Ova bese u moda porano koga bese MSN veke nema smisla a nekoi sto vikat u chatroulete tamu e polno so maski koi drkat na kamera haha
chatroulet i skype za ovaa rabota ali sega ima i xhamster.com strana i bas ne ima bbajgi kako zenski taka mazi i paroj
Се додека не ми се гледа фацата е ок,може само делови од тело...сепак ризично е,незнаеш кој е од другата страна,ама и забавно..многу забавно
Па не би сакал сајбер секс, повеќе ме возбудува испаќањето на секси пораки со некоја непозната девојка.
porano go praktikuvavme so edna tipka mnogu cesto ,no vo posledno vreme ne sum inaku interesno e i vozbidlivo
Сум имала, пред повеќе од 15 години. Тогаш ми беше интересно, како и повеќето работи во тоа време. Сакав да пробам се' (условно речено).
Имам пробано пред 1 година. Интересно ми беше, се запознавме преку интернет, ептен згоден беше (и сеуште е), па решивме да пробаме еднаш и интересно ми беше. Дали ќе повторам?! Можеби... Сепак сајбер секс не е за секој и не е за со секој!
Сум одбила многу вакви понуди. Едниот тип беше американец згоден убав но сепак не сакав.. Ризик е ќе удри некој screenshot, или нешто и после ќе си ја чукам главата.
Искрено, би сакала да пробам од љубопитност со рандом непозната личност without faces , меѓутоа ме плаши фактот колку е сигурно преку онлајн на нет и колку истото не би било злоупотребено
Има смеење? Што е смешното? Секој втор може да те снима. Веќе скоро секој ги има програмите за снимање кога се вклучени камерите на скајп, четрулет, омегле и тн. Види само колку видеа има такви на нет од што ги снимале. Повеќе и од физички секс?
Секој втор може да те снима. Веќе скоро секој ги има програмите за снимање кога се вклучени камерите на скајп, четрулет, омегле и тн. Види само колку видеа има такви на нет од што ги снимале. Повеќе и од физички секс?[/QUOTE]