Јас мислам дека сите сме бисексуалци.. Еве на пример се дивиш на некоја глумица, мн е убава, ти се свиѓа карактер едно друго, сепак на некој начин ти се допаѓа. Сега кај некој тоа е поизразено а кај некој не. Јас немам пробано но би сакала да видам што е како е.. т.е. не дека немам гледано порничи али ..
Немам пробано со женско ( п.с. а и годиниве не ми се баш така за со женско да пробам, сум испробала се па уште тоа остана ) , a и сметам дека не би пробала кога би имака уште 3-4 години плус
Па не се согласувам дека не ти се годините за тоа, можеби не ти се за вистиски секс со маж но за некои експериментирања кои се безазлени како што е петингот со машко или можеби женско се сосема ок нема никаква опаснос и не е ништо страшно
Јас не, па ни со најубавата на светот. Едноставно не ме привлекува сопствениот пол. Но немам предрасуди за оние кои би. Секој треба да биде со оној кој го прави среќен, па макар и ако е личност од неговиот пол.
Секако дека не ти се годините за такви работи , малечка си , ако ти така се чувствуваш тогаш така е Уживај не ги слушај другите
Можда е така, јас на пример цел живот ја обожавам и и се дивам на Christy Turlington и да - страшно ми е привлечна. Е она ако ми понуди ќе прифатам
Што знам за секс. Некако накај не ми оде тој одговор. Али едно добро здраво лапање,да. Да,да,да. Ќе си пробам јас некогаш жена. А за со која.. Па има многу. За со лопати да ги риниш. Е стварно требало да сум машко.
И викаш да се запознаеме а патем читав една статија каде пишува , сексот со женско ве прави повозбудени и посрекни него сексот со мажот :geek:
Девојки мој совет е 3 никако, љубовта е создадена за споделување на чувства помегу двајца а не троица. Инаку што се однесува до секс со друга девојка, да може да биде возбудлив но да се влезе сериозно во таа авантура а не ко детиште само да се кикотиш и као ја пробав и не ми се допага, треба да се има сериозен пристап како со машко, за да се почувствува таа енергија а не како што реков да се понашате ко неандерталци.
Преубаво е но доколку сте и двете подгорвени и влезете во тоа со одредена сериозност, без глупирање и фаци као ми се гади итн или неандерталско кикотење и лигавење. Ако се има сериозен пристап и опуштеност тоа искуство може да ти пружи одличен оргазам, и можеби ке треба да го пофториш неколкупати бидејки од еднаш се има и трема и сеуште не сте уходани, итн и препорачуван никако тоа да не го правите со некоја непозната туку со некоја, што ви е блиска пред која ке можете да бидете тотално опуштени.