1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс со женско: да или не?

Дискусија во 'Секс' започната од malecka15, 29 ноември 2009.

?

Би имале ли секс со жена?

1. Да, би сакала да пробам

1.029 глас(а)
    44,5%
  2. Не, никако

1.053 глас(а)
    45,5%
  3. Веќе сум имала

230 глас(а)
    9,9%
  1. independent

independent Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    2

Можеби не си запознала право машко со кое можеш да го делиш сето тоа, како и да те возбудува во кревет. Признавам дека еднаш се имам пољубено со девојка, не беше лошо, уствари може да кажам дека е исто како и со машко, но исто така не би ја ни исклучила можноста некогаш да пробам да имам и секс со женско. :?:

2. sexy.bitch

sexy.bitch Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2009
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    25
    custvoto e prekrasno! vredi da probate :)

[mod-kirilica:1twlpwsr][/mod-kirilica:1twlpwsr]

3. ChocolateCigarettes

ChocolateCigarettes Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    13
    мислам дека за да бидеш во врска/да бидеш интимен со личност од истиот пол не треба претходно да се разочараш во спротивниот. би требало едноставно, да постои некаква привлечност, нели? нешто што нормално и природно го чувствуваме за спротивниот пол.
    пред да се фатам со мојот сегашен дечко, имав "речиси врска" со девојка. ја нарекувам така не заради тоа што беше со девојка, туку заради тоа што се гледавме нешто повеќе од еден месец, а немавме никаков статус, т.е. тоа беше повеќекратно мување, проследено со неколку долги разговори по телефон и неколку смс пораки. не продолживме да се гледаме поради тоа што јас го сретнав мојот сегашен дечко и секундарно се вљубив :lol: едноставно, чувствата спрема него беа посилни од чувствата спрема неа во тој момент, и тоа толку силни, што не смеев да си дозволам да го пропуштам тоа за ни една личност на светот.
    инаку да, мојот тесен круг на блиски луѓе знаеше за сето тоа и на сите реагираа како што реагираа за претходниот дечко со кој се мував некое време. значи, сосем нормално. не кажав на цел свет, затоа што не ги споделувам моите "речиси врски" со сите луѓе кои ги познавам, а не затоа што мислам дека тоа не е во ред.
    Да, тоа е сосема во ред. особено ако постои силна хемија помеѓу двете. интимноста помеѓу две девојки знае да биде исклучително прекрасна и изненадувачки забавна. а за тоа што имаат мажите, а немаат жените, не грижете се, жените многу добро знаат да се снајдат и да надоместат со уште повеќе работи од мажите ;)

На Aphrodite3, emekreme, milky-candy и 2 други им се допаѓа ова.
  4. sexy.bitch

sexy.bitch Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2009
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    25
    Вака, значи имам дечко и се нормално функционира .. но зошто на пример да не са испроба нешто ново .. имам пробано со женско и е многу убаво и возбудувачки .. :)

5. 2manydjs

2manydjs Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2010
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    11
    Имам пробано повеќе пати, супер е, ме привлекува женското тело и баш е убаво кога две жени водат љубов, али никад не би можела да се заљубам во жена, сето тоа ми било чисто експериментално, али искрено опасно е ако се заљуби жена во вас, се ке направи за да биде со вас, буквално се, можам да сватам како им е на мажите цел живот :D затоа be careful what you wish for

На LaraSolare му/ѝ се допаѓа ова.
  6. RodenaSoGreska

RodenaSoGreska Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2010
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    49
    Е да страшно е кога ќе се заљубиш во женско свесно правиш грешки и што е уште по трагично не ти е криво за тоа!

7. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    ДА!

Во следниот живот кога ќе се родам како маж... До тогаш, не би рекла :lol:

Се имам изјаснето на темава, не би пробала, некако не ми е природно ама ич! Поддржувам хомосексуалци, пријатели и од машкиот и од женскиот хомосексуален табор и ги обожавам! Ама како луѓе, со личност и ставови, без разлика што прават во кревет.

