1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс со женско: да или не?

Дискусија во 'Секс' започната од malecka15, 29 ноември 2009.

?

Би имале ли секс со жена?

1. Да, би сакала да пробам

1.029 глас(а)
    44,5%
  2. Не, никако

1.053 глас(а)
    45,5%
  3. Веќе сум имала

230 глас(а)
    9,9%
  1. Lilian

Lilian Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2011
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    13
    Досега не сум имала такво искуство, но со задоволство би пробала. Воопшто не го осудувам оние девојки кои имале такви искуства,напротив,им се восхитувам. :)

На Magnolija му/ѝ се допаѓа ова.
  2. unique123

unique123 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    373
    Леле :worried: :worried:

У постовиве само на прсти може да се избројат тие што никад не би. Значи јас сум била заостаната у сфаќањата, времето и просторот. Па колку сака нека се модерни времињава и колку сакаме да се праиме дека сме ап ту дејт едноставно некои работи - НЕ- ! Па ај дојде време луѓево од што више незнаат што да прават, па се секакви секцуалци - би, ми ти реков ми рече. А некои се па чисто стрејт-исти пол-нема утка комбинацијава.

Изгледа полека али сигурно али забегуваме, порано или не било вака, или барем се криеле, ова сеа ти е купи продај оргии на кило. :puke: Не е болест, ќе се сложам, али не е ни некоја нормалност, али изгледа љубопитноста више нема граници. Па дајте да ви кажам љубопитна сум да знам како е да си к*рва па ќе си се онадам ја со се и секој- од љубопитност бе, чисто да видам дали тоа ми одговара, онака малце промискуитетност.

И имам едно прашање, зар има нешто боље од тоа коа дечкоти ќе ти го стегне (се извинувам на изразов), а што може женско да ви праи, ај ви се молам ?!

На Valerin му/ѝ се допаѓа ова.
  3. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Нееее :puke: Како не ви е гадно :wasntme:
    Јас сакам да гледам убаво средени девојки и се тоа ама ништо повеќе, грдо ми е од самата помисла...

4. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.125
    Јас гласам за алфа мажјак, не би женка не !
    Секако, не би со пар или непар од се’ што си имам јас :shake: или ?!? Хм...

Си имам све, не ми треба плус :wasntme:.
    Имам некои фаленки, признавам, но....
    женцка без фаленки :smirk:... убава, нежна, фина, милаа...?!?
    А, ако е позгодна од мене :?: ?!?

Ќе ме деконцетрира!!! Ма јок! ван хандред порсент ноу то женка, сез ај !
    Љуљање без концентрација на љуљане?
    А, оти да се љуљаш ако немаш концентрација а?
    Ако паднеш дур се љуљаш?
    А цела концентрација во љуљањето е концентрирана во еден центар за љуљање со концентрација!
    Така е !!! Ма, знам јас и точкаааа
    Тоа е тоа “љуљање со концентрација!“ ај нид сам пис оф дет или мор ден а пис ај нид

:music: Ма вона вона Алфа мажјак да се земја тресе, нек се тресе, нек се тресе....мхм мхм...

КРАЈНО РЕШЕНИЕ НА РАВЕНКАТА:
    алфа мажјак!
    две нозе
    три во едно меѓу нозе (оние две плус додаток за екстра овај... не е битно, нека го има)
    раце мишичави и вунести !
    Сакам јас раце вунести, мишичави.

А за вас, децо, сакајте се :*
    кој што љуби нека љуби и нек’ му никој не суди
    Ај за атар на сите алфа мажјаци љубители и само алфа мажјаци љубители, па макар и они биле мажјаци, или бар се родиле ко мажјаци, но не алфа ;)
    http://www.youtube.com/watch?v=zNRvI_PX ... re=related

Концентрација на нивоУ Ол најт лонг, бејби ај џаст нид ал најт лонг

На crazylady, najubava2010, Valerin и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Lilian

Lilian Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2011
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    13
    Кажав и пред малку,би пробала со женско,претпоставувам убаво искуство е,ама се согласувам со другите дека машко си е машко :D

6. ohoho

ohoho Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    266
    Допаѓања:
    100
    не не би пробала никогаш !!! Не осудувам,немам никаква полова дискриминација но јас лично не сум за такви експерименти :lol:

7. LoveAngel

LoveAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2010
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    5
    Јас би пробала :) да бидам искрена сум замислувала како би било??? иако знаејки се себеси мислам дека никогаш не би се осудила :)

