Не сум имала секс со женско, но ги подржувам обие којшто имале и што сакаат да имат, секој сака да проба нешто ново и секој си го одбриа својот начин и ритам на живот.
haha Sekako Deka DA! 21vek sme... treba da se se prozivee ipak na kraj ti ostanuva da umres i nisto ne nosis v grob
Izvinete vaka ama vie site za mene ste nenormalni!!!Seks so li4nost od ist pol,toa za mene e psihi4ka bolest. Hm.....Zosto li gospod gi sozdade Adam e Eva?!Zosto ne bea Adam,Eva i uste EDNA???Za da mozeme denes da zabeguvame od prirodata i normalnost.....
a zosto toj da ne ja ispolni tvojata , pa da bide obratno jas licno ne sum imala iskustvo so zena , ama ne vikam ne , neznaeme vo zivotot sto se ne ceka , neli?
Тоа не е психичка болест, имаш големи проблеми ако си заљубена во девојка, а да имаш секс со неа, па... секој сака да проба чисто од љубопитност.
баш би сакала да пробам, а може и маж ми да се приклучи.....не верувам дека ќе му биде лошо - се за уживање............
Не верувам дека не му се допаѓа. Можеби така зборува пред тебе, ако ти имаш некакви предрасуди околу тоа и тој те поддржува за ти да не се чувствуваш неудобно или навредена. Барем според мене е така. До сега не сум сретнала маж што не му се допаѓа тоа... Се разбира од секое правило има исклучоци. А во врска со темата - јас не би пробала.
sum imala baknez so devojka no sex....ne znam no bi probala vo sekoj slucaj mene mi izgleda mnogu vozbuduvacko ))))
ма дај каква психичка болест тоа е само желба да се проба несто ново и какви Адам и Ева и тоа не е од денес привлечноста помеѓу личности од исти пол постои веќе од мн одамна јас би пробала чисто од радозналост
Ma kakva devojka,mene poveke mi odgovara osven maz mi da dojde uste nekoj taka pozgodnicok atleta sto bi se reklo.eeeeeee togas nemam nisto protiv hahahha
Mojata seksualna zelba e seks so dvajca mazi. Mojot soprug saka da mi ja ispolni taa zelba, no ke vidime! Treba da se najde vistinskiot maz za toa!