Лезбејки и бисексуалки. Па ги има повеќе,пардон, МНОГУ повеќе отколку што може да замислите. А како си се наоѓаме,па ако те интересира во која продавница има попуст ќе најдеш зарем не.Ама само ако сакаш да знаеш
да расчистиме тоа беше од љубопитност,не ме привлекуваат припаднички од истиов пол ;-D ЕДНАШ се живее..
Iskreno ke vi kazam jas sum protiv toa i protiv ovaa sto go pisuvate !!! Ova ne e normalno sepak nejkam nekomu da mu solam pamet
Да, искрено би сакал и покрај тоа што сум во врска со дечко ми би сакала да пробам, но тоа нашето општество некако трагично го сваќа а истовремено мислам дека е многу тешко да дојдеш до девојка која ќе сака да го направите тоа бидејќи е неугодно како да прашаш-ќе прифати или улава ќе мисли дека сум така да мислам дека и мојата фантазија ќе си остане неотварена желба
А оно ко сам себе удовољавал т.е. секс со Десанка, се важи? Во тој случај - да. И таа е женско. А јас на друга да и’ чепкам по конзервата со туна, да цедам масло, you know what I mean, не би. Или scissoring ќе си играме, па поради позата повремено и нозете во уста ќе ни летаат.
Не сум имала до сега, но се имам мувано со девојка и тоа со мојата најдобра другарка. Искрено чувството е навистина WOW. Би сакала да пробам секс со женско, но сакам да биде со неккоја девојка што имам доверба во неа, што можам да и верувам. Мувањето ми остави голем впечаток, а и чувство додека го правев тоа..
Ако не ти е проблем те молам изјасни се, какви правила владеат во тој наш „геј “ свет? И што мислиш со тоа а ко е „нормална“ ?
Со некоја ееее ваква.. Спојлер Многу сакам да го искусам тоа, бар еднаш во животот, не мора секс, секс, ама милување, страсни бакнежи, допири.......