абе романтики. Интересно е, би пробала пак дефинитивно.
Единствено што може да се напика е тоа што и треба да се напика а не песок. Баш ми е секси и баш би сакала да пробам,ама не би се осмелила од причина дека може да не види некој,инаку верувам дека може да биде преубаво. искуство вода,песок и ѕвезди Како на филмовите
До сега немавме прилика,но се надевам дека во иднина ќе пробаме. И тој и јас сакаме и сигурно и ќе го оствариме тоа. Инаку чувството е сигурно феноменално. Ѕвезди,вода,бранчиња и најважно личноста што ја сакаш.....убавини!
не сум имала никогаш но би сакала да пробамм.. би можело да биде интересно како што и звучи така навечер касно кога нема никој хахахах
Ау да сме имале и тоа 2 пати Еднаш во Охрид седевме и ете ми се пушти се бакнувавме,ама ние бевме сами како на наш простор и ете купача,лесно се случи,ах кога ќе се сетам,тоа беше лани,најубав секс,потоа директно во вода
Летово мене ми се случи во Грција... Убаво беше иако имаше неколку мажи и жени покрај нас тие го правеа тоа Многу е убаво кога имате можност пробајте