Поентата ми беше дека сигурно има убавина, не се будали жените што се со жени, ама мислам дека треба да имаш таква сексуална енергија, да те привлекува и да го привлекуваш истиот пол! Јас ја немам...

Жената е најпрекрасното суштество сторено на планетава Земја, меѓутоа не би сакала да ми е во кревет! Јас сум жена и тоа ми е премногу...

Самата едвај се справувам со себе си, а камоли уште една како мене :lol:

На RodenaSoGreska му/ѝ се допаѓа ова.
  8. 2manydjs

2manydjs Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2010
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    11
    Секс за една вечер :rofl: али после треба како идиот да се понашаш додека свати дека не си заинтересирана за врска, тоа е чудо што се ќе направи за да е во твоја близина :x

9. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    638
    Не!
    Некој пред мене кажа дека тоа не му е природно, истот го мислам и јас...нити ми е природно, нити ме привлекуа женското тело, нити ме мами љубопитноста!
    Сум против хомосексуалци и нивните ,,права,, (се имам искажено во темата за хомосексуалци) а секс со жена (па макар и еднашка само) е крупен чекор до хомосексуалноста!
    За среќа спагам во категоријата на луѓе кои знаат да си ги ограничуваат фанатазиите и досега ниту еднаш се немам фатено да мечтаам за кревет,јас и уште една жена!

На Plavusa.17 и esperanca им се допаѓа ова.
  10. brmbrmbrm

brmbrmbrm Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2010
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    0
    ДА! пробај зашто да не ? јас имам дечко и се е ок али шознам би пробала само онака за експерименти али никако (мислам никако , ти си знаеш) врска со девојка зашто е мн болно на крајот многу...тоа сум го слушала и верувам во тоа зашто тоа е сосема поинакво и на некои моменти подобро него со машко зашто у глобала машките си се прилично глупавки :D

11. meruska

meruska Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    103
    добро бе мазите за сто ли слузат потоа лезбејки педери абе срамота господ создал и маско и занско ццццц

12. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.443
    Допаѓања:
    105.761
    не го разбирам тој секс со женско..според мене е глупости |( :?:
    не сум имала и ниту сакам да пробам

На Veki4kaa му/ѝ се допаѓа ова.
  13. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Нема шанси !!!
    :puke:

14. love23

love23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    915
    Јас не сум пробала со женско мажена сум такада не би пробала со женско, а нема против на тие што сакаат да пробаат или веќе пробале

15. gami

gami Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    628
    Допаѓања:
    127
    Ова не ми се допаѓа! Не сум пробала и нема никогаш ни да пробам.
    Се согласувам потполно со meruska

16. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.276
    Немам ништо против кон девојките кои сакаат, но сепак јас лично никогаш не би го сторила тоа.

17. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.276

Хахаххаа се сложувам со тебе! :D

На icy му/ѝ се допаѓа ова.
  18. TheDevil

TheDevil Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    Ne sum probala ni so mashko ni so zhensko! :worried:
    Naskoro ke probam so mashko , no bi sakala da probam i so zhensko!
    Samo ne mi e jasno kako mozhat da se zadovolat dve devojki :$ :$ :$ :$ :$ :$ :$ :$

19. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004
    Договарање за средба преку ЛП.

На Cup.cake, funkD и Bokicka им се допаѓа ова.
  20. LoveIsTheRightThing

LoveIsTheRightThing Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    2
    Сум имала и тоа всушност ми беше првиот секс..
    Би-сексуалка сум и додека во некои моменти мислам дека не би требало да бидам (само поради тоа како светот гледа на "женско со женско"), во 99% од времето уживам во тоа.

Прочитав коментар дали женскиот партнер е подобар од машкиот (дали повеќе може да те разбере) и мислам дека врската со жена е многу подобра.

Друго прашање "Што може да направи женско, а што машкото неможе?".. Моето прашање е, што може машкото, а што женското неможе? (Секако освен што неговиот екстремитет, со кој што те задоволува е приврзан за неговото тело)...

На funkD и Minnie93 им се допаѓа ова.