Дечко ми на шала ќе ми спомне некогаш,си замислувам како би било ама не не....не го можам јас тоа.Мислам дека би пукнала од срам,не ми е баш природно а и некако гадно ми е,поготово да и ја лижам на некоја кога ќе си замислам аааа бљак нејќам
да, да имај со непознати преку камери и ќе завршиш знаеш како? е вака Спојлер http://forum.femina.mk/fajlovi/image/15551
Sex ne sum imala ali se desi ednas da se smuvam.. Ali nzz zaso posledno vreme nekako se palam na toa.. Ama za vaka na delo sig da prob ne sum bas sigurna. [mod-kirilica:12g40krb][/mod-kirilica:12g40krb]
Јас сум изненадена колку мои другарки ми кажале дека би имале секс со женско, чисто од љубопитност, но не со некоја што ја познаваат. Не сум никоја да судам или кудам, кој сака нека повели, ама јас мислам дека никогаш не би пробала.Не ме возбудува, напротив, одбивно ми е, си сакам маж до мене
Па овака како помала имав едно такво искуство али не би рекла дека бесе којзнае што. Поточно некаден на 13-14 години со мојата најдобра другарка бевме кајмене дома каде што нормално бев сама и направивме некој глупости али не би го ставила тоа во секс туку повекето во љубопитност и детска радозналост и глупост. :п
машко си е машко али сексот со женско е онаа вистинското со емоции и нежност какви што мажот никогаш нема да ти ја пружи.
КАКО ПА ДА НЕ МАЖ СИ Е МАЖ,А ЖЕНА ШТО????КАКО КЕ ТЕ ЗАДОВОЛИ,ИЛИ ПА ТРЕБА ДА СЕ ПРОБА ДОБАР МАЖ ПА ДА ВИДИМЕ ДАЛИ КЕ ПРОМЕНИТЕ МИСЛЕЊЕ СУПЕР МИ Е....НЕ ОСУДУВАМ НО НИКОГАШ НЕМА ДА ПРОБАМ ВО ЖИВОТ НАЈГНАСНО НЕШТО
неможам да се замислам да имам секс со женско но и дриги работи не сум можела порано да ги замилам ама сега можам од како ги направив
Никогаш не ми дошла ни најмала желба да пробам иако сум имала милион шанси . Поблиска другарка е лезбејка и неколку пати има инсистирано да пробам(не со неа, со една што ме свиѓаше хахаха)ама јас нормално одбив. Неможам ни да си замислам и не гледам уживање во тоа, а другарка ми само за тоа ми раскажува и за нејзините сексуални авантури со девојки .
Ова дефинитивно неееееее... мислам,место да му викам нему..леле срце колку ти е голем ,дебел и фин ....ќе треба да викам душо твоите или моите гради се поцврсти ,поубави..??? .или душо ај види дали мојата има правилни уснички или твојата абе ај !!!
Не сум али би сакала да пробам зошто да не...Нејкам лезбејка да станувам али би сакала да пробам на 1 вечер како е со женско нема ништо лошо искуство повеке нели
Па, можеби по малку сум конзервативна, но не сум пробала и не сакам ни да пробам, едноставно сексуално не ме привлекува жена... а и не ми е некако природно тоа.... Па, маж си е маж...
******************************************************************************** СЕГА МОЖАМ КОНЕЧНО ДА СЕ ПОФАЛАМ ДЕКА СУМ ПОБОГАТА СО ЕДНО ИСКУСТВО ПЛУС (или пак со променета сексуална ориентација ) Го направив тоа денес.... И навистина уживав... Не ни помислував дека може целиот тој чин да биде толку.....волшебен! Прекрасен е мал збор! А најмалку па помислував дека ќе ја најдам личноста со која ќе можам да го направам тоа.... Малку сум пре-пре-пре-бирлива за такви работи.... И кај маж кога се работи- не па кај жена... Но фората е што таа ме најде мене... Пред една недела ја запознав на еден семинар.. Седеше спроти мене и ја набљудував (бидејќи завршив средно уметничко, и сеуште цртам -воглавном актови и профили) ја гледав колку и е правилно лицето и сета конституција. Беше единствена која одскокнуваше од толпата. Ме импресионира и со стилот на облекување- носење на истото- самодовербата, интелигенцијата -умешноста достојно да ја води сета дебата.... Мирисот на бунтовна женственост кој таа го имаше. Едноставно ме остави со подзината уста гледајќи ја и одвај се обидував да ги забележам работите кои ги говореше. Но не би рекла дека се вљубив- едноставно ме восхити како жена.... По дебатата веднаш дојде кон мене, (`наводно` заинтересирана од моите размислувања, ставови, и предлози за да се подтурне темата во една поинаква и по-продуктивна насока) ми зема број, нет контакти.... и така почна се =) Девојка по која мажи кршат вратови по улица...- ДА И мене ми беше тешко за верување... Првиот бакнеш се случи пред четири дена, на Водно. -Не дека не наслутував, но сепак бев збунета. Наредниот ден само таа ми мантраше во главата (секако и деновите од кога ја видов).... И сега што.... Станувам лезбејка ? Постои такво нешто?(или од секогаш сум била латентна?) Се заљубувам? Или I am Не ми излегува од глава....чувствувам дека ми пружа се што ми треба... И сум наполно збунета.... Но факт е дека...===> И за крај (и за моја утеха=)) да си знаете Ова ми е најутешно.... Ја си ја свртев на сеир, си се зае*ам, ама навистина ми е `чвор` ситуацијава... Можеби повеќе одговараше постов за во `љубовни проблеми и совети` бидејќи незнам колку е љубовен, но дефинитивно совет ми треба! Mи треба многу среќа, за расплетот на сапуницава...
^ хахаххаа, без Tекст ме остави! искрено, јас не верувам дека си заљубена, него знаеш сега ти е интересни бидејќи си немала предходно искуство со жена! ќе ти помине не си лезбејка, поготово кога ќе видиш дека к*р не може да замени прсти шала на страна, ама ако си некоја романтична душа тогаш да, супер е жена-жена, ама ако си поперверзна и сакаш да те доминира некој---- е богами муж ти требит стави си го ова како едно + искуство, само работата е малава да не е лезбејче, па да се заљубе во тебе, па после сапуницата ќе се заплетка уште толку пошто не знаеш нас жените, кога сакаме нешто така лесно не се откажуваме
DA sum probala i toa poveke pati, iskustvoto e preubavo, ne custvuvam emocii kako ljubov ili nesto slicno go pravam toa so edna devojka koja voodno mi e i mnogu bliska drugarka cisto radi zabava i zadovlstvo.A sum vo seriozna vrska veke 4 godini.Nema nisto nenoramalno i bolno vo toa.Toa e vo samata priroda na covekot, ako ne bi bilo taka nemalo poveketo devojki da kazat zosto da ne ?! I mislam deka sekoja devojka ako se najde vo takva situacija so pravilna licnost bi trebalo da proba , veruvajte nema da se kae.Jas si go sakam mojot decko so cela dusa i srce.Toa sto go imam so devojkava e nesto posebno i ke ostani kako takvo.Ali ljubovta i srceto se samo za decko mi.