1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс пред брак

Дискусија во 'Секс' започната од Ana53, 3 ноември 2018.

1. worrieddd

worrieddd Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    967
    Допаѓања:
    3.601
    Мене стварно не ми е јасно што ти е на тебе. Па кој сака да си е невин нека си биде, кој сака да биде со невина девојка нека си најде ако може. И да реткост е денес да најдеш невина девојка, и дали и ќе ја најдеш. Што е проблемот не ми е јасно. Зошто ти засмета тебе ова? Секој си живее свој живот. Како прво јас не сум невина па што.

На sjdgo и huricane им се допаѓа ова.
  2. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.254
    Ова конкретно е проблематично.
    Типот сака да си има секс, ама да има жена која немала секс никогаш.

Шовинист е.

На eliesaab, Alisa22, ivi1987 и 6 други им се допаѓа ова.
  3. Milan93

Milan93 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2018
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    1.102
    Имам другар кој исто сакаше невина бидејќи не можеше да замисли дека неговаата жена имала друг. Загазен длабоко во 6 деценија сеуште е ерген. Јавно кажуваше дека бара невина па почнаа да го зафркаваат женски велејќи му “ Ми се свиѓаш ама не сум невина“.
    Типично балканско размислување, некои сеуште мислат дека се во минатиор век. Маж што бара невина жена вообичаеное болно љубоморен па тешко на таа што ќе накапи со такви како @huricane

На theowndemon и lovestoneddd им се допаѓа ова.
  4. worrieddd

worrieddd Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    967
    Допаѓања:
    3.601
    Eпа нема да најде. Или ќе прелаже некоја или ќе си остане неоженет. Во двата случаи најверојатно ќе има секс.

На WildMk му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.401
    Допаѓања:
    200.934
    Никаде не промовирам неверство во брак, ниту пак отворен брак или врска, ако најдеш такво мислење напишано од мене, слободно цитирај ме. А секс за една ноќ и пријателство со бенефиции се за слободни луѓе без обврски.

На Bozica1980, ivi1987, Nausicaa и 3 други им се допаѓа ова.
  6. Minci13

Minci13 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2018
    Пораки:
    595
    Допаѓања:
    2.324
    Постојат многу девојки кои се полнолетни и да замислете невини се.
    Не знам што е толку чудно некој да си го цени телото на тој начин што едноставно не сака пред брак да има секс или не сака да се опушти во врска за секс.
    Секој си има различна перцепција во животот ако мене ми е страшно одвратно некој да менува партнери како чорапи на некој може му е пак обратно,ги осудуваат тие што немале сексуален однос.

7. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.254
    А страшно ти е одвратно некој да менува партнери?

На Alisa22 и Feminka22 им се допаѓа ова.
  8. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    15.996
    Допаѓања:
    48.804
    А чекај тие што имале односи не си го ценат телово или што е работава? :drunk: И никој никого не осудува само им е чудно како одеднаш решиле да немаат односи и двајцата супер функционираат без да шкрабаат на страна.Има разлика меѓу судење и нешто што е чудно и не сфатливо.Разграничувајте ги поимите

На Alisa22, Amellie13 и Annath им се допаѓа ова.
  9. Minci13

Minci13 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2018
    Пораки:
    595
    Допаѓања:
    2.324
    Да одвратно ми е Вајлд :) Не ми е страшно кога станува збор за неколку ама се после тоа ми е.
    Значи потенцирав да си го цени телото на ТОЈ начин друг може си го цени на друг начин.Не се палете одма заедно со Wild Mk никој не ви префрлува ништо тоа е мој став а ова е отворена дискусија. :)

На Feminka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.254
    Ми префрлуваш, како не.
    Ми кажуваш дека сум одвратна.

