Не! Screenshot & Screen Recording во денешно време многу можат да ти зафркнат. Тоа е причина број 1. Другите причини се тоа што е некоја глупа мода и што везе нема тоа со секс туку е само некоја нова измишљотина. Што ќе чувствувате на камера?
Далеку од тоа дека чуството е исто како и вистински секс, но ако немаш со кого, а и во време на карантиниве мислам дека имав добри искуства на chatroulette, omegle, dirtyroulette и останати, се разбира без видливо лице за да нема опасност од скриншотови и слично.
Јас обожавам. Увек сакав. Посебно кога е со некој непознат. Кога бев тинејџерка и тоа во раните тинејџерски години знаев да пишувам на форуми за запознавање со некој и после се префрлавме на други социјални мрежи со камера Никогаш не покажував лице ама покажував тело и мастурбирав.
Интересно е! Да не обесувам многу зошто и како, само ќе кажам дека не им верувам на тие што одговориле дека не сакаат или дека не пробале итн итн.... Во ова модерно време многу е лесно да се проба ова и верувам дека многу го практикуваат. Некои од радозналост, некои заради врска на далечина, некои не сакаат да мастурбираат на порничи туку у реално "друштво"
Нее лошо за забава и за опуштање посебно во вакви времиња ..сум практикувал ама поретко и со сигурни особи
Пишав.. сум пробала на времето, ама никогаш не ми било кузнај шо. Повеќе ќеиф ми прави секстинг. Филмот да ми го напрај некој. Возбудата ми почнува од мозокот. Ако не успејш филм да ми напрајш, џабе ти се сите други обиди и 'техники'.
Sum pravel i ke pravam. Ne e isto no sepak e podobro od nisto. Najcesto bese so partnerka vo vrska no imalo slucai i koga bese so nepoznata devojka ili par