Нема потреба од идеа или планирање што да се каже ни јас незнаев ниту па нешто бевме спремни но ете така спонтано секси муабетии и бидна...
Сум пробала повеќе пати,бидејки дечко ми го обожава, Не дека јас не сакам,но понекогаш ме фаќа срам,не знам зошто.И ке застанам,не можам да продолжам. Добра работа е..ќе се испозапалите двајцата и потоа оп на работа.
супер е и е интересно....јас имам понекогаш со мојот дечко знаеме и такво нешто да направиме. не е ништо чудно и сосема е природно и нормално да добиеш и такво чуство на возбуда кога партнерот не е тука а ти недостасува и си вртиш филмово во глава за секс...природа
Досега вакво нешто сум немала со де4ко ми..... И мислм дека нема ни потреба од истото али ако он ме предизвика е бога ми јако ке биде
@Bitter-Sweet позитивна забелешка многу си доминантна во темите секс, секс и секс само. На почетната страна кај што пишува Најнови мислења, пола теми се секс на кои ти реплицираш, бар во моментов... Поддржувам тоа... младост, лудост, енергичност, сексапил - тоа е духот! А инаку да одговорам на темава секс преку телефон ми звучи глупо. Подобро е преку скајп и веб камера, ама се додека се нема таа физичка присутност... се е гола вода.
go praktikuvam znam sto da zboram i kako ama realno ne e toa toa.vo red koga si zapalen/a da zavrsis rabota ama drugo e koga ke osetis.inaku za da go pravis toa treba dobra inspiracija i bujna masta )
И јас би сакал да пробам...само не ми иде во глава дали презервативот се става на слушалка или има некоја друга финта....
Не сум јас за тие работи...кога бев помлад имаше само hot line со 50 ден/минута, каде што еден однос можеше да кошта како да сум отишол до Амстердам во јавна куќа.... Сега некако ми е срам, не ми доликува а и немам со кого...па затоа ја прескокнувам оваа тема...
mnogu kasnam so prasanjevo ama sega gledam deka ima vakva tema. Daj be pomagaj za kako da se opustam za seks preku telefon poso se osekjam glupavo kkoga mu zboruvam taka
Ohoooo ko ke mi tekni so bivsiot za tie neprospieni noki koga stemkavme na telefon Ziva go izedov za 2 minuti svrsuvase . Ahhh dobri vreminja
Iskazi mu ja tvojata strast kon nego , kazi mu sto sakas najmnogu da ti pravi ili ti da mu pravis , i izmisli mu "prekar" , i poludi go
Уште не можам да сфатам како може секс преку телефон некого да возбуди значи, јас можам да стенкам и да измислувам петсто работи, а сепак да не се напалам или нешто? Многу апстрактно делува сексот преку телефон.