За среќа ретко се расправаме, но често знае да е жестоко Зборувам за караницата.. Ако сум многу лута, не сакам да ми се доближува, но среќа брзо ми поминува. Сме практикувале и ваков секс за помирување, и убав бил. Сепак се' зависи од моментот.
Ако е некоја лесна караница, секогаш! Али нешто ептен ако се испокараме, и некој е ептен повреден нема шанси, тогаш сексот е чиста манипулација!
Како да не. Не сме деца мали, ќе ми изнакаже све и свашта и на крај секс да имаме. Ќе почека малце. Нека си го тури прстот на чело, како треба да се извини.
Така де. Така и треба! Тоа е став Хахаха а јас се прам јака ама еднаш да ме погледне ќе прифатам. Не се лутам оти ќе се налути тој зошто сум му се налутила.
Да ,и многу јак е ,жесток и се тоа ,но не сакам да го практикувам оти тоа треба да значи дека готово сме се смириле ,а јас не сакам така да преќутувам.
Омилен ми е овој секс, многу страствен ми е. Кога ќе се налутиме со мм одма вака се смируваме. Слаба точка сме си, не може да издржиме лути.
Нема да се повторувам и филозофирам, ќе бидам кратка. Ова е незрел пристап при решавање на големи партнерски конфликти. Повеќе делува како туркање на проблемите под тепих. Сепак, за ситници е сосем оправдан и во ред.
Добро, не се сексаме после дознавање на неверство, па да ја спасиме врската, туку за ситни глупости што сме се налутиле. Верувам дека сите што го применуваме на тоа мислевме кога пишавме.
Да бе Блеки, се разбираме. Јас не ни мислев на неверство, туку општо... На пример не знам, хипотетички еве ти рекол дека си дебела, ружно готвиш или не ти е убав фустанот на кој си дала 6.000 денари и ти веднаш му скокнеш во прегратка и имате секс.
Ми се има случено. Ама не се смиривме така. Месец дена бевме скарани, искочивме, зборевме и средивме. Е после тоа. После тоа.. А иначе да ми рече нешто И да му рипнам Не Може да му рипнам да го тепам само