Машко неможе да ти пружи нежност?Со машко не ножеш да имаш секс со емоции?Ама ајде .... што тоа зборувате вие?Ти како да не си била со ниту еден маж.Зошто ако си била ќе знаеш дека мажите во суштина се емотивни,нежни.Тоа ја буди и страста драга моја .... толку се мокни,силни а сепак емотивни,нежни кон женскиот пол.Немојте вакви спорердби да правите.Не ви држи место кажаното
Sum probala i ke prodolzam super e,no ne velam~ ne~ za sex so masko sekakvi sporedbi bi bile zaludni do momentot e ne do polot
Не сум имала секс со женско, али би сакала да пробам Иначе се имам смувано со моја најдобра другарка, онака од досада и радозналост, и факт е дека со машко ми е каде каде поубаво !
па никад не се знае со мене јас како јас, не би имала храброст да и пријдам на некоја девојка, едноставно ова не е Америка и не е баш лесно како што гледаме по филмови. ако би ми се укажала некоја можност, веројатно би се смувала но за sex- i don't know yet..не е дека не сум размислила на темава, а и онаа сцената меѓу Натали П. и Мила К. од Black Swan (кој го гледал знае ) не ме остави баш рамнодушна
Не, никогаш, no way, no how. Машко си е машко! И не се согласувам со коментарите дека мажите не се нежни и внимателни, и дека не знаат да задоволат, баш напротив...
Мување со женско ми се десило, али онака на заебанција. Повеќе беше за да привлечеме внимание отколку што имавме потреба од такво нешто.
Секс со женско не би имала па колку и да сум љубопитна.. Бакнеж да, сакам тоа да ми се случи, зошто да не ама секс не би имала..
Дефинитивно нее!!Немам желба да пробам ни бакнеж со девојка,а не па секс.Ќе си се задржам на машкиот пол и така не ми е лошо