Здраво феминки...мислам дека ја нема темава СЕКС ПОД ТУШ.. Па ајде реков да ја создадам веке одамна се мислиме со дечкоми да имаме секс под туш ,но се двоумиме бидејќи и двајцата сме слушнале дека брзо се забременува од Секс под туш...ајде некој што пробал нека сподели искуство и нека каже колку уживал во тоа
Подобро е да не биде така договорано од двајцата, туку едниот да го иницира тоа. На пример јас на одмор некогаш намерно го оставам пешкирот во соба, одам под туш и за кратко ја викам девојками да ми го подаде пешкирот што наводно сум го заборавил и тогаш ја грабам и неа ја пикам под тушот П.С Ова со забременувањето под туш врска нема
Sme imale super e samo vo kada i vo bazen ne e dobro oti koga prravame izvadi stavi se mio penisot od mrsnoto i ne e bas podmackano i se namaluva zadovolstvoto treba malku samo vadenje da bide max mrsen
Ve lazaaaattttt. Dodete na druga tema.... Da vidite sto e ,kako e... https://forum.femina.mk/threads/Ние-околу-и-преку-40.22474/page-8135#post-3487413
Со забременувањево хаха ако сврши во тебе и во спална се забременува брзо. Инаку доста практикуван поготово утринско туширање за на работа кога се спремаме
Мразам водени плочки и после цело купатило во вода Кој ќе чисти. Во мк имавме убаво купатило без туж кабина и баш е супер под туш да имаш секс но само ако имаш повеќе место, мала туш кабина или када не можеш доволно да уживаш, особено ако нема место ни да се свртиш. Туку остајте ме мене, онака си коментирам не ми се спија, не сум јас за секс, барем уште 2 месеци
Точно, ако имаш секс под туш сперматозоидите повеќе пливаат во вода и се останува. А и не сакам секс под туш. Зошто? Бидејќи ќе се напонам со во да и ќе изгледам дебело иако не е така
Ова последново интересно ми прозвуче, па не ја отварај устата бе додека се сексате зш да се пуниш со вода
Сексот си е добар , нема ништо страшно освен да се лизниш ,често го практикувавме и нема врска со тоа дека побрзо се останува бремена..Најдобрата работа е дека нема да ти треба туш после секс
Ќе се изнапливаат во вода, плус хлорирана, aко е малку потопла, ептен ќе се изнапливаат. И магично ќе го најдат дупчето за оплодување.