1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс со женско: да или не?

Дискусија во 'Секс' започната од malecka15, 29 ноември 2009.

?

Би имале ли секс со жена?

1. Да, би сакала да пробам

1.029 глас(а)
    44,5%
  2. Не, никако

1.053 глас(а)
    45,5%
  3. Веќе сум имала

230 глас(а)
    9,9%
  1. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    маж си е маж - к*р си е к*р, да не се филмаме многу ;)

2. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Oх мајко мори јас ќе си пукнам =)

@Ludo Не е дека сум немала искуство со жена, во тинејџерските години се имам мувано со другарки (нели тогаш беше тоа во `мода :D ) Чак што више, првиот (француски) бакнеж ми бил со другарка не со дечко.
    Експериментирав како мала, кога сексуалната ориентација ми висеше на конец, дури имав и едно врскиче од 2 месеца со најдобрата другарка до тогаш, кое заврши трагично, денес повеќе немаме никакви контакти, бидејќи таа се заљуби а јас го сметав тоа за експеримент. Бевме средно, 15тина години, и плус за иронијата да е поголема имавме дечковци, идевме со двајца најдобри другари... Но ете, таа (како јас сега) беше спремна да му раскине на дечко и за да остане со мене... Мислев дека и е пролазна фаза.
    За својата хетеросексуалност бев сигурна после првата сериозна врска, иакко и тогаш се случуваше да направам излети чисто на заебанција, на пијано, мување...со што тогашниот мој дечко беше ок бидејќи знаеше дека е зез.

Е сега се случува нешто многу по-различно. Веќе сум зрела, возрасна особа, која сама си ги сноси последиците за секоја направена постапка. Немам вишок тестостерон - напротив.
    И девојкава за која зборам, е баш девојка (со сите пропратни салтанати), значи не се работи за релација актив-пасив. Но се држи во тајност, т.е цивилка. но ми призна дека е лезбејка. Значи не БИ туку баш лезбејка. И ми кажа дека ме сака баш таква каква што сум, дека во животот не и фалел маж, ниту нешто што носи машки одлики. :?: Тука се збунив бидејќи не ги разбирам најдобро тие хомосексуални релации.
    бтв. типкава има најдобар другар (мноогу убаво дете ;( ) ко е Геј (или Би whatever) и го претставува како дечко. Значи и таа си се држи во цивилка, двајцата се покриени дома и пред блиските...
    Заглавив денес со неа правејќи муабет, но повеќе заглавив со неа во буквална смисла на зборот... :?: И баш сум in a total mess...

Со една форумџика дискутиравме на темава по ПП, и баш и кажав дека раскинав со дечкото (добро и така беше демо / trial верзија од 2 месеци) :) но сепак, по она што ми се случи со дотичната, неможам да продолжам со него... Неможам во очи да го погледнам.
    Ух...се сум по сигурна дека ја утнав темата од сам старт иако има заеднички елементи суштината :angel:

На Lolo5 и MiiLla им се допаѓа ова.
  3. Ljubovnica

Ljubovnica Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2011
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    18
    Секс со жена?
    Хм не би пробала не сакам, немам порив , ниту желба. Не ја гледам возбудата да пробам , не знам од каде таа желба и потреба за секс со женско освен на одредена популација, која да не се разбереме погрешно не ја осудувам , тоа е нивно право на избор и јас тука немам никакви проблеми со тоа.

4. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.464
    Tи на добар пат си да ни се полезбејчиш :lol: :lol:
    се шалам!
    Cи раскинала со дечкото, или погрешно сфатив???
    Eпа ако си раскинала со него, мој совет ти е да си ја пробаш среќата со тој другиот(што ти се пресекле нозе кога си го видела, што си отишла кај него да спиеш), плус и да заборавиш малце на цурава, пошто сега некако си во еуфорија после новово искуство, па чувствата ти се помешани!
    Eдно е да се заебаваш, да се муваш со другарки(и во моето друштво беше мода, ама јас никад се немам мувано, не знам, не ме привлекувало :lol: )а друго е да имаш секс или нешто поинтимно со девојка!
    Cамо, судејќи по зборовите на девојкава, на добар пат е да се заљуби во тебе :worried: ...Mислам не знаеш нас женските какви сме!
    и викаш не можеш да го погледеш дечко ти во очи :^)
    Aбе јас сигурна сум дека дечко ти нема ни да се налути, зашто во прашање е женско :D
    машките се љубоморни на машки, во повеќето наврати!
    Mој совет подобро спречи- него ли лечи!
    бидејќи ти си на граница,и мислам дека, ко што кажа имаш некоја жичка на хомосексуалност!
    Jас би ти кажала да си продолжиш со машки, а на ова глеј си само едно + искуство! :)

На HeidiDiWalt му/ѝ се допаѓа ова.
  5. parrot

parrot Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    500
    Да се надоврзам на темава... Бегај додека можеш! Женските сме опаки! не дај боже ако стварно се заљуби во тебе, ко ДБК ке те прати каде и да одиш, што и да правиш... Еве од искуство ти кажувам ( не дека сум имала некогаш нешто со женско) ама се погодив во ситуација каде една девојка се заљуби во мене... На почеток не ја сваќав сериозно, мислев се зеза, се глупира или слично,башка ми беше и мила, се дружевме и се ок..... но полека таа глупост престана да биде глупост... Девојката почна отворено да ми кажува се што мисли и чуствува, у секое време ми досаѓаше, ми праќаше пораки, мене, на мои другарки .. и кога виде дека навистина нема шанси пошна многу манијачки да се понаша...верувале или не се ова започна пред 5-6 години, а типката ме прогонуваше цели 4 години потоа.. Се испреврте работата до тој степен што девојката почна да ми се заканува, му се закануваше на дечко ми, ми викаше дека ќе ме силува, ми го отру кучето ненормалната, ми праќаше слики од мене кои ги немам :x :x :x ... искрен совет бегај...да не те плашам незнам каква е оваа твојава..али у секој случај не се зближувај многу многу... од тогаш уплав фатив.. манијачка ненормална! а јадна јас, кој баксуз сум, одсекогаш сум била мета на девојки.. стварно незнам зашо..али ете не ми сметало се додека не го доживеав ова..
    експериментирајте и се али без емоции! :!:

