Не само што е приврзан туку и не е пластичен, сигурно не е поубо со пластичен, и женското не може да земи онака јако да те стегни во некој ќош да нема кај да му избегаш а машкото можи, се разбира ако не е некоја билдерка
скоро беше на некоја од интернет страниве читав дека потајно во секоја женска глава, има скриена желба да има секс со друга жена(гледано од психолошка гледна точка) колку е тоа вистина незнам
mozebi e vistina no toa se samo fantazii ne realnos vo realnosta ne bi ni pomislila takvo nesto da napravam seks so zensko pa toa e epten grozno se znaj deka najdobro e so masko i toa so toj so go sakas sto ke ti pravi ziti se zenskoto blak mn e grozno
Неможам да разберам, колку и да се обидувам да имам слободно размислување во однос на тоа. Некако не ми иде... Жената по природниот тек на нештата треба да биде со маж, и обратно. Како мој конечен одговор НЕ, не би имала секс со жена никогаш, премногу ми се допаѓаат мажите.
sum probala ama odamna bese,togas bev seuste devica ama onaka samo trienje sega sum vo dolga vrska no sakam da probam,imam i ponuda zenskoto ne go znam samo se imame dopisuvano i saka da imame seks preku kamera,samo neznam nekako ne mi e sigurno taa ne e od mojot grad taka da ne mozime lesno da se najdime,seuste rasmisluvam dali da ja uklucam kamerata a?so velite? [mod-kirilica:1cz3ygt7][/mod-kirilica:1cz3ygt7]
Секс со женско..... дефинитивно ДА! Би сакала да пробам ама не ми се укажала прилика досега за жал.....