Можеби не си запознала право машко со кое можеш да го делиш сето тоа, како и да те возбудува во кревет. Признавам дека еднаш се имам пољубено со девојка, не беше лошо, уствари може да кажам дека е исто како и со машко, но исто така не би ја ни исклучила можноста некогаш да пробам да имам и секс со женско.
мислам дека за да бидеш во врска/да бидеш интимен со личност од истиот пол не треба претходно да се разочараш во спротивниот. би требало едноставно, да постои некаква привлечност, нели? нешто што нормално и природно го чувствуваме за спротивниот пол. пред да се фатам со мојот сегашен дечко, имав "речиси врска" со девојка. ја нарекувам така не заради тоа што беше со девојка, туку заради тоа што се гледавме нешто повеќе од еден месец, а немавме никаков статус, т.е. тоа беше повеќекратно мување, проследено со неколку долги разговори по телефон и неколку смс пораки. не продолживме да се гледаме поради тоа што јас го сретнав мојот сегашен дечко и секундарно се вљубив едноставно, чувствата спрема него беа посилни од чувствата спрема неа во тој момент, и тоа толку силни, што не смеев да си дозволам да го пропуштам тоа за ни една личност на светот. инаку да, мојот тесен круг на блиски луѓе знаеше за сето тоа и на сите реагираа како што реагираа за претходниот дечко со кој се мував некое време. значи, сосем нормално. не кажав на цел свет, затоа што не ги споделувам моите "речиси врски" со сите луѓе кои ги познавам, а не затоа што мислам дека тоа не е во ред. Да, тоа е сосема во ред. особено ако постои силна хемија помеѓу двете. интимноста помеѓу две девојки знае да биде исклучително прекрасна и изненадувачки забавна. а за тоа што имаат мажите, а немаат жените, не грижете се, жените многу добро знаат да се снајдат и да надоместат со уште повеќе работи од мажите
Вака, значи имам дечко и се нормално функционира .. но зошто на пример да не са испроба нешто ново .. имам пробано со женско и е многу убаво и возбудувачки ..
Имам пробано повеќе пати, супер е, ме привлекува женското тело и баш е убаво кога две жени водат љубов, али никад не би можела да се заљубам во жена, сето тоа ми било чисто експериментално, али искрено опасно е ако се заљуби жена во вас, се ке направи за да биде со вас, буквално се, можам да сватам како им е на мажите цел живот затоа be careful what you wish for
Е да страшно е кога ќе се заљубиш во женско свесно правиш грешки и што е уште по трагично не ти е криво за тоа!
ДА! Во следниот живот кога ќе се родам како маж... До тогаш, не би рекла Се имам изјаснето на темава, не би пробала, некако не ми е природно ама ич! Поддржувам хомосексуалци, пријатели и од машкиот и од женскиот хомосексуален табор и ги обожавам! Ама како луѓе, со личност и ставови, без разлика што прават во кревет. Поентата ми беше дека сигурно има убавина, не се будали жените што се со жени, ама мислам дека треба да имаш таква сексуална енергија, да те привлекува и да го привлекуваш истиот пол! Јас ја немам... Жената е најпрекрасното суштество сторено на планетава Земја, меѓутоа не би сакала да ми е во кревет! Јас сум жена и тоа ми е премногу... Самата едвај се справувам со себе си, а камоли уште една како мене
Секс за една вечер али после треба како идиот да се понашаш додека свати дека не си заинтересирана за врска, тоа е чудо што се ќе направи за да е во твоја близина
Не! Некој пред мене кажа дека тоа не му е природно, истот го мислам и јас...нити ми е природно, нити ме привлекуа женското тело, нити ме мами љубопитноста! Сум против хомосексуалци и нивните ,,права,, (се имам искажено во темата за хомосексуалци) а секс со жена (па макар и еднашка само) е крупен чекор до хомосексуалноста! За среќа спагам во категоријата на луѓе кои знаат да си ги ограничуваат фанатазиите и досега ниту еднаш се немам фатено да мечтаам за кревет,јас и уште една жена!
ДА! пробај зашто да не ? јас имам дечко и се е ок али шознам би пробала само онака за експерименти али никако (мислам никако , ти си знаеш) врска со девојка зашто е мн болно на крајот многу...тоа сум го слушала и верувам во тоа зашто тоа е сосема поинакво и на некои моменти подобро него со машко зашто у глобала машките си се прилично глупавки
добро бе мазите за сто ли слузат потоа лезбејки педери абе срамота господ создал и маско и занско ццццц
Јас не сум пробала со женско мажена сум такада не би пробала со женско, а нема против на тие што сакаат да пробаат или веќе пробале
Ne sum probala ni so mashko ni so zhensko! Naskoro ke probam so mashko , no bi sakala da probam i so zhensko! Samo ne mi e jasno kako mozhat da se zadovolat dve devojki
Сум имала и тоа всушност ми беше првиот секс.. Би-сексуалка сум и додека во некои моменти мислам дека не би требало да бидам (само поради тоа како светот гледа на "женско со женско"), во 99% од времето уживам во тоа. Прочитав коментар дали женскиот партнер е подобар од машкиот (дали повеќе може да те разбере) и мислам дека врската со жена е многу подобра. Друго прашање "Што може да направи женско, а што машкото неможе?".. Моето прашање е, што може машкото, а што женското неможе? (Секако освен што неговиот екстремитет, со кој што те задоволува е приврзан за неговото тело)...