8. Bubache

Bubache Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    6
    Сум размислувала за секс со женско.Баш би било интересно и искуство плус во животот. :D

9. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Не сум имала и не би сакала да пробам. Сосема сум задоволна од машкиот пол :)

Јас повеќе се восхитувам на женската убавина одколу на машката ама тоа е се. Така површно. Сексуално не ме привелкуваат, ниту имам желба да експериментирам

10. macence24

macence24 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    4
    Абе и ти си во право, ама мене ме правеле ненормална и што со десна сум пишувала, а со лева лажицата сум ја држела при јадење...
    Ах... од љубов не се бега. :worried:
    А кај и да е, ке се заљубам и јас во девојче... толку се мили, фини, нежни, средени... :$
    Е не, ке трпам смрдени чорапи и испотени мишки, со флаша пиво и далечински управувач во рака!? :fubar:
    Фиу, бљак.
    Него, поентата ми беше, ако мерка за ненормалност е привлеченоста од истополово човечко суштество, ондак цел свет у неповрат замина. Ве молам зауставете гооооо!!! :o
    А демократија нешто?! Слабо, м?

Дајте сериозно, не кажувајте нормални - ненормални, саглам - несаглам, Адам - Ева, Дедо Ное - Горила... Јас сум потомок на мајмун, колку тоа гордо звучи, и сакам да си најдам женска и ке си најдам.
    Ајт поуз.
    Ке си бидеме две убави бели невести. :$
    И ке имаме Секс со женско: да. :nod:[/quote]
    Леле од кога вака се немам изнасмеано хахахахахах која ЦАРИЦА ЕЈ! хахахах ЗАКОН СИ МЕРЛИНКЕ! инаку веке сум пробала секс со девојка и мозам да казам дека е сосема поинаку од сексот со машко...сеедно ми годеше а кој не пробал не знае што пропушта хахаха

На Spidy и Marilyn-Monroe им се допаѓа ова.
  11. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.028
    Допаѓања:
    4.534
    Би пробала онака од љубпоитност само уште не сум ја сретнала ‘‘вистинската‘‘ :D

12. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Не сум имала, ниту пак сакам да имам!!!!
    Мене ми е гадна на помислата на тоа...доле....не не, поубаво и понормално си е со машко!

13. Domino

Domino Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    1.038
    Не сум пробала. Well, not yet.
    PS: Да си признаам, паѓам на црвенокоси. Аххх... :inlove:

На Sanjence му/ѝ се допаѓа ова.
  14. lunchita

lunchita Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    Ни јас не сум пробала ,но би сакала..но за зал нуту пак сум имала понуда од девојка..ги подрзуван геј популациитее...

На Valerin му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Margaux

Margaux Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    34
    Подржувам женско со женско, машко со машко, ама јас лично не би сакала секс со женско... Сигурна сум дека би ми фалел еден "голем" детал од многу крв и месо :tmi:

16. equip

equip Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    25
    не би имала, не наогам некое задоволство во тоа, се знае дека вистинско задоволство може да се добие само со машко ;)

17. maybelline

maybelline Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    207
    Со дечко ми идеме веќе 4 ипол години и одамна разговаравме и бараме девојка за секс во тројка ама некако слабо ни иде. Сакаме да пробаме чисто од љубопитност. Ама македонкиве некако многу срамежливи :$ . Хехехехе.

18. Incubus

Incubus Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2011
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    9
    Bravo iskreni ima mnogu sto sakale da probaat. Ne znam kade citav vo nekoja anketa od 10000 zeni 75% sakale da probaat ili imale probano so zensko :))))) Iskreno i jas bi probal so 2

19. srcka-22

srcka-22 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2011
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    1
    добро дали некој ке ми казе кој се симптомите за бисексуалноста ?како мозе да оцениШ дали една особа е бисексуалец а поготово за маШкиот пол???

20. GreenEyedBabe

GreenEyedBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2010
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    23
    Јас сум стрејт, али сварно сакам некогаш да пробам со жена, некако ние самите нели знаеме што точно сакаме, каде точно и слично.

Не сум лезбејка али некако тоа ми е мала фантазија би рекла, не би сакала во тројка со маж и жена, некако многу делење е. Чим е он со мене, значи е мој

На el4etoOoO му/ѝ се допаѓа ова.