Последна измена од модератор: 8 ноември 2018
  11. Minci13

Minci13 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2018
    Пораки:
    595
    Допаѓања:
    2.324
    Имам многу другарки кои менувале многу партнери тоа не значи дека како личност ми се одвратни напротив многу си ги сакам.А таа постапка или тој начин на живот ми е одвратен што нема директна врска со нив.
    Јас во ниту еден момент тебе лично не те навредив баш напротив многу пати сум се сложувала со тебе на форумов
    Јас го кажав својот став вие вашиот,јас го почитувам туѓото а дали вие почитувате запрашајте се.
    Имајте убав ден Вајлд :)

12. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.254
    Директна врска има со нас... Јас сум имала скоро 20 партнери, и за тебе тоа е одвратно

13. Minci13

Minci13 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2018
    Пораки:
    595
    Допаѓања:
    2.324
    Не е точно.
    Другарка имаше голем број на партнери таа го знаеше мојот став за тоа дека ми е одвратно толку често менување ама тоа не го смени нашиот однос.Со истата другарка сум 15 години најблиска тоа е нејзин живот не мој и не ја менува мојата љубов кон неа.
    Ставот се мери со тест на личност и може да биде позитивен или негативен.Ако одвратен е тежок збор тогаш нека биде Негативен за оваа тема.

14. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.254
    Ама зошто и негативен?
    Што е одвратно/негативно во имање и 100 партнери.. па и 1000?
    Не разбирам?

15. christinnn

christinnn Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2014
    Пораки:
    2.726
    Допаѓања:
    21.275
    Се уфрлам во муабетов али морам:?:
    Е ајде сеа, како не е одвратно некој/а да се плескал/а со толкав број на партнери? Иако е хипотетички бројов, да дознаам за некој/а дека спиел/а со над 20 рецимо, одма би паднал/а во моите очи. Иако, секако, стојам на ставот дека тоа е нивни живот и никој од страна не смее да се меша, али коа веќе се отвори тема да си кажам.

Да напоменам, не сум конзервативна и не гледам воопшто на сексот пред бракот како ништо лошо или чудно, али да биде бре со одбрани партнери. Не сме животни ние па со кој ќе ни излези пред нас да легниме. Тоа кажува многу за нашата личност и карактер. Никогаш не би била со машко доколку знам, или го бие глас дека легнал многу. Кизнеј во се не какви дупки го пикал, и со тие раце да ме чепка што све и свашта пофатиле, не фала.
    И колку и да се чукате во гради и се правите либерални дека е океј да спиеш со толку партнери, свесни сте и самите дека не, не е. Гадно е и аплата е дека " фали некое шрафче " кај таа личност.

На Amellie13 и Minci13 им се допаѓа ова.
  16. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    15.996
    Допаѓања:
    48.804
    Толку менување партнери искрено ни мене не ми е убаво.Сеа не дека треба да сме часни сестри ама просечно во живот до 5 партнери ми е океј.

На Amellie13, Minci13 и christinnn им се допаѓа ова.
  17. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.254
    Не е гадно.
    Тие раце со кои фаќал не знам што, ги миел ваљда. :D

Не се 'правам' либерална, само не осудувам никого

За разлика од вас...

18. worrieddd

worrieddd Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    967
    Допаѓања:
    3.601
    Извини Вајлд ама зошто си навредена ако тоа на тебе ти е во ред? Ако ти е во ред можеш и повеќе партнери да имаш и нема да се чувствуваш навредена ако ти е тоа убаво и нормално.

На Feminka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.254
    Ве учам да не дискриминирате.

На Alisa22 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Minci13

Minci13 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2018
    Пораки:
    595
    Допаѓања:
    2.324
    Колку ужасни мажи постојат толку ужасни и жени.
    Кој што сака нека каже,јас како жена што се имам видено од страна на "понежниот пол" се срамев и не ми се веруваше дека навистина постојат такви индивидуи.
    Ништо напишано тука не е директна навреда кој се пронаоѓа тоа веќе е личен проблем,сите си имаме ставови и вредносни системи кои се релативно неменливи така да сослушувам се но,не значи дека морам да се согласам.
    Мене ми е сосема во ред некој да си ја сака таа невиност или пак и да не е невина сепак станува збор за неколку партнери внимателно бирани,се понатаму ми е животински нагон и некако за една софистицирана дама не.
    Не навредувам никој сите имаме еден живот и само ние бираме како ќе го живееме.:D