6. parrot

parrot Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    500
    хахахах апсолутно се согласувам :rofl: :rofl:

7. didisi

didisi Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    1.969
    Допаѓања:
    3.683
    Вака кога читам коментари и искуства би сакала да пробам хахаха

8. parrot

parrot Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    500
    само пази да не накапеш на некоја што душата ќе ти ја извади... :devil: 16 очи отвори :rofl: :rofl: :rofl:

9. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.340
    Децо - водите љубав и раѓајте децу.
    А јас, не фала.

На parrot му/ѝ се допаѓа ова.
  10. parrot

parrot Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    500
    Добро, и што мислиш, како би реагирал дечко ти ако дознае дека 4 години "го вараш"( може така да се каже |( ) со женско?!?! :lol: и како може да го сакаш толку, а да си се плескаш со другарка ти од страна? извини али смешно ми делува, не дека осудувам, напротив, немам никаков проблем за вакви работи али единствено што ми поминува низ глава е... сиромав дечко... :lol: :lol: :lol: леле да дознаам дека дечко ми ме вара со машко?! незнам дали би се смеела или плачела.. мооооре би му ја здрвила некоја вилицата низ г`з да му излезе :@

11. FuffyToooU

FuffyToooU Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    119
    Дефинитивно не!!!
    Затоа се и мажите створени, зар не!? :inlove:

На sheis му/ѝ се допаѓа ова.
  12. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Не,никако.
    И мажите можат да бидат нежни!

И сепак... Najlepša je muška ruka kad te hvata oko strukа :$

На SexyPrincess, parrot и femina90 им се допаѓа ова.
  13. SexyPrincess

SexyPrincess Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    132
    се согласувам... мажите нема за украс да ги чуваме... никогаш нема да пробам со женско!!!!!

Aма сепак па никогаш невикај никогаш!!!

14. MiiLla

MiiLla Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    53
    On znae bas tocno takva kakva sto e rabotata . Znae koi se moite custva i emocii i nema predrasudi.Ednas sme bile zaedno i trojcata. :) Jas ziveam so nego, a devojkava zivee vo mojot roden grad.. :D Da ti pojsanam pa de ne ti bide cudno zaso kako sto gledas SVE IMA PO SVETOV.... :lol: :hai: Zavisi kako si go svakas toa vo glavata...Toa sto za nekoj e normalno za nekoj e nenormalno i obratno.Sekoj si ima pravo na svoi izbori razmisluvanja i sekoj ima pravo da go zivee zivotot kako sto na nego mu odogvara i kako sto on saka.A tie sto osuduvaat od strana nemaat nikakvo pravo zaso nikogas ne znaes zivotot na kakva situacija ke te dovede, jas nisto od seto toa ne planirav nitu planirav tolku dolgo da trae.Ete ednostavno se sluci i se slucuva i ke trae dodeka e ubavo. :)

15. parrot

parrot Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    500
    Далеку од тоа дека осудувам.. се изјаснив погоре што мислам и немам ни најмали предрасуди.. муабетот беше дечко ти како би го поднел тоа, неможев да замислам, а чим си знае малиот.. очигледно нема проблем, многу е либерален типот ваљда :D

16. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515

Да ама види Лудо. Јас не смеам да одберам сексуална ориентација. Според мене такво нешто не постои! Јас морам да знам на што сум, тоест да си се пронајдам каде припаѓам буквално.
    Сакам мажи, ги обожавам...Две врски од по 4 години ми се доволна потврда...
    Исто така и Бисексуалноста не ја признавам како ориентација...Можеби за тинејџери кои сеуште се проверуваат. Јас мислев дека одамна со тоа расчистив. Не ми е ниту до експерименти, сум ги направила тие глупости кога ми било времето. Плус, емотивец сум, а штом се врзам емотивно за некој станувам многу посесивна. Значи тројќи, четворки, Open Relationships не доаѓаат во предвид!

Е сеа - повторувам- чвор ми е ситуацијава. За кого да се врзам? :D

Бтв. Да му раскинав на дечкото, сите предходни потенцијални комбинации паднаа во вода.
    Девојкава од нигде никаде ми влезе во живот и ми се пикна под кожа.

За да е апсурдот поголем : Најдобрата другарка моја од дете, е лезбејка... Таа неможе да ме сфати....Неможе да ми се изначуди...што ми стана? Што ми се случува?

Never mind ... одам - да се зацапам во калта уште по длабоко :D
    (кој свати-свати, кој не - још боље) :D

На Lolo5, laf4eto, MadHatter и 2 други им се допаѓа ова.
  17. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    И ќе сака некој да објасни во што е задоволството ? :) мислам не до детаљи :D ама некако се чудам што викате дека е јакооо :?: :rofl: машко е машко се знае алат :D а ова ? :^) хммммм..................

18. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    НЕЖНОСТА,како што викаат сите.Бла Бла. |(

19. Plavokosa

Plavokosa Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2011
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    20
    имам пробано, убаво е, не елошо, ама ку*енце е ку*енце, не се заменува. сакам да осетам да влезе нешто внатре, по можносто подебелко да е :) ....ама не се откажувам од ку*е за жена.

20. Tashaa

Tashaa Истакнат член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    38
    Aко ми се пружи таква шанса..да! ;)