Еве најдов слики , малку се смешни ама се поучни Да, може и ти одозгоре , мене малку таа поза на почетокот ми беше тешка затоа што не знаев ја да ја контролирам пенетрацијата, но ти може подобро од мене ќе се снајдеш. Поздрав МОДЕРАТОР: Фотографиите се избришани поради експлицитната содржина.
Веројатно први еден на друг...ок.....Ама пред да направиш било што најљубезно те молам расчиткај се низ темиве на форумот...Стварно има премногу мислења, за секс, пози, заштита, итн итн..Поззз и се најубаво
јас мислам да бидеш ти одозгора така бар јас го имав првиот сексуален чин. пробавме он одозгора али не идеше го држев за кукови и го отргав од мене затоа што ме болеше , па се качив јас одозгоре он одоздоле е сеа он ме фати за кукови и ми го брцна малку потече крв на стомак кај него ме здоболи пустив некоја солза радосница но беше баш онака слатко еве ти совет но не брзај пред се имаш време за се, за секс треба да си целосно подготвена
Како јас да се читам пред 4, 5 месеца... Сега коа ќе ми текне, многу ми е смешно А јас поим неам како изгубив, во едно од многуте обидувања, едноставно се случи, не знам ни кога ни како не знам ни каде Само знам дека од тогаш со дечко ми сме го надополниле целото изгубено време Ненаситни сме
Според мене, најдобра поза за прв однос е кога машкото е врз девојката. Јас и дечко ми таа поза ја применивме и беше супер.
и ние ја применивме таа поза. иако на почеток, значи ептен на почеток бевме онака странично наместени... сепак чудно чувство буди првиот пат
izgleda samo jas tuka izrod sum jas prv pat ke probuvavme so deckoto misionerska ama posto jas zbesnuvav samo so ke se doblizese od so mi bese strav i nikako da se sluci i se resivme na kuceska ....taka jas ne gledav so se slucva si ja gusnav pernicata i cekav cela bolka da zavrsi mozi zvuci cudno ama bi ja preporacala taja poza zaso nema kaj da begas i da se trgas ko ke te boli i si dobro rasirena , a so misionerska mozis mn lesno da se trgas na pr kako mene ako ti e strav a so ogled na to so na site mu e strav prviot pat....
хеххе, и јас имав лошо искуство од мисионерската првиот пат..Со оглед на тоа дека нешето беше очекувано, т.е. прв пат бевме за викенд сами кај него и спиевме сами..На крај се случи спонтано во обратна јавачка поза и тоа во када Необично, но прекрасно
Мојот прв пат сакав јас да бидам горе, во никој случај поинаку . Имавме на располагање 2 вечери (студирав во Скопје, бев сама за викенд). Првата вечер пробувавме така -јас горе, но многу беше болно, а не сакав да пробам мисионерска поза и ништо не бидна. Втората вечер пак иста приказна, и утрото кога станавме, имавме 2 часа на располагање пред да си оди, и тогаш прво мисионерска додека да тргне работата, па после јас горе и прекрасно беше, прв однос - прв оргазам
Според мене најдобра ко за прв пат е машкото од горе само стави перниче под задникот подобро било ...јас не користев ама ете совет
Не ни помислив на друга освен на мисионерска, затоа што ми се чинеше дека така најмалце ќе боли, исто и јас ставив перниче под мене и не беше болно, имаше само некое мало пецкање. И после тоа долго време ми требаше, може два-три месеца за да можам јас врз него, ме болеше многу кога пробував. Така да мислам дека сепак мисионерска е најдобро за првиот пат.
па зависи за секоја девојка како е најопуштена.. јас колку и да бев опуштена и да сакав првиот пат, ама со мисионерска никако не можевме од таа пуста нервоза дека конечно ќе биде, многу лесно го буткав од мене.. после пробавме јас врз него да лежам (не да го јавам туку само да лежам опуштено над него) и он да ме држи црвсто со рацете и претежно све он правеше одоздола и успеавме, дури и помалце болеше така да испробајте си и вие како највеќе ќе ви одговара..