whaaatt??? tvojot maz saka da te deli so drug maz??? znaci kolku mn te sakal takvo nesto da mu spomnam na maz mi...ma da ne komentiram mn, ednostavno ponizuvacki e! ne ti e dovolen toj pa si baras drug potocno 2 vo 1 ihaaa e da de, nea neka ja gleda skromno a tebe neka te pipka i so od to? si fantazira za nea a ti si pomegju niv. i posle sekoj pat koga e so tebe si misli "EHH DA BESE SEGA OVDE ***" zenski ne fantazirajte mn, cuvajte go to sto go imate
сум имала неколку случајни искуства и не се каам , машко си е машко да , но....не е страшно да се проба . Би пробала пак доколку се најдам во некоја опуштена ситуација
Се имам сто пати бакнувано со женско,а секс, незнам немам против,ама ваљда пијана треба да сум,иначе срам ќе ме фати Баш би било секси бе оти да не?
Секс со женско НИКАКО не сакам никого да осудувам секој со свој став и свое мислење за животот ама машко си е машко
Голем дел од вас рекоа дека би пробале, што е тоа што ве спречува и покрај желбата што сеуште, не сте го искусиле тоа, искуство ? инаку да сум пробала со неколку другарки и филингот е единствен и мислам дека е ок одвреме навреме секоја девојка да си го овозможи тоа, задоволство едноставно да ужива.
абе ајде значи ги почитувам мислењата на некои од вас како би сакале да пробаат како пробале и уживале искрено јас не би пробала,ама воопшто немам ни нај мала желба околку тоа
Да, но чисто од љубопитност. Иако искрено досега во моиве 20 години не сум почуствувала сексуална привлечност за некоја девојка, па незнам колку убава и згодна да е... Повеќе би сакала тројка, отколку со женско, јас искрено и незнам што би правела во кревет со неа сама, се што има таа имам и јас, незнам што би ми понудила за да ни биде убаво
Неколку мислења прочитав од типот: не знаете какво искуство е оваова... Животов не е само уживање моменти и преживување искуства.. посебно сексуалниот живот. Луѓе сме, љубопитни, ама се си има граница. Женската убавина отсекогаш била занесна, никој не успеал да ја искаже онака точно како што ја гледа и чувствува. Секој си го брка својот живот, ама за некои работи треба да се чукне главата.. i must say
Golemo DA sakam da probam so devojka....i prestanete veke ednas so toa deka toa e perverzija...ne e toa perverzija i ne e bolest....toa e samo zadovoluvanje na seksualnite nagoni...
Definitivno DA!!! Pa ipak nie zenskite znajme so sakame, taka da nema da ima potreba od macenje i ojasnuvanje, kako treba-so treba...