Ova e seuste neprifatlivo za nas u mk, i treba poveke da se praktikuva od mnogu pricini, a najgolema e taa sto se poveke sexot stanuva navika, radi reda, monoton, kolku i da se lazete deka ne e taka nas ni e top, probajte da razgovarate za toa i da se soblekuvate dodeka go pravite toa moze ipak ke doznaete mngou poveke za partnerot, a bogami i za sebesi
Interesna e temava . Seks preku telefon preku viber razmrna na sliki pa i preku fb mesenger so kamera vozbuduvacki e koj ne probal neka proba
Ехеее ти стигна и до сајбер по муабетов Тука за телефон збориме.. Камера, месинџер, скајп, што-ти-не.. И после се видиш на нет во категорија вебкам секс - најгледани
haha samo dadov moe mislenje fala bogu ne sum se nasol dosega u net a i toa e pominato sum stanal seriozen sega
Јас никогаш не ја разбрав возбудливоста на сексот преку телефон Додека не те фатат машки(женски) раце, да те изработат.. Заеби телефон
Ne bi rekol bas seks ne u vistinska smisla tuku samo aktiviranje na strastite vozbuduvanje ili spremanje za toa sto ke sledi pokasno
Абе шо не ќе слушни човек, глупости невиден секс преку телефон КАј оди технологијава ќе почнат и деца преку моб да се прават
Тука потполно се согласувам со тебе Dust. P.S. А кај ќе "навлажни" после? На телефонот? Ке го прегоре не сите телефони се "Water Resistant"
Како искуство треба да се доживее, ама и треба да бидеш вербално активен за време на чинот пошо е преку камера, cyber sex за dirty minded особи е задоволство.
Ми беше интересно ко бев во рани 20ти Со мажот ми, дека во различни градови живеевме, секс преку телефон ни беше редовна пракса.
Дааа... и ко ќе дојдеше сметката на крајот на месецот, ќе ми ја тутнеа во фаца моите: “Ти дојде сметката за телефонот!!!“ - спремни да ми го измолкнат гркланот Заради него си кладов в соба телефон. Ах младост-лудост!
Идеш на mirc, asl psl ,.... .....жичан телефон ...... секс преку жица,....------> Стенкање, Свршување ( БИНГО ). Загарантиран секс и OFFLINE.