Па сакам да ве прашам дали ако имам секс со братучедот , јас сум 16 и он 16 дали ќе бидне нешто, некој проблеми или слично ?
Доколку си користите заштита и се’ што си треба, нема да имате никаков видлив проблем... Секс, ко и секој друг, фин. Е, сега, за проблеми во главата... тоа е сосема друга дискусија.
Не се зафркавај,сама себе гадно ќе се зафркнеш,и двајцата сте и блиско крвно сродство и малолетни сте и двајцата!Престани да фантазираш повеќе на таа тема!Тоа не треба ниту да го помислиш,а не па реално да го направиш!
Вие, веќе имате проблем од психолошки аспект. Како не ти е срам вакво нешто да помислиш, а не пак да го направиш?????? Имаш ли ти родители и како те воспитале? Треба да се засрамиш....ми се гади од прочитаново. Деца, млади ејјјјј .....
Боже боже каде ли отиде светов. Деца бре родители имате ли??? Може ова е уште една турска серија (со вулгарна содржина).
Лелееееее не ми се верува што се држи земјава Дури си помислувам дека не заебаваш со прашањево . Абе кога убаво ќе размислам не заслужуваш коментари
Нормална личност ова не го ни помислува а пак најмалку да го постави како тема во форум Тежок простотилок
Инцестот се смета за криминално дело, а исто така и за непростлив грев. И трол да си, што психолошки профил си? Не ќе да е простотилук, овде друго станува збор.