Е ништо страшно де, ако сте мало поопуштени ставете ја туш слушалката да прска на клиторисот или тестецидите онака за поголема возбуда инаку шансите да забремениш се еднакви како и во сексот во спална
Некој се туширал вечерта и ја оставил слушалката т. е чешмата свртена за тушот да течи. Јас станав сабајлето уште не расонета по навика ја пуштам таа чешма.. пуштање на најсилно врз мене тушот свртен утоп ме направи.. Па поубав утрински секс не сум имала до сега.плус ме расони.
Па не знам ни јас и јас прочитав дека е можно да се забремени , наводно преку вода сперматозоидите побрзо стигнувале до јајце клетката
А како е тоа возможно, кога јајце-клетките се наоѓаат внатре, таму водата не проаѓа. Ако сврши внатре, нормално дека има шанси за бременост. Меѓутоа, за да ги оплоди јајце-клетките, сперматозоидот треба да влезе внатре низ вагиналниот отвор, а не да се разлее во водата. Ова ми е муабет ист ко оној за капење со добиено, демек не тече дури си во вода. Jea рајт.
Немам пробано само еднаш се бањавме заедно а за секс не.Дечко ми од тогаш наваму кога и да му спомнам не сака да се бањаме пак заедно а и кога имаме секс во боксерки е не ги соблака. Го имам прашано зошто не сака тоа порано пред да стапиме во сексуални односи и ми рече па кога ќе имаме секс тогаш ќе се бањаме и ќе имаме секс.Ај си реков добро да не навалувам,истото и за боксерките коа му реков да ги соблече не сакаше и ми рече кога ќе имаме секс а до тогаш имавме само мазење,допири,петинг..Помина долго време и сега пак му реков плус и сме активно сексуално и не сака и кога го прашав зошто рече така не сакам.Викам од мене се срамиш нешто? Вика нее ама така не сакам. Што е проблемот?
да не има некој белег голем што сака да го скрие? или па има некој апсихичка бариера што не соблака боксерици а уствари како имате секс со боксерици???
Па ме одбива не сака да ги соблече.И јас се прашувам зошто е така.Ама не добив одговор и кога 100 пати го прашав.Шишав ми рече ќе се соблечам кога ќе имаме прав секс и еве прав секс и па ништo.
И јас така помислив дека крие.Пошо у сексо е по боксерки не сака да мож да го гледам не знам.Ќе видиме ќе правам муабет пак.