навистина би сакала да имам секс со женско. ме пали самата помисла на тоа . па ако има некоја што сака да експериментираме заедно нека пише
Не сум имала, но би сакала да имам.. И не мислам дека тоа е психичка болест, јас на тоа гледам како искуство плус
леле неможам ни да замислам со женско, стварно има девојки што стварно им се восхитувам на убавината ,но не можам да ги гледам така.а и не сум особа што сака да истражува нови работи,да сум љубопитна да пробам,така да...сепак маж хехе
Хмммммммм........ Секс со женско..... да или не? Аааааааааа, зашто да не? Убаво искуство.... никад не реци никад..... Нежни, шарматни, помалку кучки... добри, лоши.... ма све во едно со еден збор кажано луди жени.... Што може жена да имисли никој друг... да би порбала, а можда и веќе имам.... Интересно во секој случај!!!
Никогаш не вели никогаш. Ниту сум за, ниту против. Ако ми се погоди ситуација и момент, не верувам дека би пропуштила. Зависно од тоа како ќе ми дувне.
Ехеееее још питаш....цело време само со женско се плескам Ако не сте пробале, трк да најдете некоја и да пробате....You will not be disappointed
Вие можете што сакате да мислите, но постои наука која докажа дека хомосексуалноста и бисексуалноста не се болести, ни психички ни физички. Всушност се докажа дека сите се раѓаме како бисексуални суштества. Подоцна единката си оформува сексуална ориентација.
Не ги осудувам личностите кои се одлучуиле на тоа, јас лично не би имала секс со женско, за мене тоа не прифатливо, девојки покрај сите тие згодни момци, секс со женско хахах no way . Зошто тогаш постојат машки, ако може да се има секс со женско !?
Абе и ти си во право, ама мене ме правеле ненормална и што со десна сум пишувала, а со лева лажицата сум ја држела при јадење... Ах... од љубов не се бега. А кај и да е, ке се заљубам и јас во девојче... толку се мили, фини, нежни, средени... Е не, ке трпам смрдени чорапи и испотени мишки, со флаша пиво и далечински управувач во рака!? Фиу, бљак. Него, поентата ми беше, ако мерка за ненормалност е привлеченоста од истополово човечко суштество, ондак цел свет у неповрат замина. Ве молам зауставете гооооо!!! А демократија нешто?! Слабо, м? Дајте сериозно, не кажувајте нормални - ненормални, саглам - несаглам, Адам - Ева, Дедо Ное - Горила... Јас сум потомок на мајмун, колку тоа гордо звучи, и сакам да си најдам женска и ке си најдам. Ајт поуз. Ке си бидеме две убави бели невести. И ке имаме Секс со женско: да.
Сум размислувала и да, би пробала зошто да не... во врска со жена не би била ама секс некогаш - може да се очекува
Мене баш ми се допаѓа самата помисла на тој чин со женско преполно со нежности, не сум пробала само сум се бакнала неколку пати ,но небеше френч онака Би сакала да пробам , но сепак би останала со машко Поздрав феминки П.С.не се нервирајте кој со кого треба или натреба , тоа си е одлука на тој што сака или несака, да биде пробно или да трае , така да уживајте и правете тоа што ви е драго