Досега не сум имала такво искуство, но со задоволство би пробала. Воопшто не го осудувам оние девојки кои имале такви искуства,напротив,им се восхитувам.
Леле У постовиве само на прсти може да се избројат тие што никад не би. Значи јас сум била заостаната у сфаќањата, времето и просторот. Па колку сака нека се модерни времињава и колку сакаме да се праиме дека сме ап ту дејт едноставно некои работи - НЕ- ! Па ај дојде време луѓево од што више незнаат што да прават, па се секакви секцуалци - би, ми ти реков ми рече. А некои се па чисто стрејт-исти пол-нема утка комбинацијава. Изгледа полека али сигурно али забегуваме, порано или не било вака, или барем се криеле, ова сеа ти е купи продај оргии на кило. Не е болест, ќе се сложам, али не е ни некоја нормалност, али изгледа љубопитноста више нема граници. Па дајте да ви кажам љубопитна сум да знам како е да си к*рва па ќе си се онадам ја со се и секој- од љубопитност бе, чисто да видам дали тоа ми одговара, онака малце промискуитетност. И имам едно прашање, зар има нешто боље од тоа коа дечкоти ќе ти го стегне (се извинувам на изразов), а што може женско да ви праи, ај ви се молам ?!
Нееее Како не ви е гадно Јас сакам да гледам убаво средени девојки и се тоа ама ништо повеќе, грдо ми е од самата помисла...
Јас гласам за алфа мажјак, не би женка не ! Секако, не би со пар или непар од се’ што си имам јас или ?!? Хм... Си имам све, не ми треба плус . Имам некои фаленки, признавам, но.... женцка без фаленки ... убава, нежна, фина, милаа...?!? А, ако е позгодна од мене ?!? Ќе ме деконцетрира!!! Ма јок! ван хандред порсент ноу то женка, сез ај ! Љуљање без концентрација на љуљане? А, оти да се љуљаш ако немаш концентрација а? Ако паднеш дур се љуљаш? А цела концентрација во љуљањето е концентрирана во еден центар за љуљање со концентрација! Така е !!! Ма, знам јас и точкаааа Тоа е тоа “љуљање со концентрација!“ ај нид сам пис оф дет или мор ден а пис ај нид Ма вона вона Алфа мажјак да се земја тресе, нек се тресе, нек се тресе....мхм мхм... КРАЈНО РЕШЕНИЕ НА РАВЕНКАТА: алфа мажјак! две нозе три во едно меѓу нозе (оние две плус додаток за екстра овај... не е битно, нека го има) раце мишичави и вунести ! Сакам јас раце вунести, мишичави. А за вас, децо, сакајте се кој што љуби нека љуби и нек’ му никој не суди Ај за атар на сите алфа мажјаци љубители и само алфа мажјаци љубители, па макар и они биле мажјаци, или бар се родиле ко мажјаци, но не алфа http://www.youtube.com/watch?v=zNRvI_PX ... re=related Концентрација на нивоУ Ол најт лонг, бејби ај џаст нид ал најт лонг
Кажав и пред малку,би пробала со женско,претпоставувам убаво искуство е,ама се согласувам со другите дека машко си е машко
не не би пробала никогаш !!! Не осудувам,немам никаква полова дискриминација но јас лично не сум за такви експерименти
Јас би пробала да бидам искрена сум замислувала како би било??? иако знаејки се себеси мислам дека никогаш не би се осудила
Не сум имала и не би сакала да пробам. Сосема сум задоволна од машкиот пол Јас повеќе се восхитувам на женската убавина одколу на машката ама тоа е се. Така површно. Сексуално не ме привелкуваат, ниту имам желба да експериментирам
Абе и ти си во право, ама мене ме правеле ненормална и што со десна сум пишувала, а со лева лажицата сум ја држела при јадење... Ах... од љубов не се бега. А кај и да е, ке се заљубам и јас во девојче... толку се мили, фини, нежни, средени... Е не, ке трпам смрдени чорапи и испотени мишки, со флаша пиво и далечински управувач во рака!? Фиу, бљак. Него, поентата ми беше, ако мерка за ненормалност е привлеченоста од истополово човечко суштество, ондак цел свет у неповрат замина. Ве молам зауставете гооооо!!! А демократија нешто?! Слабо, м? Дајте сериозно, не кажувајте нормални - ненормални, саглам - несаглам, Адам - Ева, Дедо Ное - Горила... Јас сум потомок на мајмун, колку тоа гордо звучи, и сакам да си најдам женска и ке си најдам. Ајт поуз. Ке си бидеме две убави бели невести. И ке имаме Секс со женско: да. [/quote] Леле од кога вака се немам изнасмеано хахахахахах која ЦАРИЦА ЕЈ! хахахах ЗАКОН СИ МЕРЛИНКЕ! инаку веке сум пробала секс со девојка и мозам да казам дека е сосема поинаку од сексот со машко...сеедно ми годеше а кој не пробал не знае што пропушта хахаха
Не сум имала, ниту пак сакам да имам!!!! Мене ми е гадна на помислата на тоа...доле....не не, поубаво и понормално си е со машко!
Ни јас не сум пробала ,но би сакала..но за зал нуту пак сум имала понуда од девојка..ги подрзуван геј популациитее...
Подржувам женско со женско, машко со машко, ама јас лично не би сакала секс со женско... Сигурна сум дека би ми фалел еден "голем" детал од многу крв и месо
не би имала, не наогам некое задоволство во тоа, се знае дека вистинско задоволство може да се добие само со машко
Со дечко ми идеме веќе 4 ипол години и одамна разговаравме и бараме девојка за секс во тројка ама некако слабо ни иде. Сакаме да пробаме чисто од љубопитност. Ама македонкиве некако многу срамежливи . Хехехехе.
Bravo iskreni ima mnogu sto sakale da probaat. Ne znam kade citav vo nekoja anketa od 10000 zeni 75% sakale da probaat ili imale probano so zensko )))) Iskreno i jas bi probal so 2
добро дали некој ке ми казе кој се симптомите за бисексуалноста ?како мозе да оцениШ дали една особа е бисексуалец а поготово за маШкиот пол???
Јас сум стрејт, али сварно сакам некогаш да пробам со жена, некако ние самите нели знаеме што точно сакаме, каде точно и слично. Не сум лезбејка али некако тоа ми е мала фантазија би рекла, не би сакала во тројка со маж и жена, некако многу делење е. Чим е он со мене, значи е мој