Да да, многу нормален од каде ти се овие факти жити се и ние другите да си ги ставиме тие очила ти што ги носиш и да си се радуваме на птичките и на пчелките надвор бидејќи други грижи немаме, се е совршено нормално
види гласањето на оваа тема и изјаснувањето на се повеќе девојки дека имаат искуство со личности од истиот пол ,за мене се големи ФАКТИ....
Мување и црно и бело ама секс ... Машко си е машко ипак .... Да те зграби со тие раце и ... мада не сум против тие кои би ...
Тоа не се фактите што е нормално а што не, и гледам дека не си ја разбрала поентата на она што го кажувам или пак само се инаетиш, затоа edit гледам слабо стоиш и со математика и со статистика ама ајде
а зошто не е нормално кажи ми една причина ???? не е нормално на пример да имам секс со животно ..но да имам секс со човек најнормален....зошто не е нормално?????затоа што е е девојка,затоа што е од истиот пол???? е добро де...
Па кога веќе ме прашуваш...Ненормално е да си хетеро а да се триеш во кревет со некој од истиот пол само за да си задоволиш ниски страсти, после велејќи дека не си ни бисексуалец И ајде
da,bi probala so devojce,ali vo drustvo so decko mi... [mod-kirilica:4anzcppk][/mod-kirilica:4anzcppk]
Да сум пробала и би пробала пак , не дека не е убаво со машко повеке преферирам со машко али женско си е женско го знае телото и сите ерогени зони така да пробајте