Не те разбрав добро или тврдиш дека си психички пореметена ако си заљубена во женско??? Извини срце, и јас сум била заљубена во женско па во никој случај не сум и нема да бидам психички пореметена поради тоа. Во прашање е животниот избор и чувствата кои ги поседуваме додека во никој случај не станува збор за психичко пореметување!
Види јас не кажав дека си ти психички пореметена. Едноставно мене не ми се верува дека тоа е возможно и не мислам дека се работи за психичка болест како што навела Праскичка туку тоа е нешто пропуштено, чии корени би требало да се бараат во некој дел од животот. Не планирам да навлегувам во тоа. Можеби тоа било некоја збунка, не си можела да ги разбереш чувствата па си препишала на заљубеноста. Сум била сведок и на коси кубење ради еден женски љубовен триаголник и сум се чудела. Ама не обвинувам, кога не можам да разберам.
Не. Некако самата помисла само да се бакнувам со женско ми е одбивна. По одбивна отколку да гледам две девојки. Навистина се восхитувам на женски тела, има стварно преубави жени, со убав тен да ти е мило да ги гледаш- ама не и во кревет со тебе мое мислење... Ама во секој случај по “нормално’’ ми изгледа секс помеѓу женски отколку секс помеѓу машки... Мада јас сум многу либерална. Ствар на вкус.
секс незнам..али мување може т.е сум е бакнала со зенск и тоа повеке пати али не со јазик баш сакам да пробам многу сум љубопитна како ке реагирам на тоа заитресирани пишете лп хихихихих се зезам смешно ми е
Ne sum probala ,no ako ima nekoja zainterisirana za dobra druzba ovde sum devojki bas bi sakala da probam mislam deka ke ima mnooogu neznost i ke bide dolgo i vozbudlivo e sega stvarno sakam da probam pozdravce
Не, иако никогаш не велам никогаш во врска со тоа. Сум пробала бакнеж со женско, ама онака се зезавме и не ми беше убаво. За секс сеуште не сум добила желба