Би пробала, али кандидатка ке треба да се најди хаха, со би рекла кејти пери ај кис т а грл енд ај лајк ит, јас сеуште неам ,али ако се најди соодветна особа, хир ај ем хаха
имам пробано и убаво, нежно е и некако поубаво отколку со машко али ствар укуса, некој би некој не би
Мислев дека нема теоретски шанси јас ова да го направам. Сакам да си ја олеснам малце душава и да видам што ќе ми кажете - веќе запливав длабоко длабоко во тие води... дури мислам дека сум вљубена.
Нема ништо лошо да се проба. Ама да се заљубиш е веке друго.Значи за првото те поддржувам ама за второто не! Џабе ке се мачиш, нема да ти успее. Во геј светот ,ако е таа тоа, владеат други,посурови правила на игра, а ако си "ноормална", кога тогаш ке летнеш во аут ,ke oстанеш повредена!
Јас сум за Да,би сакала да пробам ама со некоја непозната,е така ко ке одам на одмор да си напраам кејф Танци,коктелче,па после малку лудување во спалната
Луѓе па како си наоѓате?со другарки ли или?ја би пробала ама со некоја непозната со другарка никако не би можела