Никогаш до сега не сум имала секс преку моб, али во последно време размислувам за тоа..особено сега кога најдов секс разговори на мсн од мојот дечко и да не речам една негова пријателка (иако прави дека таа со сите така разговарала)..плс за некој совет, некое искуство..сакам да го изненадам тнх..
секс по телефон имам често и баш ми е интересно. Почнуваме од сабајле, ја му пракам пораки, а кога ќе се уклучам на фб инбоксот ми е преполн со негови (пошо работи на компјутер цело време), и навечер си се опуштаме и двајцата пред легнување и работата е дојдете уши слушајте недај боже некој да ми влезе во соба
Немам такво искуство! Се случило да ја подзагрееме атмосферата преку мобилен, ама главното се одложува до средбата кога у живо ќе си направиме кејф за двајцата! Можеби во иднина би пробала, и баш ме интересира како би реагирал дечко ми
сум имал секс преку телефон и првиот пат беше мн забавно, па продолживме и понатаму да се `сексаме` преку телефон а за тоа што зборувам!? тоа што ми паѓа на ум во моментот
Па ако се изпозапалат бре стила што има лошо во тоа? А секој ќе се запали и потоа сам ќе си заврши работа :lol еј ми испушти уште едно с и 7 плус ,а сега за сексот преку телефон што имало лошо?нема ништо лошо само што е премногу интимен да се дели по телефон а нема да има никаква корист бидејќи нема да се чуствува во моментот.а мастурбирање не претпочитам многу,што ќе ми е кога имам кој да ми ради шта позелим?
Сум имала секс преку телефон ама повеќе беше нешто како заебанција. Случајно го најдов бројот од еден тип,му титнав и оттогаш почна да ми се јавува.И од обичен муабет премина во секс муабет. Значи искрено му се чудев на човекот и смешно ми беше колку време и пари троши на тоа.Зар до толку не може да си најде женска само за секс.Подоцна им го дадов бројот на другарките и знаевме и сите да се собереме и едната ќе збори,а другите ќе слушаат,и така се менувавме и се смеевме ко нездрави.
Interesno e ama sepak ne e toa toa drugo e sex realen drugo e da sex ne telefon t.e ebenje na pamet preku telefon
Сум имала секс преку телефон повеќе пати и не беше лошо, ама сепак не се споредува со реалниот секс. Вака по телефон бевме многу запалени и после тоа кога се видовме си ја довршивме работата. Во секој случај, интересно искуство.
Еднаш бевме блиску до тоа, ама ништо не испадна. Ама некако е POINTLESS, кога не е тука да те допре џабе е се
ЈАс знам дека на де4кото би му било кеф ако го напраам ова,али мн ми е срам,за друго неам проблем али овааа... уффф во тој момент ми се изгубат секакви мисли.Кажете вие поискусните шо да напраам за да не ми биде срам плииссс
И јас бев скептична околу тоа па дури и тој и една вечер онака се слушнавме и као на шала беше темата секс по телефон и искрено испадна неплански и интересно ко за првп наше искуство во животов...
не сум пробала, ма не знам ни што да зборам и како се прави тоа некој/а нека даде идеја,некој ситен детал итн.